Lichořeřišnice pro děti, doporučte konkrétní výrobek
Holky, muzete mi doporucit konkretni vyrobek (nejlepe sirup, kapky) lichorerisnice? Dekuji.
Dcera teď mela 2týdny silný kašel, různých léků jsme dávali mraky, na odkašlání přes den, na utlumení kašle na noc a žádné zlepšení. Až jsem koupila licho. tinkturu od Grešíka, 50ml asi 60kč, dala jí 2-3x denně 10kapek na malinko cukru, jen kvůli ostré chuti/alkoholové, holka za 2dny zlepšení, za 5 úplně bez potíží. (No, abych nezapomněla, ještě jsem jí davala zábal brambor_sadlo_tymian 2dny).
Měla jsem tinktury asi od 3 výrobců a neviděla jsem rozdil...můžete i pěstovat kytičku doma a bastit přímo kvety a llisty 🙂
ok kolika mesicu nebo let mohou deti tuto tinkturu? Moc dekuju 🙂
Výrobce neuvádí, ale nebala bych se dávat menší dávky třeba pět kapek jeden rok dítěte. Je to bylinka ne chemie. A co ty děti od nározeni dostanou do těla z těch očkováni je mnohem větší problém.
@soyevita syrová brambora nastrouhaná na jemno, špetka tymiánu, lehce zahřáté sádlo, polorozpuštěné. Do hadru, který pak vyhodíš (rozetřu, přeložím, přímo na kůži to tedy neleží). Převážu obinadlem, tak 20-30min, lehce to má hřát). 2x denně. Na druhou aplikaci to večer strčím na chvilku do mikrovlnky. Další den už nové.
Na těch par kapek určitě ne

Ahoj, ja z ni používám tinkturu to je nejúčinnější, tuto bylinku používám uz dlouho. Je super na zánět močového měchýře účinkuje okamžitě a pak na záněty horních cest dýchacích, zabijí taky různé streptokoky atd. V lékárně dostaneš od různých výrobců stačí když řekne s ze chceš tinkturu z lichor. Musí se přitom víc pít. 🙂