icon

Má Imunor u dětí nežádoucí účinky?

helcakab
24. lis 2025

Dobrý den, chci se zeptat na zkušenosti s lékem imunor. Syn 8 let, často nemocný, ho dostal poprvé od alergolozky na podporu imunity. Bral.ho třetí týden a dostal spalovou anginu. Letos ho dostal po cca 2 letech zase, má zatím 2 dávky a od včera 39 horečka, bolest v krku. Náhoda??? Pokračovat dál? Myslím imunor poletí do koše. Díky za zkušenosti.

jannym
24. lis 2025

Imunor pomaha v dlouhodobem horizontu, syn uz ma za sebou 4 cyklus, po prvnim se zkratila delka nemoci,cetnost se nezmenila, druhy rok se mirne snizila nemocnost na 1x za mesic az mesic a pul, posledni dva roky uz vyjma rymicek a lehkych viroz nemarodi vubec. Uvadite ze je nemocny casto tak bych nedavala leky na podporu imunity do souvislosti s tim, ze si lapnul nekde nejakou nemoc

lachipie
24. lis 2025

Imunor nepomůže hned, nedá se očekávat, že nasadíš Imunor a dítě už neonemocní, u mého syna zabral až třetí cyklus, až konečně letos, když to bere třetí sezónu, tak je nemocnost výrazně nižší. Od začátku školy byl doma jen jeden týden s rýmou, jinak chodí do školy, což se nám nikdy nezadařilo, vždycky jsme jeli v režimu týden ve škole, 3 týdny doma. Bere to každý rok od září do května.

helcakab
autor
24. lis 2025
@lachipie

Imunor nepomůže hned, nedá se očekávat, že nasadíš Imunor a dítě už neonemocní, u mého syna zabral až třetí cyklus, až konečně letos, když to bere třetí sezónu, tak je nemocnost výrazně nižší. Od začátku školy byl doma jen jeden týden s rýmou, jinak chodí do školy, což se nám nikdy nezadařilo, vždycky jsme jeli v režimu týden ve škole, 3 týdny doma. Bere to každý rok od září do května.

@lachipie takže bys mu to dávala dál? Praktická, že jo, ale mně to přijde divny, 2x po sobě a dycky po imunoru angina.

miksar
24. lis 2025

@helcakab můj mladší syn bere Imunor už třetí rok (vždy na podzim nasazen na 12 tydnů, užívá ho jednou týdně). Býval nemocný neustále a teď téměř nemarodí, když už dostane rýmu, je po týdnu ok, dříve každá rýma končila antibiotiky. Lékařka na imunologii mi říkala, že když bude nemocný, mám mu naopak dávku zvýšit na 2 x týdně. To zatím nebylo potřeba. Já bych na tvém místě nevysazovala.

lachipie
24. lis 2025
@helcakab

@lachipie takže bys mu to dávala dál? Praktická, že jo, ale mně to přijde divny, 2x po sobě a dycky po imunoru angina.

@helcakab Dávej mu to, jinak se z toho nevymotáte. Já to taky chtěla vzdát, volala jsem imunoložce a ta mi říkala, vydržet. To prostě nezabere hned a mezi nežádoucí účinky Imunoru angína fakt nepatří. Syn taky začal brát Imunor a hned antibiotika a za chvíli zas, ale teď prakticky nemarodí. Za tři měsíce školy byl letos doma jeden týden s lehkou rýmou. Má kombinované postižení a neumí smrkat, takže byl doma, jinak zdravé dítě by s takovou rýmou do školy chodilo. Dřív každá rýma byla na tři týdny, vždycky zelená hnusná hustá, teď po týdnu byl ok, což jsem u něj nikdy nezažila. Já bych vydržela. Imunoložka i říkala, pokud bude nemocný, tak mu dávku Imunoru zvýšit na 2 až 3 týdně.