Mléčná krusta na hlavičce, jak se toho zbavit?

tripisek
27. bře 2016

Maminky prosim o radu, na hlavicce se nam toho udelalo hodne. Mudr. Doporucila Ceumed cap gel jenze to akorat zvlhci a kdyz hlavicka uschne je to to same ani vycesat nejde. Poradte prosim jak se toho zbavit. Moc dekuji

zuzapra
27. bře 2016

Po promazani (nam stacilo cokoli mastneho) ihned vycesavat. Umyvat hlavicku samponem Linola a opet vycesat. 😉

drakenn
27. bře 2016

Ja mazala olivovym olejem, vmasirovala jsem a po hodine vycesala tupirakem!!

senta_sofia
27. bře 2016

@tripisek ja som olejovala a vycesala. Olej nanasam s vatovou tycinkou, tym to fajne premasirujes a ono sa to miestami aj odlupne,potom a hustym tupirovacim hrebenom vycesat, ale pozor, netlac moc, aby si nedoskriabala hlavicku. Zvysok vyzmyvat a podla potreby zopakovat o par dni. Ked som naniesla olej,zvykla som to par hodin nechat tak a az potom som cesala a zmyvala

senta_sofia
27. bře 2016

@tripisek a este velmi chvalia od Babe sampon na mliecnu chrastu, neskusala som este

shine2015
27. bře 2016

Nam mudr predepsal crusta lactae....je to moc mastny olej pripraveny v lekarne. Rekli mazat 2x denne ale priznam se,ze jak je to mastne,davam pouze hodku pred koupanim a vycesu kartackem pro deti.

stellamax
27. bře 2016

Mně doktorka radila olivový olej a vyčesat hřebenem na vši z lékárny. Pomohlo to na 100%. Dcerka to měla opravdu hodně a žádný krém nezabral.

tripisek
autor
29. bře 2016

Vsem mockrat dekuji, olivovy olej vyzkousim

klara_sem
9. říj 2017

Dcera mi odpoledne usnula. Namazala jsem to olivovým olejem, zubním kartáčkem seškrabávala a vyčesávala hřebínkem. Trochu i nehtem jsem si pomáhala. Dcera to měla opravdu hodně pokryté a hrubou krustu. Budou ji už tři a dělá se ji to stále.