Může Pamycon u dítěte způsobit změnu nálady?

kristiin
15. čer 2017

Ahoj maminky, nevím jestli jsem paranoidní ale může Pamycon do nosánku způsobit velkou změnu nálady? Včera nám ho Mudr. předepsala na rýmu a co ho kapu (už 4x) tak je prcek hrozně uřvaný, ale tak hystericky a nic na něj nezabírá, že jsem z toho úplně hotová. Neřve vzápětí po aplikaci ale pak celý čas, co je vzhůru. Setkal se s tím někdo? Může to mít souvislost? Jsou to ATB kapky měly by se brát vkuse a ale jsem teď rozhodnutá mu to přestat dávat, nebo přijdu o rozum!! Na netu jsem našla jen jednu maminku z r. 2013, co tohle zmiňuje, je nás víc takových?

puresin
15. čer 2017

@kristiin Ja ho pouzivala uz vickrat u vic deti a nikdy jsem si niceho zvlastniho nevsimla.
A nemuze byt syn spis protivny z nemoci, kvuli ktere kapete? Ja jsem treba pri rymicce dost vztekla, a on je CHLAP... 🙂
Ne vazne, nejlip asi brnknout mudr a zeptat se, neprerusovala bych atb lecbu jen kvuli pocitu.

sarihy
Autor odpověď smazal
Zobraz
mollyweasley
15. čer 2017

@kristiin Ono to onemocnění, na které se Pamycon předepisuje, není nijak extra příjemné samo o sobě, jestli má ucpaný nos a nemůže dýchat, tak se nedivím, já jsem taky protivná 🙂 Momentálně máme s dcerou obě tyhle problémy a bez Olynthu prostě neexistujeme, natož v noci, kdy se člověk dusí v okamžiku, kdy si lehne na polštář.

caverina
15. čer 2017

@kristiin kluk má skoro 10 a pokaždé když si kape do nosu-i Pamycon-tak je neskutečně protivný...a kdyby to šlo tak snad i řve....ale to si vzhledem k tomu kolik mu už je jaksi nedovoli😀

zmrzlinka
15. čer 2017

Syn Pamycon užíval často a nikdy problém nebyl.Spis bych videla problem jinde....zanet dutin,bolesti oušek.... skus ORL.

kacenka1111
15. čer 2017

@kristiin co alergie na dana nosní atb? Naše jsou alergické na kdeco a toto u nás je projevem alergie...Štípání, pálení...Do nosu není tak vidět...Naše mají na určitá atb, vždy po podáni se projevovaly takto plus dle různých atb další různé projevy

gnozka
15. čer 2017

Pracuji v lékárně a nesetkala jsem se s takovými příznaky po pamyconu . Také bych sazela na tu nemoc . Musi to byt pekny "vopruz" dcera kdyz ma rýmu tak treba první sve noci vubec nespí . Dite se nemuze ani samo vysmrkat a ten ucpaný nos . Do toho ho muze palet krk . No co si budeme povídat . Nic moc . Naopak bych spis pamycon dávala a hodne odsavejte ! A před odsavanim dejte vždycky mořskou vodu . Krasne to vyčistí nosanek . Držím palce . Protoze je to náročné !