Náhlé zvracení u dítěte. Máte podobnou zkušenost?
Ahoj, píši ohledně syna má 10 let a jeho náhlého zvracení. Přijde mi to zvláštní a třeba má někdo podobnou zkušenost a poradí. Začlo to asi před 2 lety syn zvracel pak po dvou týdnech pak po měsíci a pak byl rok klid. Vždy to přijde z ničeho nic, je alergik i histamin a alergolog říkal že je velmi citlivý. Samozřejmě vyšetření u lékařky krev, výtěr a sono a vše ok. Ale u toho bolelo i bříško někdy hlava, neuroložka se přiklání, že to může být od páteře,má vadné držení nebo migréna. Letos se to zhoršilo,zajímavé je že přes zimu je celkem klid horší je když je tepleji.Nedokázala jsem vypozorovat co mu to dělá, jednou po zápase,jednou po koupání v bazéně,jednou u moře nebo jen tak zbledne a zvrací ale on tvrdí,že mu není špatně prostě to přijde,pak je v pohodě má chuť k jídlu. Už jsem zoufalá snad poradíte děkuij
Reflux nemůže mít ?
@ivkasolavova to nevím předloni mu dělali jen sono břicha teď se chystám k lékařce a to by musel na gastro?
@te_reza blíží se škola
@tutu9 to já nevím právě ale je to možny , ale to je první co mě napadlo právě to hodně vyvolává to zvracení .
Migréna?
@maminkapetula no stalo se mu před 14 dny,bolela ho hlava a zvracel vyspal se a ok ale dnes opět a zničeho nic, nebolelo břicho, hlava nic.
netrapi ho neco? ja zvracela kazde rano kdyz jsem mela jit do skolky, protoze se mi tam nelibilo
Jaké má stravovací návyky?
mému blízkému se to děje celý život, když třeba méně jí a pak se pořádně nají. Nebo když třeba 2 dny fláká jídlo a pak si dá něco teplýho. Zkrátka má stažený žaludek a pak se nají. Nikdy mu nic nezjistili, prostě se občas poblije 😀
Krom stresu mě napadá ještě přetažení, příklady, co jsi psala, to bylo tedy vždy po námaze. Možná je jen snadno unavitelny a tělo to potom dává najevo takto. A sedělo by i to, že se mu to v létě děje častěji než v zimě. Znám pár lidí, co zvrací z námahy.
Bolesti v krku časté nemá? Taky se přikláníme k refluxu.
@sebestka určitě to budu řešit s lékařkou,děkuji
@werik153
ptala jsem se ho a nemá .
@properjoey to jo ale když je v klidu a pozvrací se z ničeho nic,to mě přijde zvláštní...

Stres?