icon

Nejlepší ORL - MUDr. v Praze?

pisisvori
2. čer 2015

Ahoj, řešíme, jestli vytrhnout krční mandle nebo ne u dcery skoro 6 let. Nemocná není moc, ale spí s otevřenou pusou, v noci občas chrápe, mandle má obrovské a 1-2x za rok angínu. Hodně huhňá a mluví nosem a v noci se ještě pořád občas počůrá (2-3 za měsíc)...což dr. na nefrologii kam kvůli tomu chodíme řekla, že to někdy velká nosní nebo krční mandle dělá (děti mají horší= jiný spánek a nemohou se pak vzbudit...).
Na ORL nám dnes řekli jasně a hned vytrhnout krční , nosní není velká, ale tak obrovské krční prý dělají to samé co velká nosní...., ale já si nejsem jistá, tak chci ještě jiné názory jiného ORL lékaře.

Díky.

konidana
•
2. čer 2015

@pisisvori Zkus polikliniku v Italské - dopravní zdravotnictví - super ústav. Na ORL chodím s dcerkou už jen tam. Po předchozích zkušenostech s ORL(Praha východ a stř.č.kraj) nebe a dudy.

bm77
•
2. čer 2015

Já doporučuji Fortmedica v Modřanech na poliklinice

nelinori
•
2. čer 2015

Také doporučují Mudr Fořta v Modřanech- Fortmedica.

terez27
•
14. zář 2015

@bm77
@nelinori kolik vás to tam prosím stálo?

bm77
•
14. zář 2015

Vyšetření je zdarma. Resp. hradí pojišťovna. Doporučuji zaplatit ale 300,- Kč za vyšetření v konkrétní hoinu prim. Fořtem. Ordinuje v úterý odpoeldne a vezmou vás na smluvneou hodinu. ORL je semeniště bacilů takže určitě doporučji.

terez27
•
14. zář 2015

@bm77 děkuju,mne spíš zajímala ta operace.Pochopila jsem doufám správně,že je to soukroma klinika

sleepers
•
14. zář 2015

Ušní sanatorium na Chodově.

bm77
•
14. zář 2015

Čátsečně. Koukněte na jejich stránky. fortmedica. Cena odstranění nosních mandlí plasmou je cca. 10.000 Kč. Naštěstí na to ještě nedošlo. 🙂 Určitě tam zkuste zavolat.

terez27
•
14. zář 2015

@bm77 já tam právě ceník nenašla...my jsme byli teď na klinice v Plzni a řekli nám tam 27 t.:-/

bm77
•
14. zář 2015

Najedte na prováděné výkony a je t tam u každého výkonu. Nebo tedy bylo.

bm77
•
14. zář 2015

Aha, tak koukám, že ceny už tam nejsou. Bylo to okolo 10 tis. loni.

terez27
•
14. zář 2015

Děkuju,můžu se ještě zeptat jak dlouho se čeká na objednání a na operaci?

bm77
•
14. zář 2015

Objednava do tydne a operaci taky tak.

kipipipi
•
15. bře 2019

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tuto kliniku: Fortmedica Modřany - je to už nějaký pátek co tady probíhala konverzace. Nevíte zda to již není na pojišťovnu? Sestra byla s malou v Motole a šílená zkušenost, řekli jí že malá bude muset znovu na operaci tak sháníme jinou kliniku po těchto zkušenostech. Děkuji moc