icon

Pepřák. Co s tím?

21. srp 2021

Ahoj. Predem rikam, ze je mi to lito chvilka nepozornosti.
Dnes jsme odjely na vylet a vzdy si sebou beru peprak ale dnes se mi to vymstilo a mala ho nasla a strikla si s nim do rukou a pak si promnula oci a pali ji to. Co s tim? Jsem vytrestana dost😭😭🙁🙁

alilali
21. srp 2021

Vodu. Stalo se to bráchovi když byl malý, byli jsme jen spolu doma, bylo nám cca pět - šest let, vím, že hodně brečel že to štípe, pak přiběhl táta a dal ho pod studenou vodu a oči mu umýval. Ale teda on si to přímo do očí striknul. Kdyby se ti ale zdálo, že nevidí nebo to trvalo dlouho, jela bych k lékaři.

autor
21. srp 2021

@alilali ne ona byla plakala ale pak byl klid ale tes jsem ji omyla a zase znova😭😭

autor
21. srp 2021

@alilali i poznala zviratka(vsechno)

alilali
21. srp 2021

Jak znova? Že to má pořád na rukách a štípe ji to v očích ?

autor
21. srp 2021

@alilali to asi ne. Ale jak sem ji umyla oblicej tak zacala zase plakat a ne htsla otevrit ocicka.

alilali
21. srp 2021

promiň, ale když píšeš, přečti si to po sobě, máš tam takové překlepy, že ani nevím co tím slovem myslíš...

themuffin
21. srp 2021

Výplachout očička vodou, mělo by to přejít. On pepřák není vyloženě, že by to mělo moc ublížit. Spíš to na nějakou dobu "zabaví" útočníka

autor
21. srp 2021

@alilali ze na rucickach to nema. Ale jak jsem ji oplachla xichtik tak zacala zase plakat, ze ji to stipe+mela zase zavrena ocicka a nechtela je otevrit ze ji to boli.