icon

Pořád nemocné dítě

bayt
19. čer 2019

Dobrý den, jdu si pro radu. Připadá mi, že syn je pořád nemocný. Nikdy neměl vysloveně vážnou nemoc, že by skončil na ATB. Vysoké okolo 40 stupňů horečky taky nikdy neměl. Ale jinak mi připadá, že jakési nachlazení, virózy nebo rýmičky má snad co dva týdny. Jen se z nějaké po týdnu dostaneme, je týden klid a pak zase nanovo. Začalo to klasicky v listopadu, no ale zatím to ještě neskončilo. Už jsem z toho bezradná, zda to mám řešit s doktorkou? Chodit více do sauny i přes léto? Lépe oblékat? Chodit méně do kolektivu? Když je zdravý, jsme vlastně v kolektivu každý den - plavání, cvičení, herničky nebo hřiště, návštěvy u jiných dětí....U dítěte školkového bych tohle ještě čekala, ale u syna 1,5 roku se mi to zdá poslední dobou nějak moc. (pozn. teď ta poslední nemoc vypukla týden po očkování Prevenarem, tak měl možná oslabenou imunitu tím?)

Strana
z2
lajla
20. čer 2019

@hanka_12345 do nejméně dvou let

kittyy17
20. čer 2019

@bayt na písku a na hřišti je to v poho, nejhorší je fakt to plavání a hernicka v chladných měsících. V uzavřené místnosti se děcka navzájem poprskaji, a při plavání může trošku prochladnout a hned je snížená imunita...
Prostě, když chodíš s děckem do kolektivu v sezóně nemocí, musíš počítat s tím, že něco chytne.
Lepší ať si to odbyde teď když s ním můžeš být doma, ve školce už bude odolnější...

bayt
autor
20. čer 2019

@hanka_12345 No jo, to by se ale třeba aktuálně nesměl kojit tak 6x za noc a nejméně 8x ve dne (nějak mi odmítá jinak jíst).

bayt
autor
20. čer 2019

@kittyy17 Doufám! Ale obávám se, že ve školce to bude stejné, asi bych měla už teď shánět chůvu s tímhle :/

astyna88
20. čer 2019

@bayt

V kazdych testech je vzdy + - nejaka hranice, bud je to v modrem poli nebo uz v cervenem....pokud se neco vytrvake vraci,tak je treba to hlavne dokonale prelecit.

bayt
autor
20. čer 2019

@astyna88 To je další věc, jak dlouho čekáte, když se dítě vyléčí...? Třeba o víkendu měl syn horečky. V pondělí ani teplotu, ani horečku, to jsme ještě zůstali doma. Jiné příznaky neměl. V úterý už jsme šli na hřiště.

kittyy17
21. čer 2019

@bayt jaké to bude ve školce, se nedá odhadnout.
Starší byl nemocný první rok celkem dost, a mladší to chytal od něj, ten to protrpěl, dvakrát zánět v uchu, pořád rýma, kvůli mladšímu jsem staršího nechala i měsíc doma. Druhý rok oba v poho. Myslím, že mladší bude ve školce odolnější, teď v září nastupuje...

megi89
21. čer 2019

@bayt procházky, výlety, hodně je v kočárku, v nositku, chvíli chodí, za chvíli chce do kočárku, na písku byl možná 3x?, to ho zatím moc nebere... Rád objevuje kamínky, klacky, v kaluzich byl předevčírem celé odpoledne 🤣... Když byly ty tepla, tak jsem s malým byla denně na koupališti... Bydlíme v bytovce, ani balkon nemáme 🤔teď když už je venku fajn, tak je to super, ale do května jsme byli denně v těch hernickach a MS a to byla síla. Co 2. Dítě mělo rýmu a kašel..

hathor86
18. srp 2019

Náš syn přestal být nemocný když jsme vysadili mléko... do té
Doby pořád na hromadě....

lucasice
25. zář 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Dětská imunita to je potvora.

Strana
z2