Prdíky. Odkdy začít dávat Babycalm?

25. říj 2021

Maminky ráno dávám D kapku pak 10kapek espumisan a dávám MM..Vždy odstrikam 100ml ..Ale za další 3 h mi neteče nic.. Takze dám 90ml UM do toho BioGaia a 10kapek espumisanu..Malý hodně trápí prdiky..Včera ani dneska ještě nekakala..Pořád se kroutí a už nevím čím bych ji pomohla..Konečně ji po 2h úspim a po 5minutach se začne kroutit..A brečí...Rourka nepomáhá.. Chtěla bych vysadit espumisan a dát BabyCalm..Ale ten je od 2mesíců a malý jsou 3 týdny.. Cvičení, polštářek s peckami,teplá koupel ani masáž nepomáhá.. Od kdy začít babycalm.. 🤔 od doby co dávám BioGaia moc neprdí. Nebo se mi to jen zdá..Uz nevím...

pampeliska1313
25. říj 2021

A dáváte Espumisan do pusinky přímo třeba na lžičce a biogaiu zvlášť? Mám dojem, že by k biogaie nemělo byt nic navíc do um.

autor
25. říj 2021

@pampeliska1313 Biogaia dáváme do mléka a espumisan na lžíci..Dáme 1 esoumisan a potom dáme biogaia

n_ikola
25. říj 2021

Ja teda dávala před každým jídlem espumisan a biogaia jen jednou denně - ráno 5 kapek 🧐
Nicméně po 3 měsíci jako by utlo a klid, ale změnila jsem UM. Jaké mate ? Ja vyzkoušela hipp, beba, standardní Kendamil a jsme na Kendamil anticolic opravdu mohu doporučit - má částečně již zpracovanou bilkovinu a hlavně chuťové je dobrý .. kaka každý den sám. Jinak jsem pořad používala rourku jinak to neslo.
Za mě změnit UM taky jsem měla strach, ale Kendamil ac je zázrak !

autor
25. říj 2021

@n_ikola kojim UM dávám max 1-2denne kdyz mi to nejde..

pampeliska1313
25. říj 2021

Biogaia je jen jednou za den pět kapek

autor
25. říj 2021

@pampeliska1313 to vim dávám 5..ale má se prej dávat do UM do vnitr a co do MM ? Taky 5 kapek do vnitr ? Nebo na lžičku ?A dát po tom hned espumisan nebo raději nemichat

pampeliska1313
25. říj 2021

Tak dejte biogaiu do tý um, když je to jen těch pět kapek za den a ne před každým krmenim.. to je pak jedno, jestli má i mm…Tam je dulezitej akorát rozestup 24h, tak jestli dáváte i um, můžete to tam dávat vždycky přibližně ve stejnou dobu, třeba večer..A Espumisan se da před každým krmenim, ideálně na lžičku a pak hnedka krmit.. já třeba mám ranní kombo - vigantol na lžičku s um, do um pak dam biogaiu ( aby tam byla sama v um) a následně zase na lžičku Espumisan. UM netřepu, ale míchám lžičkou, aby bylo co nejmin bublinek a spis nebolelo bříško. Zbytek dne už dávám jen Espumisan. Tam jde o to, že když to všechno naflákáte do jedny lahvicky s um, snižuje se účinnost.

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
25. říj 2021

@pampeliska1313 jasně.. Ja mam anticolic láhev