Problémy s kakáním u 20mesíční holčičky

pinkyy
5. dub 2019

Ahoj holky, moje 20ti mesicni holcicka ma asi 14 dni problemy s kakanim. Vzdy asi 2 hodiny chodi, krci se, rika "kadit, kadit" pritom si jen prdne. Pak, kdyz uz tlaci, tak breci bolesti, vytlaci vzdy hrozne tluste velke hovinko. Byly jsme u Dr. a ten nam rekl, ze hodne ovoce a zeleniny, jenze to je rada nerada, to vim taky, jenze do ni neco dostat je boj 😏 setkala jste se s tim nektera? Co by mohlo pomoct? Jak jsem jiz zminila, dostat do ni neco je fakt boj.

popelucha
5. dub 2019

To známe...u nás pomohlo od Semixu lněné semínko s oříškyhttps://www.lekarna.cz/semix-lnene-seminko-mlet... a když je nejhůř, tak jsem na vyprázdnění dala nejnižší dávku Lactulose. Ono o vláknině i pitném režimu víme, že? Ale hůř se to praktikuje, když mají naše děti svou hlavu ;) tak ať se brzy povede bez bolesti.

miba10
5. dub 2019

Naší je tedy jen 14 měsíců, ale řešili jsme to před 14 dny, kdy si 3 dny nemohla dojít a když se to snažila vytlačit, tak utohohrozne brečela a klepala se. Pomohly až glycerinové čípky. Pak jsme nasadili probiotika a Lactulosu. Teď už téměř týden bez toho a zatím v pohodě ťuk ťuk. Dávám každý den presnidavku a asi to pomáhá

moxha
5. dub 2019

Dávala sem Lactulozu po malých dávkách

zmrzlinka
5. dub 2019

Laktuloza, glycerinové čípky, režimova opatření