Bolest a křeče ve 32. týdnu. Měla jste také některá?

sarahsimona
15. únor 2021

Ahoj holky, dnes ráno jsem byla na pohotovosti s bolestí v podbřišku a křečemi. Bolest byla opravdu silná, postupně zesilovala. Lékař mi udělat ultrazvuk a gynekologické vyšetření a řekl mi, že je vše v pořádku. Bohužel bolest neustupuje, nevím co mám dělat. Řekl mi, že tohle nejsou porodní bolesti, že ty budou stokrát silnější. Teď se porodu bojím ještě víc, protože už tohle mi přijde jako hodně silné... Měla jste některá taky křeče v tomto týdnu?

klokanka31
15. únor 2021

@sarahsimona A on tvůj lékař někdy rodil že ví jak to bolí? 😮 hlavně se neboj, já třeba bolesti břicha u porodu neměla vůbec. Ale že máš křeče je divný, asi být tebou tak bych večer zkusila pohotovost, pokud se to nezlepší.

andrea93133
15. únor 2021

To budou poslíčci nejspíš 🤔 zkus se naložit do vany a pokud máš hořčík (třeba magnosolv) tak užívej i ten. Ale kdyby se to nezlepšilo, jela bych na pohotovost znovu i kdyby to mělo být jinam do nemocnice.

sarahsimona
autor
15. únor 2021

@andrea93133 Magnézko jsem si nasadila, uvidím, jestli se to zlepší...

sarahsimona
autor
15. únor 2021

@klokanka31 Budu věřit, že to bude lepší. Pokud ne, tak zajedu na pohotovost

cinam
15. únor 2021

Měla jsem jen jednou asi ve 27tt, bylo mi z těch bolestí úplně zle, manžel mě musel k doktorovi dovléct, jinak bych asi odpadla. Ale mě to rychle přešlo během pár hodin. Když se ti to nebude zlepšovat, tak raději znovu. Jinak porod byl pak snazší 😉 tam fungují hormony a je to prostě jiné 😊

levandule_k
15. únor 2021

Nemůžeš mít někde skřípnutý nějaký nerv?
Já nemám ráda strašení, že porod bolí. Jasně nějaká bolest při porodu přijde, ale je to fyziologické a tělo produkuje vlastní hormony díky, kterým je to snesitelné. Někoho to bolí víc, někoho míň.

sarahsimona
autor
15. únor 2021

Holky, už je to celkově lepší, vzala jsem si magnézko, ale začal mi průjem. Četla jsem, že se to po magnézku občas stává. Uvidím, jak mi bude dnes v noci, snad to bude jen lepší a lepší

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru