icon

Proč se dítěti zhoršil zdravotní stav po nástupu do školky?

dc282308
6. zář 2022

Můj 4 letý odchodil přesně dva dny školky. V neděli mu začala vodnatá rýma, v pondělí začal chrchlat a dneska ji má žluto zelenou a škrábe ho v krku, nemůže tu rýmu vysmrkat. Školka začala 1.9 pro všechny, a všichni byli zdraví, jak je možný, že onemocněl?

Strana
z2
bohumilakupkova
9. zář 2022

@dc282308 U nás to samé.

jasminek2012
9. zář 2022

Syn byl 4 dny a začala mu rýma, starší to chytil taky.

nita1984
9. zář 2022

Tak ja nevím, nebude to spis změnou počasí ? Mě do školky nechodí ani jedno dítě a oba začínají smrkat 🫣

bousovka007
9. zář 2022

tak u nás ve školce řádí pro změnu spála. Myslím, že se všude najde něco. Na otázku, kterou jsem loni na podzim položila lékaři na ORL - zda je normální, že se u nás neustále točí nějaká respirační onemocnění, mi odpověděl - máte dítě ve školce? Ano, tak čemu se divíte?

petronelka20
9. zář 2022

U nas ve skole radi strevni chripka, nasim detem se to nastesti zatim vyhyba, ale tak tretina nasi pidi skoly se uz vystridala 😀

alenatermerova
9. zář 2022

jo já s holkou chodim ven i v zimě chodíme otužilí nalehko někdy a nic nástup do školky a už sme doma s horečkama chvilku měla i 39.8 a rýma rýma bolesti v krku já hned druhý den to od ní chytla taky a ted už i přítel :D až se vrátí do školky jsem zvědavá za kolik dní to bude znova :D a zdraví mohly být ten virus se nerozjede hned ale může ho mít v sobě nějaký dítě a pak bum a maj to všichni

Strana
z2