icon

Pusinka. Puchýřek, opar? Navštívit dr.?

lucinkafialova
19. únor 2021

Ahojky holky mala je plne kojena zadny prikrm nic ale ted se ji na hornim rtu udelal puchyrek vypada to jako opar nevite z ceho to muze byt a nemam radeji navštívit dr ? děkuji za odpovedi ♥️

kate4597
19. únor 2021

@lucinkafialova Mazala bych to mastí na opary, hned bych nepanikařila

marti89
19. únor 2021

Puchýř uprostřed horního rtu? To je u kojených dětí normální, dělá se jim to, jak tahají mlíko z prsu.

katka9184
19. únor 2021

Naprosto normální, oloupe se to 😉

lucinkafialova
autor
19. únor 2021

@marti89 ano presne tak horni ret uprostred

malenka3
19. únor 2021

@lucinkafialova jestli je to přímo na rtu, tak tomu říká moje pediatra kojící mozol 😁 taky jsem to u prvního nevěděla 🙈 u častého kojení je to normální. Jsem zvědavá, jak teď vysvětlím pediatře, že rok a čtvrt starý dítě má zase kojící mozol, protože je u prsu skoro furt 😁 to ani neutajím 😁

terezz29
19. únor 2021

promazávat, nic to není, sloupne se a za čas udělá možná znovu 🙂

martiniquest
19. únor 2021

Kojici mozol je to. Nic s tim nedelej, samo se to spravi

lucinkafialova
autor
19. únor 2021

@malenka3 dekuju ano je to na primo na rtu ve prostred takovy jakoze puchyrek podobny oparu

lucinkafialova
autor
19. únor 2021

@martiniquest dekuji 😊

codal
19. únor 2021

@lucinkafialova je to normální, při kojení se to stává, nic jsem s tím nedělala, zase to zmizí.

lucinkafialova
autor
19. únor 2021

@codal dekuji moc nekdy si prijdu fakt neschopna:(

malenka3
19. únor 2021

@lucinkafialova ale jdi, žádný učený z nebe nespadl a nikdo neví všechno. Já se taky jak trubka doktorky ptala, co to je 🤣 takových dotazů a omylů ještě bude, věř mi.

codal
19. únor 2021

@lucinkafialova tak když to člověk nezná, mě to taky překvapilo, taky jsem se musela zeptat zkušenějších, co to je 😊.

lentilkah
19. únor 2021

@kate4597 Miminku bych neco na opary urcite hned nemazala. Jinak rada o nepanikareni me zrovna od tebe opravdu pobavila.

alpakovo
19. únor 2021

Je to z kojení, malému se to dělá na celé pusince. Podle rady Dr. mažu klasickým balzámem na rty, jjen sem si sehnala vhodný pro deti a pomáhá to

lucinkafialova
autor
19. únor 2021

@malenka3 dekuji za uklidneni 😊♥️

lucinkafialova
autor
19. únor 2021

@codal ano no myslim si ze tady do budoucna budu mit více dotazu jeste ze jste všechny tak hodne a ochotne poradit dekuji 😊♥️