icon

Šití uší v Motole

renca88
25. zář 2017

Ahoj holky, je tu někdo kdo byl s předškolákem na šití uší v Motole? Mohli jste být na pokoji s dítětem celý den? Jak to tam chodilo? Čekáme na termín operace a mám obavy. Díky Renča

katkabarmich
•
26. zář 2017

Ahoj, vůbec nemám zkušenosti ale myslím, že záleží jak velikého máš špunta, jestli je hodně malí tak myslím že tě tam třeba nechají déle, jestli mi rozumíš. 🙂 A nemusíš se bát, není to nějak závažný zákrok,já sama jsem ho jaka malá prodělala a uši mám jak ze žurnálu :D

jajane
•
26. zář 2017

Ahoj,osobni zkušenost nemam ale byli jsme s malym v jiné nemocnicia byla tam maminka která tam měla holčičku objednanou na mandle,holčiče bylo 5 a měli problém že pokud nejsi kojící tak tam s ní nemůžeš byt přes noc,ale přes den pry jak chceš.

renca88
autor
•
26. zář 2017

@katkabarmich děkuji za reakci. Dceři je 5 let. Ale nikdy nebyla sama přes noc v cizím prostředí. Vůbec se mi jí tam nechce nechávat samotnou. A ještě jestli tam bude přes noc sama a druhý den operace. Tak bude chudák celá vyplašená.

renca88
autor
•
26. zář 2017

@jajane ahoj děkuji za reakci. Dceři bylo teď v létě 5 let. Něco jsem četla na jejich stránkách a moc jsem to nepochopila. Sama nikde nebyla přes noc. Mam strach,aby z toho nebyla vyplašená. Doktorů se nebojí tak nechci aby se to nějak změnilo. Klidně bych si zaplatila i nadstandart. Nic mi tam pořádně neřekli a termín operace pošlou poštou. Taky divný.