Škrábání ouška. Co to znamená?

i_vet2
4. čer 2022

Ahoj všem, holky všimla sem si, že poslední dobou si syn šmrdlá ouško, škrabká, mne si ho, jen jedno pak zase si toho nevšimnu delší dobu a teď zase, dokonce se probudil a plakal a pak dobré, v pondělí zajdem k dr, ale nemáte zkušenost co by to mohlo být? teploty nemá, přijde mi jak kdyby ho to svědilo, ale nevím no zatím mi nepoví, bude mít v srpnu dva roky. Děkuju za zkušenost

palja
4. čer 2022

@i_vet2 může mít zánět středního ucha. Dcera to taky dělala teploty neměla. Dr se jí podívala do ouška a bylo jasno.

tasimia
4. čer 2022

@i_vet2 nase malá to dela skoro od 3 měsíců. Pořád ouška. Rekla bych, ze se tak nejak uklidňuje. Různé si je sudla, škrabka 🙂.
Ale každopádně to může byt i zánět ouška ;).

slunea
4. čer 2022

Synovec měl v uchu klíště.
A dcerka se jako mimino škrabkala v obou uších, zpětně si myslím, že kvůli alergii na ovoce.

novamamina
4. čer 2022

@i_vet2 dcera si za ucho tahala. Mela tam špunt z mazu

xnikax1
4. čer 2022

@i_vet2 Můj syn má 8 měsíců a zmoula si ouško vždycky, když je unavený a když mu roste zub tak se tím taky nějak uklidňuje, vždycky to v tu dobu pozoruji víc🙂 Taky jsem se bála zánětu, tak jsem zkusila za ouško trochu zatahat a zatlačit, kdyby měl zánět tak by ho to muselo podle mě hrozně bolet. Takže už ti neřeším.

emillyhk
4. čer 2022

Náš drobek si takhle pořád šmrdlal ouško, protože ho šimraly vlásky. Taky jsem plašila, aby neměl zánět, ale ostříhali jsme kolem uší a dobrý.

luckawm
7. čer 2022

@i_vet2 dcera měla zánět v uchu když se takhle pořad v něm stourala a pak teda jednu noc celou proplakala jak ji to bolelo.