Stolice s hleny, mám to nějak řešit?

m_m_m
23. bře 2015

Ahoj, asi poslední měsíc má moje miminko stolici, ve které má dost patrné hleny. Zdá se mi, že jich přibívá a mají spíš strukturu jako želé. Nedokáži to přesně popsat, proto přidávám foto. Když ji vidim kakat "online", tak má stolici dost řídkou, až vodovou, často napěněnou, občas bílé kousky. Rýmu prodělala asi před měsícem, takže si řikám, že spolykaná rýma už by to snad asi neměla být. Mimčo je 5měsíční, plně kojené bez příkrmů. Kaká 2-3x za den (vč. noci), je veselé a dobře prospívá. O hlenech jsem se zmínila doktorce, která řekla, že to asi bude od té rýmy.
Chtěla bych vás tedy poprosit o radu, jestli to mám nějak řešit nebo zbytečně plaším (internet je plný strašáků). Nedokážu si nějak vybavit, jak její stolice vypadala dřív.... Díky moc! 🙂

petra4040
27. bře 2015

Tak to vezmi ukázat doktorkce. Naše to vždycky chtěla vidět. ... Jinak nám na hleny ve stolici pomohl Probacin (probiotika). Je tedy od půl roku. Asi 8 lahviček.

katka865
27. bře 2015

taky jsme měli a neřešilo se to, ale raději bych ještě doktorce zavolala a ujistila se

maka15
25. črc 2015

ahoj,máme úplně stejný problém. Mám 3,5 měsíčního chlapečka, kterého plně kojím. Na radu MUDr. jsem vysadila ze své stravy mléko a veškeré alergeny. Zkoušela jsem být 3 dny jenom na rýži, ale žádná změna. 2x jsme posílali stolici na rozbor, ale všechno bylo v pořádku. Stolice je pořád hlenovitá bez bílých hrudek ☹

cica002
25. črc 2015

Ja to taky mela u obou deti a starsi ma alergii na laktozu a BKM a mladsi k tomu jeste na psenici ☹ Takze za me urcite resit !

pafkaku
27. čer 2018

Dobry den, narazila jsem na vas prispevek. Mame to uplne stejne, jak pisete, a stolice je stejna. Jak jste tenkrat dopadli? Byla to alergie? Dekuji.

roozenka
8. črc 2018

@pafkaku ahoj, já řeším to samé u dcerky 6 měsíců. Je na um, takže měníme probiotika a pak uvidíme, jestli tomu nepomůže změna mléka.

adulisha
23. kvě 2019

@pafkaku ahoj, jak jste dopadli tenkrát s těmi hleny? Máme to samé... 🙄

pafkaku
23. kvě 2019

Ahoj, male nic neni, mela ekzem, ale zadnou potravinovou alergii nema. Zrejme ji tenkrat nesedela rajcata z me stravy. Ted ji je 16m a rajcata jsem ji zatim radsi nedavala. Ale jinak ji vse. Ryby, lepek, mlecne vyrobky. Se zavedenim prikrmu jsem to pak prestala tolik zkoumat, ekzem zmizel eliminacni dietou a bolesti briska nikdy nastesti nemela.

astyna88
23. kvě 2019

Me kdysi rekla pediatra,ze napenena by stolice byt nemela,ze to muze byt alergie na mleko a mlecne produkty. Kazdopadne,plenku vem doktorce na prohlednuti, ja to tak delavala,kdyz jsem si nebyla s necim jista. Ikdyz mel syn dlouho rymu,tak jsem tam sla s kapesnickem 😀

zelenaesmolda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
adulisha
23. kvě 2019

@pafkaku super díky, no uvidím, snad to přejde samo. 😊

pafkaku
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelenaesmolda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alesiaps
23. kvě 2019

Holky, ten prispevek je z roku 2015

zelenaesmolda
Autor odpověď smazal
Zobraz
zelenaesmolda
Autor odpověď smazal
Zobraz
zelenaesmolda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
m_m_m
autor
24. kvě 2019

@zelenaesmolda panebože,tak jsem byla vystrasena prvomatka...tak na to nekoukejte ;)

zelenaesmolda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz