icon

Teplota a průjem u 6měsíčního dítěte

lucca2211
2. zář 2017

Ahoj maminky, chtela bych se zeptat, zda jste nemeli podobny problem. Malemu je 6,5 mesice a rano jsme dostali prujem. Dopoledne jsme meli svetle zbarveni, odpoledne zelene zbarveni a navecer se nam pridala zvysena teplota a hlenovity prujem. Zhruba po dvou hodinach menime plinku. Jsme na UM a pridavame prikrmy. Dnes jsme tedy vynechali, takze UM a cajik. Nemate nekdo zkusenost? Na pohotovosti mi nic nereknou jelikoz mame zvysenou teplotu jen ted vecer a prujem jeden den ☹

Strana
z2
lucca2211
autor
4. zář 2017

Tak rano jsme tam byli. Samozrejme mi nic moc nerekl, jeste k tomu se mi malej celej osypal, takze nic moc. Odpo jsem ho sbalila a zajela na detskou pohotovost a vse v poradku. Cely den jsem varika, ryzi s mrkvi, ryzovej odvar, brambory a mrkev a zkousela. Prujem se nam trochu zastavil, k veceri jsem dala ryzi s mrkvi a udelala jsem do toho odvaru mlicko, tak uvidime zitra. Doktorka rikala, ze ta vyrazka vypada, jako opruzenina, tak nam predepsala Bepanthen a jeste neco, chudak to ma na krku a dneska se mu to rozlezlo i na brisko, zada a ruce. Tak jsem ho hned po koupani namazala. Jen co se zbavime prujmu, tak budeme bojovat s vyrazkou ☹ chudak malej, kdyby tak mohl uz rict, co ho trapi a boli :'(

lendapraha
5. zář 2017

Nám teda takhle probíhala 6. Nemoc. Ze mala mela tri dny zvysenou teplotu a pa se cela ospala a začalo to právě krk a trup. No Ale když vam doktor řekl že je to v poho tak to asi není ono. Tak hlavně ať se brzo uzdraví. A teda na takovouhle vyrážku po tele bych bepanten nedala. Dělala bych mu řepík a Tim ti popírala. To vždycky pomůže nejvic

lucca2211
autor
5. zář 2017

Vcera jsme byli u doktora a taky nam nic moc nerekl, tak jsem ho odpoledne sbalila a jeli jsme na pohotovost. Tam ho poradne vysetrili a byl klid. Udelala se nam totiz vyrazka navypada krku a vcera jsem si vsimla, ze se mu to zacina delat i na zadickach a brisku, tak proto jsme jeli. Dostali ksme masticku, tak ho mazu. Jinak prujem uz takovy nemam, tak snad bude klid 😉 ale dekuji za rady 😉

Strana
z2