Ucpaný nos, rýma jen ráno. Sinupret nebo to nechat být?

hanydve
10. dub 2024

Holky, syn už má třetí týden ucpaný nos, přijde mi, že pořád huhňá, ale nic nevysmrká. Stříkám sterimar s mědí, ještě nějaké homeo kapičky mám v záloze, ale nevím, je to divný. Ráno má totálně ucpaný nos, když mu ho prostriknu jde mu z nosu takový hnusný žlutý hleny, když vše dobře vysmrka, přes den nepotřebuje vůbec a ani žádné další žluté hleny nejsou, jen stále huhňá. Ráno zase na novo. Přes den mu ani z nosu neteče. Už jsem z toho na prášky. Jsou mu tři. Dr radi, stříkejte mořskou vodu dál. Ach jo mám do něj cpát třeba sinupret? Nebo to prostě nechat být? Nemůžu mi tím věčným stříkáním mořské vody spíš pritizut?

kristyn86
10. dub 2024

Tohle miva syn. Strikam morskou vodu,tu hypertonickou na ucpany noc. Je vic koncentrovanejsi nez jen fyziologicka. Pak davam Sinupret a fenistil kapky.

hanydve
autor
10. dub 2024

@kristyn86 a za jak dlouho se to zlepší? Mě trápí, že to trvá už tak dlouho..

kristyn86
10. dub 2024

Do dvou tydnu ma po ryme. Ale fakt to tak delam uz od prvniho dne rymy.

te_reza
10. dub 2024

Přes den bych dávala sinupret a na noc zodac/fenistil.

hanydve
autor
10. dub 2024

@kristyn86 díky, tak budu doufat, že se toho zbavit chudák. Chodí do školky? Když mu přes den neteče rýma ?

kristyn86
10. dub 2024

Nechavala jsem doma,ale byla jsem doma s mladsi dcerou. Kdyz jsem ho dala do skolky,tak vetsinou tam k tomu neco chytil a ryma byla zelena a jeste mu to udelalo zanet stredniho ucha apod. Ted je skolak,prvni dny je treba doma a pak uz jde. Ale chce to vyzkouset...

sorboni30
11. dub 2024

@hanydve všude vše kvete..může mít alergii takže bych stříkala jen mořskou vodu. Jinak výborný pomocník na uspaný nos jsou náplasti z Tiande. Maly proužek se nalepí na nosík a hezky uvolňuje. Synové si nemůžou vynachválit a dávam i dceri.