holky jdu k vám pro radu,můj syn má už od pátku vysoké horečky 39,8-40,3 a já už jsem zoufalá,protože mu léky moc nezabírají..
u lékaře jsme byly v pondělí a prý má jen chřipku,ale on už je chudák úplně vyřízený z těch teplot..nemáte někdo nějaký tip jak ho té teploty zbavit?léky střídáme po 2hodinách(paralen,brufen) a teplota mu vždy klesne tak na hodinu :(
děkuji za každou radu
@alexis2012 Co CRP-to nedělal? Má opravdu jen chřipku?
Určitě okamžitě znovu k lékaři!
od pátku??tak to už je šíleně dlouho valte do nemocnice!!u ta malého dítka to není sranda.....nebo konzultujte aspoň se svým dr vzdyt uz je to skoro tyden....
Na doktora se vyprdnete a jedte s ním pro jistotu na pohotovost. Takhle vysoké teploty, které tak dlouho nemůžete srazit, nejsou v pořádku. Radši buďte za hysterickou matku než pak treba řešit něco vážnějšího.
Já bych šla klidně jinam a řekla bych důvod. Pohotovost např. tady funguje až od 19hod.
@kika_21 nedělala nic,jen ho poslechla,koukla mu do krku a to bylo vše :/
@alexis2012 Tak jinam a brzy.Však se to vyřeší.
holky děkuji,od rána spinká,vzbudí se vždycky jen na pití,je chudák příšerně spocený,tak doufám,že se z toho vyspinká už...už jsem z toho vážně na palici a když to nepřejde,tak určitě půjdeme zase k doktorce
doktorka právě říkala,že děti teď mají horečky až 10dní a pak to odezní..
@adrianapetrova Já bych taky byla za hysterickou matku.
@alexis2012 10 dní vysoké horečky? To jsem tedy nezažila u žádného z dětí
@kika_21 no musím uznat,že syn spinkal celou noc,ráno se vzbudil,přelezl jen k sobě do pokojíčku do postele,v noci jsem chtěla,aby spal se mnou..tak ráno usnul asi v půl deváté a spal do půl čtvrté a zatím je bez teploty 🙂 tak doufám,že bude konečně klid...
@alexis2012 Tak to by bylo bezva, moc vám to přeju, kéž by. 🙂
@kika_21 děkujeme,ale zatím se radovat nebudu...radši..ale určitě budu informovat jak to s ním vypadá 🙂
@alexis2012 me doktorka říkala ze obvykle vysoké teploty max 5dni. Pokud neklesnou tak znovu k dr, pze teploty okolo 40 hodně zatěžují organismus. Jo - pije?
@alexis2012 super tak doufejme 🙂 at jste brzo zdraví. !!!
@odula jj naštěstí pije dost 🙂
po 2h je málo, to vám schválil lékař? Nurofen dávkování je na krabičce napsané špatně, dávat podle dváhy. Co zábaly? vlažný ručník přes trup, přes to suchý, přikrýt, na 15min, případně po hodině znovu. A raději zas lékař,zítra, kdyby to pořád nešlo..