icon

Rostoucí židle. Kterou doporučujete?

sona_kratochvilova
29. črc 2019

Dobrý den,prosím doporučíte mi nějakou dobrou rostoucí židli? Trochu se v té nabídce ztrácím ☹ Předem děkuji

isabelafuentes
•
29. črc 2019

My mame Stokke Tripp trapp a jsme spokojeni👍

emilka51
•
29. črc 2019

Mame Jitro a je skvělá. Nedám na ni dopustit.

bayt
•
29. črc 2019

@sona_kratochvilova My máme Stokke, mám srovnání s mnoiha jinými a fakt je nej.

katkaajirka
•
29. črc 2019

Taky máme Stokke a maximální spokojenost. Budeme kupovat i druhé dceři. Je to sice větší investice, ale stojí to za to a kdyžtak se dá velmi dobře prodat. 😉

motylcice29
•
29. črc 2019

Taky máme Stokke, využívána maximálně a pořad jako nová 🙂

katka_nedo
•
29. črc 2019

Stokke je strasne draha.Mame jitro a super a hlavne levnejsi

konidana
•
29. črc 2019

@katkaajirka já po.mych dětech neprodam nic😅 rozhodně ne dobře 😉 Jitro bohatě stačí🙂

jaja01k
•
29. črc 2019

Máme Jitro, jsou super, po 3 letech intenzivního používání jsou pořád jako nové a nevidím nic, co bych jim mohla vytknout.

konidana
•
29. črc 2019

@jaja01k ja jo, neumí se sama každý rok přenastavit jak dite roste😉😅🤣

jaja01k
•
29. črc 2019

@konidana Jo, to máš pravdu 😄

sona_kratochvilova
autor
•
29. črc 2019

Já popravdě ani nevím co si u té židličky pohlídat a na co dát pozor,chtěla jsem koupit tady na bazaru ale nikde nemůžu najít žádnou recenzi ☹
https://www.modrykonik.cz/market/nabytek/e0jos3...

konidana
•
29. črc 2019

@sona_kratochvilova tahle se mi od pohledu nelibi jak ma delany ty sedaky...prijde mi to takovy moc hranatý...

puhelin
•
29. črc 2019

My mame tuto z Lidlu. Ma nizsi nosnost, ale dokud bude pouzivana, tak dcerku urcite unese. Pult jsme vyuzivali dlouho, od cca 16 mesicu uz nema ani ten zadrzny ram. Pro nas dostatecne. https://www.lidl-shop.cz/Safety1st-Rostouci-jid...

konidana
•
29. črc 2019

@puhelin my jsme detem pořizovali rostouci zidli az jako predskolakum k pracovnimu stolu. U zidle Jitro se mi fakt libi nosnost az do 100kg, protože ji občas vyuzivam i ja. Hlavne jako schudky do vyšších sfér . Syn ji bude pouzivat i ve 4.třídě a jako schudky ji pouzivame vsichni.
@sona_kratochvilova

atisa
•
29. črc 2019

Máme Jitro, cena 4500,- (i s pultíkem, podnožkou a náhradním podsedákem) a bohužel jsem musela 2x reklamovat, protože šroub se protáčel - u tyčky, která držela pultík. Poté se protáčela další část. (Reklamace v pohodě, poslali mi obě součástky). Poté se ale zničila i jedna područka. Takže momentálně máme už jen jednu, která drží dobře. podruhé už bych ji nekoupila.

Jinak slouží dobře, dcerka jí má ráda, sama na ní bezpečně vyleze.

isabelafuentes
•
29. črc 2019

Stokke ma nosnost 110 kg a vyborne baby sety - muzete v tom krmit uz nesediciho kojence od prvnich prikrmu.

martinka_33
•
29. črc 2019

Máme Jitro pro obě děti, jednu už skoro 3 roky a pořád je jak nová 🙂 Jediný co bych vytkla, je blbě pratelný podprdelnik, chce to na něj potah...
@konidana taky na ní stoupám a drží 😃

motylcice29
•
29. črc 2019

@isabelafuentes taky jsme využívali od mala s lehatkem, nechtěla jsem žádný plastový monstrum přes půl kuchyně 🙂akorát casembudeme muset koupit ještě jednu pro druhatko, malá ju tak zbožňuje, ze na ni nesmím sedět ani já, tak pochybuju, ze ju prenecha mimcu 🙂

isabelafuentes
•
29. črc 2019

@motylcice29 Taky budeme kupovat druhou pro druhé, nechali jsme jí tam totiž vygravírovat jméno, takže je to její už napořád 🙂 Je to skvělá židle a byla to jedna z nejlepších investic, co se dětí týče.

elikok
•
29. črc 2019

Koupili jsme rostoucí židli od Hajdalánka a vůbec nelituju, je super

elwe
•
29. črc 2019

Já jsem moc spokojená se sedees.

sasui1
•
29. črc 2019

Taky mame sedees. A velka spokojenost! Libi se mi hlavne design 😁
Na te z odkazu bych vytkla hlavne tu neprakticnost pri nastavovani... Ano nedelas to sice kazdy tyden ale odsroubovavat kvuli tomu 4 srouby 🤦‍♂️
Jinak si myslim ze ty "proverene" znacky je asi jedno kterou vyberes... Priplatis si jen za znacku... Nekde vic... Nekde min...

iulia
•
29. črc 2019

Já jsem kupovala sedees na doporučení kamarádky, která má starší děti a židli využívá rovněž jako schůdky (a já jsem oproti ní se 65kg drobek). A jsme moc spokojeni, jediné, co bych změnila s odstupem času je barva. Kupovala jsem zelenou, protože mi ladila do interiéru. Je moc hezká i po 3letech, pořád jako nová, ale malému se teď aktuálně líbí modrá.