icon

Jaký dárek dáváte učitelce na konci roku?

4. čer 2026

Ahoj, jaký dárek dáváte paní učitelce na konci školního roku?

Strana
z2
krisstina93
7. čer 2026

Ja objednala takové mýdlové květy, hezky to vypadá, nezvadne to a když to nebude chtít skladovat, tak to prostě spotřebuje 😅

radi51cka
8. čer 2026

Ještě nevím, kterou konkrétně, ale jednu z nich určitě 😀 Budu to řešit kávou, protože vím, že ji určitě využije...

neonka91
8. čer 2026

Mně příjde super nějaký pečující balíček- kosmetika, krém apod. Nemáte nějaké doporučení? Ať nekupuju pořád to stejné... :p díííky

bykelly
8. čer 2026
@neonka91

Mně příjde super nějaký pečující balíček- kosmetika, krém apod. Nemáte nějaké doporučení? Ať nekupuju pořád to stejné... :p díííky

@neonka91 můžu klidně pomoct sestavit balíček. Ale tady se asi nedají psát zprávy? Kdyžtak můžeš napsat na IG: By_Kellyyb sama budu dávat učitelkám. 🙂

prejeta_zaba
8. čer 2026
@neonka91

@neonka91 Leros má limitku vyloženě pro paní učitelky - tyčinku na rty a krém na ruce s vůní bylinek. Ale je to docela drahé, vychází to kolem 250 korun. Jinak to asi bude mít v drogerii kdejaká značka.

mikejla93
8. čer 2026

Tchán je včelař, takže pro každou paní učitelku sklenici medu a k tomu nějakou květinu do vázy.. 🙂

elvira
9. čer 2026

Já dávám drobnost už od své první třídy...
Ale upřímně - poslední dobou pozoruji hon za lepším, větším, dražším, originálnějším dárkem...
My jsme většinou nosili květinu ze zahrádky, někdy čokoládu. Jasně, že mi není nic do toho, co dávají ostatní. Ale už jsem zaznamenala i reakci učitelky, že za těch 30 let, co učí, už má tolik hrníčků " nejlepší učitelka" , že neví, co s nimi, páč je nemůže ani poslat dál.
A taky jsem zaznamenala reakci, že rodina poslala dopis s poděkováním, obrázkem a to bylo nejvíce.
Takže nechci nikomu nic určovat, jen se třeba někdo zamyslí...

anezzik
10. čer 2026

Dáváme kytku a čokoládu nebo nějaké hezké balení oříšků.

ninive211
10. čer 2026

Já tradičně už kolikátý rok kupuji čaje od Sonnentoru.

Strana
z2