Výška a váha u 5-6ti letého dítěte (kluka)
Zdravím holky. Můžete se podělit kolik měří a váží vaše 5-6 ti leté dětičky? Víc by mě zajímalo jak to máte u kluků 😉.
syn ma za 2 tydny 5 let: 107cm a 14,5kg 🙂 drobnej uz od miminka, doufam, ze kvuli tomu nebude ve skole za otloukanka 😅
martínek je velikej,má 4 roky a 7 měsíců a 118cm a 26 kilo 🙂 za posl.tři měsíce se hodně vytáhnul.
syn měl v pěti letech 14cm a 21kg, v 7 letech 130cm a 29,5kg. Dcerka na 6letech má 112cm, a 18kg, je malinkatá 🙂
Prosím nemáte zkušenost synovi už asi 6 měsíců stojí váha má pořád 21 kg a je mu 6 let? je to normální. na nic si nestěžuje.
Petr má 23 kg, za dva měsíce mu bude šest. Původně nejedlík, drobek, absolutně vypouští sladké, max zmrzlina nebo gumídci, nechutná mu to...a jak přišla ta puberta, tak nějak najednou poporostl, začal jíst jako táta😀, a váha poskočila, má postavu jako chlap🙂. Výška 115cm. Vypadá úplně akorát😀
Můj syn na 5 leté prohlídce 118cm a 20kg. Lezou mu všude žebra, obratle, ale jí jak neurvalej, neutále běhá, dovádí, vydrží jezdit 3/4h v kuse na kole, takže to neřešíme. I já jsem měla odjakživa velkou výšku a váhu kdoví kde dole. Takže u nás geny 🙂 Já před otěhotněním 173cm, 57kg (doktoři mě neradi viděli, ale co se dalo dělat, jím chlapský porce, klidně 7-8knedlí apod), před porodem 77kg, teď 58kg a čekáme 2.prcka 🙂

Kubík má 5,5 let ...váha 18,2kg a výška cca 113cm.
😉