A co dopis pro Ježíška, už ho s dětmi chystáte?
Moje dobrá kamarádka má již dárky pod stromeček od září nakoupené. Hm, tak to já tedy nikdy nestíhám.😨
A jak je to u Vás?
Co Vaše děti? Chystáte již dopis pro Ježíška?
Jsou nějaké hračky od Fisher Price, které si budou děti přát pod stromeček? Napište a podělte se o vaše nápady.
Můžu vám i poradit, pokud chcete - tak napište❄

ano chystame🙂) a taky uz jsem Ježíškovi pomohli a objednali Mluvícího pejska..je to úžasná hračka a fin, situace nám doted nedovolovala ji pořídit🙂
Dárky mám tak z půlky. Chybí mi hlavně dárečky pro roční dceru. Chtěla jsem pejska, ale k narozeninám dostala dvě panenky, takže mluvící pejsek opět padá. Můžete mi něco doporučit? Ne moc hrající nesmysly-zvuky (mám jen jedny nervy), spíš vzdělávací... Děkuji.
My už taky vymýšlíme co od Ježíška. Letos ujíždíme právě na Fisher Price. Může za to to šílenství s testováním co tu bylo v minulých týdnech 😀 Jelikož jsme nebyli vybráni tak nás to aspoň přivedlo na myšlenku Terezce pořídit pejskův stoleček a Páťovi + Terezce velkýho BeatBoo. Oba rádi tančí tak by z toho mohli mít radost 🙂
Jo a děvčata, doporučuji si dopisy pro Ježíška schovat - dobře schovat. Nedávno jsem je zrovna četla, docela sranda po těch letech....
@luca16 No, tak Tys mi připomněla,-
Tatí mi vyprávěl, jak jeho kolega koupil dítěti druhého kolegy (když k němu šel na návštěvu, aby nešel s prázdnou) nějkou flétnu, či něco takového. Tak potom na oplátku ten druhý koupil jeho dítěti bubínek😍
A před léty ukazuji kamarádce, jaký jsem koupila synovi piánko a kde ho měli. Její odpověď zněla - děkuji, ale hračky, které vydávají jakékoliv zvuky mi nesmí do baráku🙂
Moc chci udělat nádherný dopis Ježíškovi a holky at udělají pro Tobíka. Ale dcera chodí s usměvem a už po 3x mi řekla větu, ty dárky nosíte vy s tatkou?Tak holky jaký namět mam udělat aby tomu jště aspon 1 rok věřila.
Dnes přišla zas a tvrdila, že si vzpomněla, že ty hračkky jednou viděla ve skříni,ž e na ni udajně vypadly 😇
takže u nás asi ty dvě se spojí a malému se budou smát, ale zároven se budou snažit mu to dlouho neprozradit.
Uvidíme co fakt letos bude kam ty dárky mám vlastně dat?
Sand u taty v práci 🙂)
Už vidím jak je zapomene a řešíme dárky 24/12 ú))))
@luca16 dobrý den, a co třeba vyzkoušet VESELÉ PASTELKY od Fisher Price. Pošlu Vám link na video, sice také mluví, zpívají, ale neeee tak, jako třeba kutálející se míček BeeatBo.
Míša
FP BAREVNÉ PASTELKY CZ
https://www.youtube.com/watch?v=aDCJ9a5oQj4@nikinelinaty U nás se osvědčilo, že Ježíšek nosí dárky hlavně dětem, že nemá tolik penízků, že si dělají mezi sebou radost i dospělí, protože ti od Ježíška dostanou třeba jenom nějaký malý dáreček..., nebo i žádný..., jinak třeba i to, že rodiče posílají (dávají) Ježíškovi peníze - na otázku - jak, jednoduchá odpověď. Do obálky za okno, Ježíšek si je z obálky v noci vyzvedne a obálku za oknem nechá. Obálku v noci otevřít a nechat zvědavečkům za oknem.... . Již večer ji zatěžkat třeba větším kamínkem, aby dítka viděly, že nikam nespadne a neuletí.
U syna se nám tohle osvědčilo snad do osmi let.
Jo a reklamy? ... "milý Ježíšku..., přál bych si...." - to je jen vzkaz pro Ježíška (jakoby páni manažeři nemohli vymyslet reklamu ve stylu - milý Ježíšku, nakupuj dárečky u nás...atp.)
@nikinelinaty Promiň, přehlédla jsem, že jsi psala, že na dcerku dárky vypadly ze skříně... . Tohle je fakt blbý, ale možná to ještě půjde napravit. Zabalila bych do vánočního papíru cokoliv, co děcka neviděly, nebo když koupíš já nevím třeba ručníky, nebo cokoliv, co hned nepotřebuje, i kdyby mýdlo, zabalit a napsat tam třeba pro ..., né jejich jména, anebo klidně i jejich jména..., můžou šumovat jak chtějí, můžou to i opatrně rozbalit a podívat se, ale pod stromečkem nic takového nenajdou....., .
@magdalenax teď nemůžu já byla v roce 2015 v nemocnici s miminkem co nevyšlo a od té doby si už přestala věřit
Loni jsem už doma byla ale nic moc extra nebylo manžel se bál mně nechat cokoliv dělat
Takže lotos musím jim to vynahradit
Ale chodí denně s tím jak sem psala příspěvky doctu jak malý dovolí
@nikinelinaty Tak to zvládni, přeji vše jen dobré!
@magdalenax js snad se zde vrátím jak to dopadlo ;)
Dcera mrls v červenci 9 ale věří té máma má vzdzckz pravdu, už nevěří ani na Zoubkovou vilu ;)) tatínek prz kontroloval jen polštář moc nás sleduje viděla jak to dává táta.
Tak a pes letos stojí u dveří ;))
Jinak budu se těšit na namet hracek kolikrát už nevím co.
A jak to děláte když děti ještě nemluví? Zas se mi nechce před něj dát nějakej katalog, ať si ukazuje... to už mi přijde hodně komerční...ale když se ho zeptám, co by si přál, tak mi dokáže "říct" /naznačit jen auto, vlak, kombajn, traktor, bagr, vrtulník 🙂 nebo mu třeba říkat různé věci, co mě napadnou (tj. co mu chci koupit) a nechat si je potvrdit? Docela manipulace no, ale jinak mě to nenapadá... nebo se na to letos ještě vykašlat? Synovi budou v prosinci 3r a už loni se docela chytal, když jsem mu říkala, kdo je ježíšek a že mu přinese nějakej dáreček, když bude hodnej. Hm?
no já uvítám jak ještě dceři na rok to vymluvit na téma budeme vytvářet seznam mi řekla, že nenosí dárek ježíšek ale i paní ježíková :(
achjo, jinak za mně vede ten robot pro malého nebot už vidím, jak tu řvou všichni na robota at to opakuje, do toho Toba píská.
Původně jsem chtěla koupit hrací stoleček, ale díky modrýmu koníkovi tento BEATBOO opravdu vede, už jsme i našli kolik měří 56 cm malý má 11 cm. Zda si to pamatuju správně.
Takže je skoro velký jako Tobík 🙂)
Uvidíme věřím, že ještě ji díky nějaým námětum zde převezu na 1 rok😂
@anazuzzuzana tak mu můžete ukázat třeba video, dejte mi vědět, co by se Vám líbilo a já pošlu link🙂, Míša
Dcerce jsou letos 2 roky a poprvé budeme psát Ježíškovi. Už se moc těším.
@mtera a již víte o co budete psát? Dejte nám inspiraci. Krásné ráno. Míša
Náš syn má 2,5 roků a letos budeme dopis Ježíškovi psát poprvé 🙂 Na Vánoce už se strašně těší. Takže nám zbývá jen pořádně ostrouhat pastelky, připravit nálepky a vytáhnout vánoční razítka a můžeme začít psát... 🙂
Dopis ježíškovi si Radeček určitě vystříhá z letáku hraček,ten už představu má(traktory,garáže,auta,trampolína...) ale Honzíčkovi jsme neměli vůbec inspiraci,vše máme po Radečkovi,kmotře jsem nabídla nějakou hrající hračku našli jsme ji na netu,ale bude změna po tomto týdnu fisher price koukám že nám chybí ještě hodně hraček od Fisher price a vím že Radečka bavily mooc 👍v
My napiseme a dame za okno kde si dopis jezisek vyzvedne 😉
@lagerthaa já jsem vždycky dávala s dcerou dopis za okno a netrpělivě jsme obě čekaly, kdy si ho ten Ježíšek vyzvedne🙂. Přeji vám krásný večer a určitě ten dopis od vás Ježíšek vyzvedne. Míša
Holky za okno mi tvrdila Nikolka co když bude noc velká vítr jak pak řeknete že si ho fakt jako odnesl?
Ale už trochu začíná věřit ale ještě pořád bloumá
Snad tam nemají chytráka ve škole, ale ona pak věří máme ;))
Chce šicí stroj orz si ušije ponožky,kdyz je máma všechny ztrácí při praní ;))
My jsme psali Jeziskovi zrovna dneska. Letos jsme psali se synem poprvé, byl z toho nadšen. Ale jelikož je ještě malý, dlouho nevydrzel a zkusíme zítra pokračovat, ať můžeme dopis dát na okno. Jinak nakupovat dárky jsem ještě nezačala, ale balicí papír a stuhy už mám koupené. Dárky téměř vymyšlené, ale ještě nad pár dárky uvažujeme. Ale určitě chceme nakoupit knížky, Albi tužku, plastelínu, výtvarné potřeby, hudební nástroje a sviticiho plysaka do postele 😉
Nesnáším dny s FP, protože mi brzo vytunelují účet😅. Jsem presne prototyp člověka, na kterého je cíleno 😍. Malý si ještě o hračky říct neumí, ale za to má hračky milující maminku. Původně měl Sebík dostat, mimo jiné hračky, od FP jenom pejskovo chodící autíčko. No, po dnech s FP ho pod stromečkem ještě bude čekat stoleček, chytrý telefon, jablíčko a mini Beatbo. A to už toho má doma tolik, že neví s čím si hrát dřív 😅...

u nás už má starší (4roky) napsáno...ale letos mě štve, jelikož to není tak nějak opravdu co by si na 100% přála..nějakou věc, o které by mluvila celou dobu nebo tak. Pro mě by to pak bylo snadné...letos si zakroužkovala celý katalog hraček a i to co už i máme 🙈 takže paráda 😀 každopádně jsem velmi uvažovala o BeatBo, jelikož nemám žádný jakoby hlavní dárek pro nejmenšího a letos faaakt nevím co. Minulý rok dostal FP stoleček, ale letos netuším...má hodně věcí po starší, tak je to těžší