icon

Jaké bylo vaše první setkání se značkou FISHER PRICE?

misa_fisherprice
Moderátor
12. lis 2017

Napíšete mi, kde a kdy jste se vy a vaše děti poprvé setkali se značkou FISHER PRICE?❤

Bylo to u kamarádů, či v obchodě, či jinde?
🐧🐝🙉🐭

Co se vám na téhle značce libí anebo naopak nelíbí?

Budu se těšit na vaše příspěvky.

Jaké bylo vaše první setkání se značkou FISHER PRICE?Jaké bylo vaše první setkání se značkou FISHER PRICE?
ladeka
12. lis 2017

Poprvé jsme se setkali s Fischer Price u naší prababičky - koupila malému pejska v červeném autě. Super hračka😍 Malému bylo tak půl roku.

janyna88
12. lis 2017

Značku Fisher Price jsem objevila na internetu když jsem čekala první dceru, hledala jsem kvalitní a naučné hračky. První do naší rodiny přibyl motýlek a pak přibyli další a další. Jsem velice spokojená hlavně kvůli tomu jak hračky podporují rozvíjení dětí. A kupodivu nejsou hračky FP ani tak drahý.

simasla
12. lis 2017

S Fisher Price jsem se setkala už jako holka na střední škole, které se právně narodila neteř. Starší sestře se narodilo miminko. Dost jsem jí pomáhala a s malou si hrála a první hračku, na kterou jsem si našetřila a koupila jí byly Fisher Price aktivní kostičky - musím říct, že i když to pro rozpočet středoškoláka nebyla zrovna malá částka za hračku pro miminko, tak se to vyplatilo a sestra pak kolikrát vzpomínala, že to je nejlepší hračka se kterou si tehdy malá Anička, po ní dokonce i její sestra Kačenka vyhráli. A tak i následně moje vlastní děti mají hračky Fisher Price a proč? No proto, že jsou dobře propracované a výdrž mají neskutečnou. Víte co u nás musel zažít už třeba takový Fisher Price mluvící hrnec? A pořád je OK, plast nikde nepraskl i po x pádech z výšky a funguje i teď u mého třetího zlatíčka a pořád jí baví. Fisher price jsou hračky, které jsou super propracované a vydrží, materiály nejsou ošizené a za tu vyšší cenu se prostě vyplatí. 🙂

igiana
12. lis 2017

Poprve jsem se stretla s FP u sve kamaradky, ktera mnela pejska pujceneho od kamaradky a moc se mi libil. Dovolit jsme si ho nemohli a prekvapila mne tchyne, ktera ho koupila dcerke pod stromecek. Pozdeji koupila i krouzky na tyci. Od krestnej mamy dostala chrastitko, moc jsem chtela kresilko a vyhralo jednoznacne od FP, sice z bazaru ale stale pekne. Ziskalo si mne, protoze je az do 18kg a krmim v nem maleho doted. Potah se da oprat, konstrukce mi prijde neznicitelna.

misa_fisherprice
autorModerátor
12. lis 2017

@igiana
@simasla
moc děkujeme za komentáře! Jsme moc rádi, že Fisher Price provází vaše děti a jste spokojeni. Hezké dny a těším se na další. Míša

lucka2092
12. lis 2017

poprvé jsem se setkala s FP v obchodě, když jsem čekala dcerku a sháněla nějaké hračky, jako první věc, co jsem koupila od této značky bylo houpací lehátko.Se značkou jsme moc spokojení, hračky jsou moc kvalitní a dlouho vydrží, velké rány i pády a celkově jsou moc pěkné a barevností zaujmou.

igiana
12. lis 2017

@misa_fisherprice jeste sem zapomnela napsat, ze pejsek ma uz 5 let a stale funguje a hra se snim uz naše 3.dite a je stale pekný. Hračky FP jsou krásne, kvalitní a oplatí se investovat.
Dekujeme aj Vam hezke dny a tešíme se taky!

preedy
12. lis 2017

Ja poprve pred 8 lety kdy Peta dostal od tety masinku,ktera stale funguje a ted si s masinkou hraje Kacenka. Take jsme meli jeste pejska a mobil ,klice ,ale to jsme darovali dal ;) Letos budu nejspis opet porizovat pejska I telefon a nejspis tu holcicku a premyslim I nad tim mickem a stoleckem.Takze za mne Fisher price jedna z top znacek 🙂

kameka
12. lis 2017

U nás byly první hračky hudební vláček a vkládačka šnek a obě stále patří u obou dcer k těm nejoblíbenějším a hlavně téměř k nezničitelným hračkám 🙂

irisv
12. lis 2017

Tak u nás to bylo rozdílné. Já sem se poprvé setkala s hračkami FP před několika lety, to sme s manželem ještě spolu jen chodili, ale jeho bratr už měl jednoho syna a druhého na cestě... a klasika - manžel (tehdy přítel) mi řekl, ať klukům něco koupím na Vánoce. Tehdy vyhrála vkládačka šnek a kladívko. Kluci měli oboje hrozně rádi, švagrová dodnes vzpomíná, jak moc si s tím vyhráli. No a naše Bětule se poprvé setkala s FP někdy ve dvou měsících, když sem ji položila na hrací deku, to ještě na žádné hračky nedosáhla, jen koukala....to dnes už hračky láduje o 106 a nejradši by si do pusy přitáhla celou deku 😀 zatím se jí to teda nepovedlo 😀 No a beatbo na ni čeká na uložence a interaktivní stoleček donese k prarodičům Ježíšek 🙂

denny27
12. lis 2017

K nám poprvé přišly hračky Fisher Price po narození prvního syna.. za peníze z porodného jsem mu koupila lehátko 😊 a pak znovu na Vánoce,kdy jsme pořídili veselý vláček (máme ho doteď)😊

reboni
12. lis 2017

Nám koupila mamka lehátko, když se první narodila. A k prvnímu svátku jsme malý koupili pejskovu sestřičku. Budou ji tři a vyhraje si s ní pořád.. Mezitím už jsme pořídili hodně hraček od Fp.A pod stromečkem holky dostanou další hračky od Fp 🙂

misa_fisherprice
autorModerátor
12. lis 2017

Hezký večer, všem děkujeme za příspěvky a jsme rádi, že hračky FP jsou u vás tak oblíbené. Přeji vám hezké dny a v prosinci se opět těším! Děkuji. Míša🐭

krteczech
13. lis 2017

Tuto značku jsem objevila ještě než jsem měla syna. Při své práci v Klokanku. Když jsem.vybirala hračky na Vánoce.

cerlada
8. pro 2017

Poprvé, je to tak asi 10 let, to bylo, když se mi narodil v 18 letech malinkatý uzlíček. Můj milovaný bráška 😻 Dokonce křesílko máme teď pro mého malého syna.

janulik2008
8. pro 2017

my sme sa zoznamili ked sme malej kupili ten taky telefon a odvtedy je 90% hraciek u nas FP. Od kolotoca hracej deky cez interaktivny stolik globus az po husenicu a zabku 🙂

nat
8. pro 2017

Prvne o teto znacce jsem se dozvedela z prvniho darku od babicky.Byl to snek fisher price a je tak oblibeny ze ho zdedilo 4 ditko 🙂

kat295
8. pro 2017

Poprve jsem poznala fisher price, kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna a zacala se poohlizet po hrackach pro miminko. Zaujal me kolotoc nad postylku, protoze je krasne barevny. Na vanoce dostanem jeste nasup hracek od fisher price 🙂