icon

Zpíváte si doma s Vašimi dětmi?

misa_fisherprice
11. říj 2017

Když si děti doma hrají např. s mluvícím pejskem či mluvící pejskovou sestřičkou - pomáháte jim?
Zpíváte si s dětmi?
Představte si, že pejskova sestřička Vám zazpívá 50 různých písniček, melodií a frází....🐶

Dejte nám vědět, které písničky máte nejraději s mluvícím pejskem či jeho sestřičkou.
Podívejte se na malé video.

Zpíváte si doma s Vašimi dětmi?
Strana
z2
mrkew
14. říj 2017

Jsem učitelka MŠ takže zpívám pořád nejlepší bylo když přišla magdicka 2 roky moje dcerka, a říká maminko nezpivej a zacpala mi pusu:D s klidem na tváři odešla hrát si zpět do pokoje

iulia
14. říj 2017

Muj starší syn (3roky) rád zpívá a navíc má velmi dobrou pamět a po druhém poslechu zpívá celého večerníčka, znělky pohádek (Mašinka Tomáš, Krysáci, včelí medvídky) a hromady lidových písniček. Já hudebních sluch nemám, nezpívám ráda. Když chce syn ať si společně zazpívám, tak nidky neodmítnu🙂

mangalice
14. říj 2017

@odula skapem!!!🙂

barumat
14. říj 2017

Zpíváme doma furt, všechno... Lidovky, Žalmana, Nohavicu, Chinaski, Elány, Kabáty, Tři sestry... Ale nějak nechápu to nadšení pro písničky z mluvícího pejska. Něco tak uslazeně ujetýho jsem dlouho neslyšela. Dcera to sem tam zmáčkne, aby se neřeklo, a když se jí povede zmáčknout srdíčko dlouze, a spustí směska TOP PEJSEK, tak já teda rychle mačkám tlapku nebo ucho, aby se to stoplo. Zrovna malýho zlatýho pavouka když slyším (už jen ten stupidní text), mám chuť pejska mrsknout z okna...

drex951
14. říj 2017

Já nebo přítel zpíváme s pejskovou sestřičkou a dcera u toho píská a skáče po gauči. Nejoblíbenější s tátou mají hlava, ramena, kolena...je taková úderná 😀 a kolikrát to taťka prožívá víc jak dcera 😀

zmrzlinka
14. říj 2017

My vozime pejska v aute,aby zabavil dceru kym maminka řídí 😁Zatim to funguje 👍

Strana
z2