Zpíváte si doma s Vašimi dětmi?
Když si děti doma hrají např. s mluvícím pejskem či mluvící pejskovou sestřičkou - pomáháte jim?
Zpíváte si s dětmi?
Představte si, že pejskova sestřička Vám zazpívá 50 různých písniček, melodií a frází....🐶
Dejte nám vědět, které písničky máte nejraději s mluvícím pejskem či jeho sestřičkou.
Podívejte se na malé video.
Děti neusnou bez ukolébavek, takže je to náš rituál. Bohužel jsem úpěla, když po mě chtěla mladší přezpívávat krátké písničky z pejska asi 100krát dokola. Teď už si zpívá sama s něma, tak je to lepší🙂)
Syn nemá rád, když mu zpívám. Má 7 měsíců a mám podezření, že narozdíl od maminky, bude mít hudební sluch 😂.
Oba máme, ale moc rádi písničku z pejska, kde se ukazují části těla (oči, uši, pusa, nos, na těle toho máme dost...). Tu si vždycky pouštíme, já u toho jen pobrukuju a zároveň mu názorně ukazuju, co kde má 🙂.
Mame jen "sestricku" s melodiemi,na nejdelsi verzi tedy semelu kdejakou lidovku od hali beli pres cerne oci.nemam h.sluch a me deti to zatim zvladaj
@misa_fisherprice v kazdem obdobi mela dcera jinou oblibenou pisnicku.Hodne dlouho zlateho pavouka,ted jak se naucila dupat,tak "dupej jako 🐘".Ale od zacatku se ji libi to srdicko,jak sviti.
"hlava, ramena, kolena.." - to je u nás hit 🙂 Zpívám vždycky s pejskem, ukazuji jí na tělíčku co kde má... ona si zatím při písničce ukazuje jen na hlavu, ale aspoň vím, co mám pouštět 🙂
Zatim zpivam ja a syn skvele tancuje🙂 je to legrace ho pozorovat, jak se houpe do rytmu
No snažím se zpivat malicke,občas si už zazpívá nebo zkratka řekne dost nebo prestan,no zkratka me nemůže poslouchat,i kdyz zase tak strasne nespivam.😀
Nejradši od malička máme trápit se trápit se hvězdičko,dupej jako slon,pojď budeme si spolu hrat a takhle si budeme ruce mít.Pak jsme měli u všech urovni nejraději ouško,to už nám ale přestalo fungovat rok zpátky a tak už jsem pisnicky zapomnela.Je z něho úplně nadsena🙂❤
Zpívající zvířátka doma nemáme ale dceři zpívám pořád a začíná zpívat se mnou😉 Hlavně české písničky Já mám koně, Kočka leze dírou, Prší prší 😅
já jsem s dětmi zpívala od malička ( i přes můj totální hudební hluch 🙂 ... zpíváme i teď klasiku (skákal pes, kočka leze dírou, ... ), ale protože už je Aničce 7 let ... tak občas musím zařadit i něco co zná z rádia ... díky Bohu je po mě ... tak jí ke štěstí stačí Michal David, Iveta Bartošová, Olympic, Chinaski a tak ... naštěstí nechce zpívat Siu (nevím jak se to píše) kterou má ráda ...
@evjun tak tuhle písničku jsem milovala i já se svojí dnes již ,,velkou,, dcerou. Prostě některé písničky jsou xxletité a stále dobré. Užívejte si!
@simdan Tak to jste moc šikovné holky, držím vám palce, ať Vám zpívání vydrží ještě hodně dlouho!! V dospělosti si Vaše dcera bude vzpomínat ❤.
Milé maminky, moc Vám všem děkuji za Vaše komentáře, jste naprosto báječné a kreativní!🙂
Zpívám stále, napřed s dětmi jsem zpívala a nyní s vnoučaty. Nejoblíbenější písnička mojí nejmladší vnučky je Andulko šafářová, husičky nemáš doma...
Zpíváme si hodně, hlavně když vařím, klasické dětské a lidové, jinak na pomoc mám hrací klavírek a pejskovu sestřičku máme doma taky - favoritem jsou buď Koláčky, koláčky... nebo Třpyť se hvězdičko🙂
Zpivame radi a s pejskem nejvice ruce, kolena a u toho ukazovani na urcite casti tela podle pisnicky 🙂
Ale nejednou jsem se setkala s tim, ze jsem slysela mami nezpivej 😀
Tady syn jako malinky drtil pejska a snazil se z nej vymamit tu pravou pisnicku 😀
@misa_fisherprice Mluvícího pejska sice nemame, ale hodne nad nim uvazuju, malemu se moc libil jak si s nim hral u kamaradky, ale jinak zpivame doma denne ruzne pisnicky co nas zrovna napadne. Holka modrooka, a ted u nas frci rozvijej se poupatko 🙂
Malý zlatý pavouk na procházku šel... Tak tohle u nás jede pořád. Nedávno dostal syn pejska. Sice po někom, ale oblíbil si ho. A já vždycky zpívám. Jenomže už se nám pokazilo srdíčko a jedna tlapka. Malý z toho byl smutný... A ještě se mu líbí, když napodobuju: Pejsek šel na procházku, pejsek zůstal doma. Pejsek mlsá dobrůtku... 🙂
@robin92 pro inspiraci posílám link na video 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=7k-HhK7p9tI@zzandulkaa tak si zazpívejte i při videu🙂
https://www.youtube.com/watch?v=7k-HhK7p9tI@misa_fisherprice Jeeje 😀Ten nový pejsek je moc pěkný 🙂 Ale video neprojde. Když pustím na telefonu, tak mi ho bere, mačká a dělá haló, haló a na noťasu mačká čudlíky 😀
Ano, zpivame. A manzel zpiva taky. A dnes dokonce všichni tri. Uz se tesim,,az se zapoji nejmladsi dcera :-*
Zpíváme hodně a věřím tomu, že díky tomu dcera tak hezky ve dvou letech mluví 🙂 🎶 Od Halí, belí, přes Pec nám spadla, po Jó, hlava ramena kolena palce kolena palce... 😀 Zítra prý sestřenici zazpívá k narozeninám.. Emička má narozeniny, mý máme přání jediný... 😂 ♥
zpíváme hodně, když tancujeme a máme puštěné písničky nebo na cestách. Sice zpívat neumím, ale co bych pro prďolku neudělala, zvlášť když prosí tancovat a zpívat 😀

Ano ano ja jse jdu protrhnout pri kŕmení - mavam pred ním pejskem a spivam s ním jenom aby otviral ústa 😂
Nevím jestli otvira ústa abych čím drive skončila anebo se mu to opravdu libi 😄