SOUTĚŽ o mlíčka HiPP Combiotik
Hodně z vás si chválí naše mlíčko HiPP Combiotik, které jako jediné na trhu obsahuje unikátní komplex probiotik a praebiotik, který pomáhá správnému trávení i rozvoji imunitního systému. Probiotika a praebiotika jsou moc důležitá pro spokojená bříška miminek 🙂 Jsem moc ráda, že vám i vašim dětem naše mlíčko vyhovuje, a proto tu pro všechny maminky mám soutěž právě o 5 balíčků se 4 kusy pokračovacího mléka HiPP Combiotik.
Stačí napsat, proč je podle vás spokojené bříško miminka tak důležité a pět vybraných odpovědí odměníme krásným mléčným balíček. P.S.: Mlíčko HiPP Combiotik vzniklo na základě více než dvacetiletého výzkumu mateřského mléka, které je pro nás obrovským vzorem a inspirací.

Proč je spokojené bříško důležité?...no od té doby co mi cácorky plakaly od 16 hod. do 23 hod., jelikož je bolelo bříško, tak jsem dělala vše možné, aby měly spokojený pupík. Každý rodič by udělal vše, aby měl co nejvíc spokojené a šťastné mimčo. Proto i my dáváme našim dceruškám mléko Hipp a jsou velmi spokojená, rostou jak z vody a mají čas se vyvíjet a lumpačit a my díky tomu zažíváme ty nejkrásnější a nejnáročnější chvíle! 🙂
Dle mého názoru, když rodič vidí své miminko, šťastné, klidné, usměvavé, tak se může samou láskou počůrat a já se hlásím k nim 😀
Používali jsme toto mlíčko jak u syna, tak nyní i u dcerky. Nikdy je bříško nebolelo a neměli ani problém přejít z MM na UM a navíc jsem věděla, že jim dávám jen to dobré. A protože byli spokojení oni, byla jsem spokojená i já. Nejdůležitější je pro mě zdraví dítěte, tak snad jsem jim dala dobrý základ. A navíc když se usmívají....., co víc si můžu přát!!!!
Spokojené bříško miminka je důležité proto, že obsahuje ty správné střevní bakterie.
A jde to ruku v ruce s tím, že má i dobré trávení a to nejdůležitější - imunitu..
Ty "nejhodnější" bakterie jsou obsaženy právě v mateřském mlíčku od maminky.
Bohužel ne každé mamince je kojení dopřáno. Díky bohu za to, že věda dnes pokročila tak daleko, že v dnešní době
jsou na trhu takové výrobky, které dokáží nahradit tu nejcenější tekutinu, kterou je MM.
Jedním z nich je i mlíčko Hipp combiotik.
Věřím tomuto mlíčku, díky výborným zkušenostem u starší dcerky. Dcera byla sice kojená, ale od 6. měsíců jsem mlíčko přidávala do příkrmů, vařila z nich kašičky a od roku mu dala důvěru nahradit moje mlíčko.
Věřím, že i díky tomu má dcerka výbornou imunitu. Nebývá téměř vůbec nemocná. A pokud už se tak stane, tak se velmi rychle uzdraví.
Mám v plánu jít tou samou cestou i s naší nejmladší dcerkou, které zatím dopřávám pouze tu nejcenější tekutinu.Za nedlouho přijde čas kašiček a příkrmů, kdy opět ráda sáhnu po tom, co mám již osvědčené a čemu mohu důvěřovat. Naše mlíčko Hipp Combiotik.
Spokojené bříško je důležité, protože je pak miminko celkově spokojené a je spokojená i maminka a je doma pohoda a můžeme si všechno užívat 🙂 Náš mladší syn má bříško citlivé, po umělém mléku měl problémy, vyzkoušeli jsme několik značek a až s Hippem má bříško spokojené 🙂
Spokojené bříško je pro miminko základ, aby dobře prospívalo a bylo šťastné. A když je šťastné a spokojené miminko, tak jsou spokojení i všichni ostatní členové domácnosti a mohou se radovat z malého drobečka, který se má čile k světu a netrápí ho bolavé bříško 🙂
Pokud malé bříško bolí a zkoušeli jste už cokoli,
zkuste také mlíčko HIPP,
a určitě zase bude líp.
Když miminko spokojené bříško má,
dorůžova se rodičům vyhajá.
Spokojené bříško znamená šťastné miminko a šťastné odpočaté a vyspané rodiče 🙂 Správně vybrané mléko je základ zdraví. Proto jsme vybrali mléko Hipp a už nemáme žádné starosti a jen radost z miminka a jeho spokojeného úsměvu!
spokojené bříško je velmi důležité u miminka. Je-li spokojené miminko, dobře spinká, krásně si hraje, je samostatnější. Je hlavně klidnější, což věřím že je vklad do budoucka. Třeba se úplně pletu, ale myslím si, že je to velký vlad do budoucna, nebude nervózní i ve vyšším věku, nebude mít problémy při soustředění na nějakou činnost. Věřím, že bude mít větší perspektivu při správném růstu a učení se... 😎
Jeji spokojene brisko je to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ! Nesejde na brobdelych nocich kdy jsme kojily kvuli zoubkum nonstop, ani na tom ze je venku zima a ona chce spinkat v teple kocarku, ani na tom ze tyden nestiham na velkou protoze ona si chce hrat, nejdulezitejsi je ze ona je spokojena a stastna, to je smysl zivota.
spokojené bříško mého děťátka byť je mu rok a třičtvrtě je pro mě důležité hlavně proto, že vím, že je mu dobře navenek i uvnitř. Odmítá kravskou bílkovinu, tudíž UM je pro nás jediná správná volba pro to, abychom věděli, že má potřebné mléčné bílkoviny pro celé tělíčko.
Spokojené bříško znamená, že drobka nic netrápí, nebudí ho bolesti bříška v noci, může se smát a věnovat hraní a objevování, rozvíjení svých schopností a trpělivosti rodičů. Spokojené bříško je spokojené usměvavé miminko a velká úleva pro rodiče.
V prvních měsících života hraje bříško asi nejdůležitější úlohu v životě každého děťátka. Pokud je spokojené bříško je miminko v dobré náladě, dobře spí, má sílu se učit novým věcem. Tím je zároveň spokojená celá rodina...miminko nekřičí, nebudí se v noci. Problém s bříškem může být hodně náročný pro celou rodinu a pro miminko, které neumí říct co ho trápí, obzvlášť.
U prvního syna jsme volili až mléka pokračovací...kojila jsem do půl roku. Vyzkoušeli jsme snad všechny dostupné značky...jen škoda, že po Hippu jsme sáhli až nakonec...nakonec se ukázal být tou nejlepší volbou. Teď s druhým synem jsem ještě v šestinedělí skončila s rozřezaným prsem...z kojení se mi udělal absces a kojení bylo nutno ukončit. I když to pro mě bylo psychicky stresující....mediální masáž ohledně nutnosti kojení je obrovská...musím říct, že jsem celý problém nesla lépe i díky tomu, že jsem věděla, že synovi můžu nabídnout mléko Hipp. A stejně jako u staršího syna...žádný problém, mléko mu chutná (možná až moc 😀 ), pravidelně kaká, neblinká. Jsem ráda, že i nekojící (z jakéhokoli důvodu) maminky můžou mít spokojené a usměvavé miminko.
Není na světě nic krásnějšího než úsměv dítěte. Ten spokojený výraz ve tváři, ty jiskřičky v očích a ten kouzelnej pohled, když mi maličký po koupání a večerním papání klidně usne v náručí a nic ho nebolí. Protože pro něj udělám vše na světě, jen aby byl zdravé a spokojené miminko 😊
Spokojené miminko = spokojená maminka. Kdyz bude mimco bolet bříško,tak bude plakat,nebude spát a já budu nešťastná za nej.Nám se tyhle starosti naštěstí vyhnuly.
Když má naše Moňa spokojené bříško, jsme spokojení všichni. Protože když pláče, tak se mi chce brečet s ní. A trpí tím celá rodina včetně tatínka. Není totiž krásnějšího pohledu na usměvavé spokojené dítě a nejhoršího pohledu na dítě, které něco trápí. Když jsem kojila, měli jsme kojeneckou koliku co chvilka a už si nevěděli rady. Z Hippu jsme nikdy bolavé bříško neměli a je to pro nás první volba při koupi umělého mléka,
Bohužel nekojím od narození naší 4měsíční holčičky, těch pár dnů nepočítám, i když se říká každý den kojení je skvělý. Od porodnice ale pijeme Hipp. V noci už spí 9 hodin bez buzení a papání, takže má spokojené bříško, to nejkrásnější je ranní přivítání úsměvem. A jak říká náš tatínek- HIPPík je prostě jednička. 😵
když je spokojené bříško, jsem spokojená i já, můžeme spolu vesele lumpačit 🙂
když má miminko spokojené bříško tak je spokojená maminka a když je spokojená maminka tak je potom (u)spokojený tatínek :D :D
myslim, ze nejde jen o spokojene brisko, ale pravda je, ze spokojene brisko je zakladnim stavebnim kamenem spokojenosti celkove. Jen si vezmete hladoveho muze, ktery se z galantniho gentlemana promeni v neotesaneho pracloveka dozadujiciho se naplneni bricha. Nebo jen rceni, ze laska prochazi zaludkem - opet jde o pripominku, ze bez spokojenyho briska neni ani laska 🙂 po pravde receno: v urcitym okamziku jsme vsichni schopni jit pres mrtvoly - k vonavéu chlebu, taliri vonave polevky anebo v pripade nasich drobecku k lahvi teplouckeho mleka. Nas maly pan se klidne zrekne vlastni matky, otce a potazmo i dudliku, jen kdyz dostane svoje mleko!
P.S. hipp byl pro nas jasnou volbou. Pred nejakou dobou jsme odstavovali princeznu od materskeho a s ni "testovali" nekolik znacek. Vyhodou bylo, ze uz byla schopna rict spoustu veci, takze vime, ze nektere znacky jsou mleka "hladove", i kdyz sladke, jinym chybi spousta zivin, protoze pri jejich konzumaci vyzadovala extremni mnozstvi jogurtu a syru. Za nas rozhodne dekuju, ze hipp je mleko jake je!
S nespokojeným bříškem jsem si se synem něco zkusila a jak pro něj tak i pro mě to bylo náročné období.Bylo mi ho líto, že je tak maličký a už se trápí bolestí,nevyspali jsme se ani jeden a pořád jsme museli hlídat co jíme oba.Proto je nejlepší používat mlíčko citlivé k zažívání a maminka i miminko si přes den užijí společný čas strávený v pohodě a klidu a v noci načerpají sílu na další dny 🙂
Vyzkoušela jem hodně druhu mlík a musím ríct že Hipp dceri velmi vyhovuje. Prebiotika a probiotika jsou pro me důležité, kvůli spravnemu zazivaní a tím i budovani imunity dítěte. Vyborne se rozpousti a moc chvalim velký papirový obal, který setrí prirodu.
Pro spokojené bříško miminka je důležitá kvalitní strava. A vzhledem k tomu, že jsem nemohla plně kojit, tak jsem vybírala mezi UM, které by bylo nejvhodnější. A již v porodnici dostala dcera Hipp, které jí sedlo, neměla po něm žádné problémy. A u toho jsme i zůstaly. Několik mých kamarádek bylo na UM různých značek a musím říct, že každé mimčo mělo nějaký problém. Jedno bylo ucpané, druhé naopak průjem, třetí po každé dávce UM zvracelo atd... Když jsem jim dala několik dávek svého Hipp, tak u všech problémy přestali. A to v průběhu 24 h, takže ty problémy nemohli být z jiného důvodu než z UM.
Tímto tady ani nikde nedělám reklamu, to berte v potaz. Jen chválím, jak UM od Hippu dokáže zklidnit nejednu celou rodinu 🙂 Jen tak dál a víc takových 😎
spokojene břísko miminka je kruček ke spokojenemu dni. Proplakané noci a dny často stresují maminku a to rozhodně na náladě nepřidá.
Pro nas je spokojene brisko velky dar 🙂. Strasne jsme si vytrpeli se Stellinkou.. V tehotenstvi me vsichni uklidnovali, ze holky na to netrpi. Byl to boj. Po nasazeni Hippu jsme meli klid a usmev na tvari. Jedna nejmenovana znacka nam zpusobila jeste zacpu. Uf, jeste ze uz vime, co je pro Stellinku nejlepsi.
Na to je jednoduchá odpověď, pokud má miminko spokojené a dobře napapané bříško, je celkově spokojené, a tím pádem je spokojená i celá rodina. Miminko je veselé a nadšeně objevuje nové podněty kolem sebe. Pokud to tak není, je uplakané a nešťasné, nic se mu nelíbí a nebaví ho. Takže základem dobrého dne je, aby se miminko dobře napapalo a vyspinkalo (a hned ráno i vykadilo 🙂).
U obou našich dětí se mi bohužel nepodařilo kojit. Náš první chlapeček trpěl do 8 měsíců na prdíky a koliky, neustále plakal, kroutil se a tlačil, skoro nespal. Teď u druhého chlapečka jsme vyzkoušeli značku Hipp a nemůžu si ji prozatím vynachválit, malý krásně prdí, stolice se upravila, je to daleko spokojenější, usměvavější a klidnější miminko než býval jeho bráška. Tím jsem více spokojená a klidná i já a vše si tak můžeme daleko více užívat v pohodě. Děkuji Hippu! 🙂
Období, kdy miminko trápí bolavé bříško je velmi náročné pro celou rodinu nejenom pro naše nejmenší. Od doby co užíváme Hipp combiotik bolavé bříško neznáme a navrátila se nám tím i rodinná pohoda, kdy je maminka spokojená, že její miminko nemá bolení a tím pádem je i spokojený tatínek, protože není maminka nervozní a je spokojená. Bohužel si tím, ale musí projít téměř každá rodinka, než příjde na nejvhodnější umělé mlíčko a jsem ráda, že jsme na to přišli brzy 🙂 Děkujeme Hippu! 🙂

Miminko (nebo tedy batolátko) se spokojeným bříškem je spokojené miminko. A spokojené miminko znamená spokojenou maminku. Myslím, že každá máma dokáže ocenit, když se její dítě pěkně vykaká a vyprdí a pak ho nikde nic netlačí. 🙂