Kdo vyhrál HiPP balíčky?
Milé maminky, vím, že už se nemůžete dočkat na vyhlášení výherců 🙂 Nebudu vás déle napínat a ráda plním svou milou povinnost 🙂 Všem vám moc děkujeme za příjemné Dny s HiPP, velkou účast v soutěžích, vaše užitečné připomínky i zvídavé dotazy. Vy samy a vaše děti jste pro nás velkou inspirací při všem, co děláme. Už teď se těším, až se znovu uvidíme 🙂
Všechny šťastné výherkyně prosím, pošlete v soukromé zprávě svou adresu a také napište, co jste vyhrály. Pokud jste vyhrály mléko HiPP Combiotik nebo balíček příkrmů, nezapomeňte připsat i o jaký výrobek máte zájem. Už se nám několikrát stalo, že vítězné maminky neposlaly adresu, a pak se divily, kde je výhra, a tak moc prosím, nezapomeňte se mi ozvat 😉
Velký balík výrobků HiPP v hodnotě 2 500 Kč vyhrává:
Balíček příkrmů HiPP vyhrávají:
@sixtynka
@joslin
@1miska
@jitavrtule
@78marcela
Velký balík HiPP čistících ubrousků ubrousků ULTRA SENSITIVE získávají:
@pouzarovaj
@katynecka
@babunka1
@nicky_2
@pidisek
Pokračovací mléko HiPP Combiotik dle výběru dostanou:
@cb
@ivekr
@vercula7
@vequi
@fouskovi
Kosmetický balíček HiPP vyhrávají:
@1denca
@andrysek30
@minonnka
@gatushe
@mische
HiPP masážní olej na strie pro těhotné maminky vyhrály:
@mosquito
@makynaeliska
@luca16
@butch
@veronika_23
Plyšového sloníka HiPP získávají:
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 🙂 mooooc děkujeme 🙂 prcek bude mít startovní sadu a pak už budeme dokupovat jedna radost 🙂 ještě jednou moc děkujeme za super týden a pomoc s výběrem a hlavně i za odpovědi na moje šílené otázky 🙂
@lidka_hipp No páni, to je poprvé, co jsem něco vyhrála!!!!!!! Jsem moc potěšena, děkuji já i naše princezna 😀
@1miska Rádo se stalo 🙂
@cb Určitě se brzy vrátíme 🙂
@kacenka131 Štípněte se a zopakujte si, že jste vyhrála 🙂
@joslin Zvídavé otázky jsou můj obor 🙂
@sixtynka Pozdravujte princeznu 🙂
Ooooo🙂 Ted mam radost jak na vanoce,ja nikdy nc nevyhrala ani na los dvacku😀
@andrysek30 Jsem ráda, že máte radost 🙂
@mische ❤❤❤
@makynaeliska Štěstí si vybírá samo 🙂
Toto je take ma prvni vyhra 🙂 Prckove jsou nase stesti a vypada to, ze nam ho i nosi 🙂 Dekujeme
Ja se tu usmivam jak jojo, mam velikou radost, dnes se bude krasne spaaat.. (Doufam, ze to bude platit i pro tu nasi malou cacorku🙂 )
@lidka_hipp mam fakt obrovskou radost. Takove stesti! Moc dekuji! Na balicek.se.mpc tesim, rozdelim se se sestrou 🙂
@mosquito Máte pravdu, dětičky jsou naše velké štěstí 🙂
@nicky_2 Jsem ráda, že jsem vám udělala radost 🙂
@78marcela Sladké sny vám oběma 🙂
@kacenka131 Jste moc hodná, že se chcete rozdělit 🙂
jééééé, moc děkujeme, už jsem psisku vyřídila, že díky ní mají holčičky ubrousky🙂
jůůůůů, já jsem taky měla štěstí!!!! Mléko se nám bude hodit!! Děkujůůůů, mám radost 🙂
@pouzarovaj Pozdravujte holky i psisko 🙂
@pavlinecenka Brzy se objeví nová soutěž na našem facebooku: http://www.facebook.com/HiPP.cz.sk/
@zanri To jsme rádi 🙂
@vequi Jsem ráda, že vás výhra potěšila 🙂
sice zadna vyhra, ale i tak me pobavilo cist si nektere pribehy, zvlaste ty ubrouskove 😉 gratulace vitezkam 😀

moc dekuji 🙂