icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
2. únor 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

amalka89
2. únor 2016

U nas je hodne oblíbená pena do koupele, dcerce se hrozne libi obal,takze jakmile se k nemu dostane,hned ho pusinkuje;) a já mám hrozně ráda tu vůni🙂

bybett
2. únor 2016

Hipp je super značka, rozhodla jsem se ještě před porodem a dobře jsem udělala, používáme olejíček, sprchový gel a pleťové mléčko a jsme nesmírně spokojení. Emička má vláčnou pokožku ještě na druhý den po koupání a krásně voní, navíc je to bio s přírodními oleji což spousta kosmetiky není, už nekoupím nikdy nic jiného. 🙂

noname24
2. únor 2016

Pokud mám vybrat jen jeden, je to balzám Wind&Wetter. Pěkně mi voní a myslím, že skutečně chrání citlivou pokožku našeho chlapečka 😊

oplatecka
2. únor 2016

U nás máme nejraději váš pleťový olejíček. Používáme ho hlavně k masážím. Krásně voní, nemastí, má příjemnou konzistenci. A teď přes zimu se s ním ráda mažu i já, když mám suchou pleť 🙂

kh
2. únor 2016

Uplne nejradeji mam krem do zimy. Mazu se s nim i ja. Naherne voni a staci jej malinke množství. Je vyborny i na suchou plet (ne jen na ochranu proti povetrnostnim podminkam). Ale vlaste mam v oblibe radu produktu Hipp pro jejich krasnou a nezaměnitelnou vuni, je tezke vybrat jeden.

paja214
2. únor 2016

Jediné co používáme je sprchový gel od Hipp, mám ho moc ráda, měli jsme ho už v porodnici a tak dodnes, i když děti už jsou docela velké (18m a 3r), kdykoli ucítím jeho vůni, vybaví se mi první okamžiky po narození, to malé, voňavé miminko ... 🙂.

joslin
2. únor 2016

Ahojky, zatím nepoužíváme nic, ...koupeme v čisté vodě, po koupeli matláme bio slunečnicovým olejíčkem. Na zadeček používáme lenienskou mast a někdy sudocrem. Chtěla jsem otestovat Weledu, ale nepoštěstilo se mi vyhrát v soutěži vzorek ☹ tak sonduju, co by přišlo ještě přírodního v úvahu, abych prckovi nezatěžovala pokožku. Hipp nám doporučovala i lékařka. Už mu začínají růst i vlásky, tak určo se budu muset poohlédnout i po šamponu a až za pár týdnů budeme zavádět příkrmy, tak bude určo zablemcaný, tak i sprcháč se nám bude šiknout. Podle popisku na netu jsem se k hipp kosmetice dočetla, že je také přírodní a bio, tak bych ráda ozkoušela 🙂 Hezký den 🙂

vequi
2. únor 2016

U nás je asi nejvíc TOP tělové mlíko, protože krásně voní, dobře se roztírá, hned se vpije do kůže a naše Nikolka má po něm hebkou a jemnou pokožku 🙂,.... ale vůbec - veškerou kosmetiku od Hipp milujem 🙂

jitamala
2. únor 2016

Po téměř 3 letech jsem se rozhodla vyzkoušet kosmetiku Hipp, asi i proto, že mne upoutal pěkný obal, zakoupila jsem tělové mléko Hipp s přírodním BIO mandlovým olejem a opravdu příjemně mě překvapilo. Konzistence mléka báječná, krásně voní, rychle schne a i moji 2 synové si velmi rychle na mléko zvykli.
Měla jsem trochu obavu, zda nebude alergenní, starší syn má přes zimu potíže s atopickým exémem a mléko suchost kůže nezhoršilo, ba naopak pěkně zhydratovalo a stav se velmi zlepšil.
Za mne velmi doporučuji a jako další pozitivum vyzdvihuji cenu výrobku, je super ( oproti konkurenčním produktům, které celá léta zakupuji v lékárnách 🙂. Určitě u mléka zůstaneme, ta vůně je návyková 🙂.

janagm
2. únor 2016

Jinou značku než Hipp nepoužíváme a jsme zatím moc spokojeni se vším. Všechny produkty krásně voní a po koupání je pak miminko prostě k sežrání 🙂 Ale teď v zimě možná trochu více ujíždíme na pleťovém oleji, kterým jsem si začala i já mazat nohy a před pár dny jsem načapala manžela, jak si olejem natírá obličej 🙂

terchal
2. únor 2016

U nás frčí pěnová koupel ve tvaru kachničky. Syn si rád pumpuje do vody...jen ta spotřeba 😁 Naštěstí je možné dokoupit náhradní balení, které vyjde levněji než celá nová kačenka. Díky za to 😀

shine2015
2. únor 2016

Krem do zimy....krasne nevtirave voni a hlavne neni mastny,pouze vytvori film. Pouzivame ho od podzimu do jara a pouzivaji jak nase nejmensi miminko,tak i holky 3 a 4roky. Obcas mam chut se s nim namazat i ja 😃

pavlikovarenata
2. únor 2016

My máme v oblibě dětský šampón tělo a vlasy, protože tu naši citvlivku neštípe v očích. Je to na děsně háklivý a umýt mu vlasy je kumšt 😀 Ale tímto šampónem jsme na něj vyzráli, i když trvalo, než jsme vyzkoušeli několik značek a nakonec zůstali u hipp.

janula49
2. únor 2016

Od Hippu kupuji hlavně příkrmy a pití. Kosmetiku jsem používala spíš když byly děti hodně malé. Teď je asi nejoblíbenější balzám proti zimě a větru a pleťové mléko. A proč? Krásně jemně voní a splňuje vše co od toho očekávám.

fouskovi
2. únor 2016

my používáme vlhčené ubrousky jako jediné malému nevadí na zadeček 🙂

holkahnedooka
2. únor 2016

Hipp krém na starší dítko od malinka a ted na miminko mám hipp olejíček, i když se po ledasčem osype, olejíček je super.

jhhd
2. únor 2016

S dcerou jsme ozkoušely pouze krém na zadeček, který jsme dostaly v porodnici, a nebyl špatný. Se synem jsme bohužel zatím nestihli ozkoušet nic. Asi nejraději bychom ozkoušeli teď v zimě balzám vítr & zima nebo dětský krém s ochranným faktorem SPF30. Takže dříve nebo později budeme muset vyrazit na nákup.

michalka_n
2. únor 2016

Já poUzivam pěnu do koupele hipp a olej pro citlivou pokožku hipp a samozřejmě hipp ochrana proti zimě a větru 🙂)

pmikesova
2. únor 2016

Jelikož máme odmalička problém s kuží, používáme kosmetiku linola. Ale hipp nám byl často doporučován, takže možná vyzkoušíme později 🙂

sixtynka
2. únor 2016

Ahojda, nám nejvíce vyhovují vlhčené ubrousky Ultra Senzitive a Nikolka miluje cachtání ve vaně, kde používáme sprchový gel a pak olejíček. Až bude naše holčička větší, tak bych chtěla vyzkoušet, jak se jí bude líbit pěna 🙂 🙂

zachrpe
2. únor 2016

U naší 14-ti měsíční Elišky vedou jednoznačně vlhčené ubrousky ultra sensitive 🙂 Ať už je používám na její obličej, zadeček, oblečky nebo kočár, vždy krásně voní, osvěží a zbaví nás "problému" zrovna tam, kde se nečekaně vyskytne 😀

budoucibea
2. únor 2016

Dobrý den, zatím jsem ještě v bříšku ale už teď používáme olejíček na bříško. A jsme s ním maximálně spokojení, krásně voní a je příjemný na kůži. 🙂

dolfino
2. únor 2016

My používáme při koupeli sprchový gel od Hippu a po koupeli Hipp olejíček a dcerka pak krásně voní a krásně se jí spinká. 🙂 Musím přiznat, že si od ní hlavně olejíček často půjčuji.... 🙂

sosama
2. únor 2016

Milujeme Hipp, prostě nej.nej.nej. kosmetika nejen pro děti!🙂 Asi nejvíc používáme vlhčené ubrousky, kupuji je po více kusech do zásoby když je vidím někde v akci, hodí se na zadeček, na pusinku umazanou od oběda, na špinavé ručičky po spapání banánu🙂 Ale i čerstvý flíček který utkví na oblečení🙂 No a na co nedáme dopustit každý den já a moje Sabinka je Hipp sprchový gel, díky pumpičce se krásně dávkuje a stačí opravdu trošičku a vydrží nám hoooodně dlouho, příjemně voní a Sabinka co je na světě (13 měs.) ještě neměla nic jiného na sobě než tento sprchový gel na tělo a vlásky🙂 Není proč měnit nic lepšího neznám!!! 😵

mamamili
2. únor 2016

My máme nejradši krém na opruzeniny, ale celkově milujeme kosmetiku Hipp. Jelikož je syn atopik tak nemůže používat jen tak ledajakou kosmetiku a Hipp je pro něho super.

pernicek1
2. únor 2016

My jsme spokojení s HiPP kosmetikou, jen olejíček používáme od Weledy, protože jsme ho dostali v dárkovém balení. Malá nikdy neměla žádné reakce a všechno nám krásně voní 😎

lidka_hipp
autor
2. únor 2016
lenjii
2. únor 2016

Rozhodla jsem se pro kosmetiku Hipp u první dcery. Nakoupila jsem sprchový gel , šampon, tělový olej a tělové mléko - vše s bio mandlovým olejem. Se všemi jsem byla moc spokojená a pro druhé mimi zakoupím také. Hezky voní, mléko se dobře roztíralo. Nemám co vytknout 🙂

rezetka
2. únor 2016

Děcka mají rády kachničku, pěnu do koupele. Moc hezky voní a dělá bezvadné bublinky 😉

katynecka
2. únor 2016

Nejlepší je mycí pěna "kačenka" 🙂 máme ji na kraji vany a Lau se po ní vždy natahuje a chce si s ní hrát 😉 ale rozhodně se jí víc líbí originální balení než mydlení 😉

Strana