icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
2. únor 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

tonna
2. únor 2016

Máme více věcí od značky Hipp a se vším jsem moc spokojená. Nejraději používám pleťové mléko, tím omažu celou rodinu 🙂.

zuzkaa1
2. únor 2016

U nás se používá sampon na vlasy a je super ze nestipe...ja ho používám na umytí obličeje i pro sebe takze je u nás velká spotřeba

berusinecka
2. únor 2016

My teda používáme Pečující krém na opruzeniny SENSITIVE. Malý už plenky nenosí, ale jak se mu jeho pokožka třela o oblečení vyskakovala mu vyrážka. Vyzkoušela jsem snad všechno a až krém od Hippu nám pomohl. Rostík je hned spokojenější a já taky. 🙂
Do koupele používáme kačenku a sprchový gel. Pěna je pak po celé koupelně 😀

mollypet
2. únor 2016

Těžko vybrat jen jeden nej přípravek, výrobky Hipp se nám osvědčily nejvíc už u prvního syna, takže kupujeme už dlouho převážně tuto kosmetiku, je krásně jemná a voní nám nejvíce ze všech 🙂 Nejvíce asi využíváme řadu na koupání: sprchový gel, šampon a pleťový olej nebo krém...prostě super 😀

amaliee
2. únor 2016

Ochranný krém proti Slunci je můj nejoblíbenější výrobek od značky Hipp (už se tesim na léto až se budem valet u vody). Pouzivam více vyrobku, ale tyto kremy jsem hodně řešila a Hipp vyhrál mezi všemi ostatními. Krasne se roztira a male se mazání líbí🙂

petraudr
2. únor 2016

Dobrý den,
my používáme Přípravek do koupele na koupání a po koupání mažeme Pleťovým mlékem. Nejradši na tom mám krásnou jemnou mandlovou vůni ;)

janadano
2. únor 2016

HIPP kozmetika je fajn a najradšej máme ja a moje 4 dcérky PLEŤOVÝ KRÉM.
A pečo? Lebo krásne vonia,dobre sa rozotiera a konca najmladšia ním natiera nielen seba ale aj bábiky,aby boli krásne a čo je výborné,staršie dcérky,dostanú na poličku,kde je krém položený a samy sa ním natierajú a keď sa buchnú, ale spadnú tak samé tajne idú a natrú sa, aby to nebolelo a všetko hneď OK bolo a dokonca,keď sa šalia s tatinom, tak mu týmto krémom robia bodky alebo "masku" na tár, aby aj keď je chlap, bol krásny a voňavý. Tak preto Pleťový krém, Krásny deň

monikacumpelikova
2. únor 2016

já mam nejraději asi olejíček už v porodnici jsem měla možnost ho vyzkoušet a hned jsem si ho koupila na doma a od té doby nepoužíváme nic jiného nádherně voní a Terezka je po něm tak heboučká!!!!!!

ammmi
2. únor 2016

No nejradši asi ubrousky, jsou optimálně mokré a pěkně jemné, nedřou zadeček.

hohe
2. únor 2016

Nejraději mám biomandlový olej... tím, když namažu ty naše vodníky, tak k nim musím pořád ňufat a ráda s nimi zalezu i do pelechu... občas si k němu číchám. když děti spí nebo jsou venku 😀 a mě je smutno...

pusolamy
2. únor 2016

Úžasný výrobek od HIppu je pěna na mytí s hlavičkou kačenky , líbí se mi snad víc než dceři 🙂

suzik161
2. únor 2016

Pro nás jsou nejlepší výrobky na koupání s BIO mandlovým olejem. Dcera od malička trpí na ekzémy, vyzkoušeli jsme spousty kosmetiky. Až jsme nakonec narazili na tuto a pro dceru to bylo velké osvobození. Používáme sprchový krém a sprchový gel a po ekzémech ani vidu ani slechu. Za nás je to skvělá kosmetika, kterou mohu jen doporučit, velmi nám pomáhá :-d

mykolaapsi
2. únor 2016

Nejraději používám sprchový šampón na vlasy a tělo, krásně voní a kluci jsou pak k zulíbání :-*

lidka_hipp
autor
2. únor 2016
nowe
2. únor 2016

My ještě nic vyzkoušeného nemáme, nebyla možnost. Když jsme hezky v teplíčku a schovaný v bříšku 🙂 Ale zatím mám připravené ubrousky (hodně je tady maminky chválily). Tak uvidíme jak budou miminku vyhovovat 🙂

jjustyna
2. únor 2016

Já jsem aktuálně spokojená s balzámem Vítr a zima, protože nevysušuje, naopak v zimě hezky ošetří. A s čistícími ubrousky. Nejsou přehnaně vlhké, dobře se vytahují, jsou šetrné a účinné i na jiné povrchy než pokožku 😀 . V těhotenství jsem si užívala olej na strie. Hezky voněl, mazal mě i syn a manžel, takže ho mám spojený s hezkými chvilkami. A na památku po dětech mám jen jedinou maličkou jizvičku na břiše.

teriska94
2. únor 2016

Oblíbených máme spoustu, ale nejlepší je pleťové mléko. Ellince zabralo na suchou kůži lépe než jakýkoli olejíček a nádherně voní 🙂

verona31
2. únor 2016

Vyzkoušeno nemame nic ☹ a proto i soutěžime. Meli jsme problemy a tak jsme se mazali doporučenymi připravky. Ale ted jsme ok a kdyz to jady čtu tak se na to asi vrhnem. Jak to tamy čtu vaše kosmetika je super a pomaha. 😀 tak třeba se na nas usmeje štesti. 😀

andrysek30
2. únor 2016

Mrně je stále v pupíku, tak zatím od ostatních maminek nabírám inspiraci a informace,takže vyzkouším a snad se osvědčí HIPP 🙂

zdrivana
2. únor 2016

Používáme více přípravků od Hipp, ale nejvíc pěnu do koupele, hezky voní a dobře se s ním umývá a kačenka na lahvičce je bonusem 🙂

kacinda
2. únor 2016

Za nas je to urcite mydlo na telo a vlasky. kdyz se nahodou dostane pri smyvani do ocicek, tak nestipe, lokozka je po nem hezky vlacna, nevysusuje ji a hlavne mi naadherne voni. Dalsi vec, kterou bych ale chtela pochvalit je olej na strie. Sice rika se nechval dne pred vecerem, do terminu mi jeste par dni zbyva, ale zatim musim zaklepat zadne strie nemam 🙂 takze tolik od nas 🙂

wivisek
2. únor 2016

Hipp používáme už od malička od šamponku po čistící ubrousky. Příjemně voní a hlavně se mi po tom prcek neosype.

monunkaaa
2. únor 2016

Vsechno,co mame od Hippu nam vyhovuje a jsem za to moc rada.. kdyz bych mela vybrat jen jeden vvýrobek,tak asi mandlovy olej.. to je laska na první cuchnuti 😉

luckapol
2. únor 2016

Měla jsem možnost vyzkoušet olejíček. Pěkně voní a hlavně nezanechává stopy na oblečení.

tomulacek
2. únor 2016

Nejoblíbenější jsou čistící ubrousky, ta vůně mi připomíná porodnici, kde jsem je používala jako první na našeho broučka.

kutr26
2. únor 2016

U nás máme nejraději a je nejoblíbenější pleťový olej protože se velmi dobře roztírá má příjemnou vůni a je bez aromatických látek, které mohou vyvolat alergickou reakci a bez barviv a konzervačních látek což je super a naší malé prostě sedí 🙂

mikilenka
2. únor 2016

Vyzkoušeli jsme šampon a olej do vany. Líbí se mi, že kluky neštípe do očí. Můžu jim udělat pěnu na vláskách a nevadí jim, když jim to stéká po obličeji. Taky tím předcházíme problému, kdy si děti nechtějí umývat hlavu. Olej na tělo máme rádi všichni, pleťové mléko krásně voní. Chystám se, že vyzkoušíme i krémy s ochranou proti slunci.

mili_h
2. únor 2016

Já mám nejraději sprchový gel na tělo a vlásky 400ml. Mému malému vyhovuje a příjemně voní. Velmi oceňuji praktickou pumpičku, díky které mohu nabrat gel jednou rukou. 🙂
Také máme moc rádi krémík na obličej do mrazu a větru a samozřejmě mléčné kašičky. 🙂

barinkas
2. únor 2016

u nás jednoznačně hipp olej. Malá má 3,5 roku, takže už jsme v podstatě tohle nevyužívali.
Asi před měsícem se jí udělal ekzém, takže hezky k Dr. Dostali jsme nejprve cosi na mazání, bohužel nepomohlo. Pak sirup , naštěstí vcelku zabral, ale pořád na kůži zůstávalo "cosi" a kůže byla hrozně suchá, což nikdy neměla.
Takže jsem koupila právě olej, kdysi jsme ho používali do vody na koupání, jak byla mimčo. A hle, po suché kůží ani památka a asi po týdnu používání už i zbytky ekzému skoro nejsou vidět. A to podotýkám, že jsme už i šly na plavání a stále vše v pořádku. Za nás tedy mohu jedině doporučit nejen na promašťování, ale i na ekzémy...

zanri
2. únor 2016

Nejraději mám HiPP pleťové mléko sensitiv, krásně vodí, úžasně se roztírá, nešpiní oblečení a nemám po něm mastné ruce. A sprchový gel sensitiv na tělo a vlasy, stačí troška na umytí celého tělíčka a dobře se oplachuje.

Strana