SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/
Těším se na vaše odpovědi 🙂
U nás monentálně vede HIPP kačenka 🙂 Právě proto, že je to kačenka a že z ní neteče obyčejné mýdlo, ale pěna. Zábava při koupání zaručena 😀
Za mě Masážní olej na strie úplná jednička 🙂 Žádná strie ani červená žilka, prostě paráda 🙂
U nás na obě děti (svoje i vyvdané) používám jenom kosmetiku HIPP, ale momentálně vítězí krém proti opruzeninám. Zatím jen vaše značka dokázala vyléčit snad každý nešvar a u holky ho někdy používáme i jako zázračný krém na bolístky a v případě potřeby jak léčby, tak placeboefektu zabírá vždy skvěle 🙂
Hipp do koupele a balzam vitr a zima, ten využívám i pro sebe a je uzasny a krasne voni jako vsechny hipp vyrobky
Nejradsi mam hipp olejicek krasne mi voni a staci ho fakt jen kapka takze dlouho vydrzi..😊
Dobry den i Vam 🙂 U nas momentalne nejvice frci Balzam vitr a zima, stejne jako kazdy rok jej mazu detem vzdy nez jdeme ven. krasne voni a jeste lepe se roztira. Velmi ocenuji i velikost baleni, hodi se do kazde kabelky a je vzdy po ruce 🙂 Nejvice ho ocenuji me deti, je o tubu boj, pac se jim krasne drzi v rucickach a voni, kdo ji ukoristi prvni, ten je kral 😀 Nevim proc, ale me deti miluji kosmetiku vseho druhu, tuby, kelimky atd. Kdyz prebaluji dcerku, tak se mi porad vrha po boxiku s kosmetikou, dokud neulovi aspon jednu tubu, tak se neda prebalit 🙂
Dalsim favoritem je Pletove mleko, to musim tedy schovavat vysoko, pac si jej dcerka otvira zoubkama 🙂 Natiram jim obe deti.
S ostatnim sortimentem zatim zkusenost nemam, tedy jeste s Pripravkem do koupele, s tim jsme take spokojeni 🙂
Moji vodnicci 😵 (Ta chlupata noha neni moje 😀 )
Nejraději mám Hipp tělové mléko, šampon a balzám chránící prcka proti větru a zimě. Celkově jsme se vším od Hippu spokojení, výrobky Hipp používáme od narození syna.
U nás frci pleťový olej kradu ho dcerce i já 😀 potom kačenka pěna božský voní 🙂 a ubrousky růžové používáme už od porodnice 🙂
u nas je nejoblibenejsi telove mlicko 🙂 krasne voni,kuzi krasne zjemni a to mohu potvrdit i za sebe 😀 a u kluku funguje vyborne i na bolave brisko,po masazi se vždycky pry moooc ulevi 😀
U nás jede pěna na mytí kachnička :oD Holky jí milujou a mně i pěkně voní, tak jí používáme už praktcky od narození.
Ahoj.. Nam rok a půl starou holčičku a od narození používáme telove mléko Hipp,. Přišla jsem na něj už v porodnici, nádherná vůně, taková miminkovska a pokožka je po něm úžasne jemná. Samozrejmne i resnidavjy hipp memu drobeckovi moc chutnají. Díky za Hipp..
Miluju tu vuni Hipp, takže máme kompletni sortiment doma, pro mě je nejvíc top pleťové mléko... Stále ho máme nedostatek...pssst, patla se s nim i maminka😁
Máme toho od Hippu dost. Kačenku na mytí, šampon na vlásky, krém na opruzeniny, masážní olej pro mamku, ubrousky pro věčně upatlané ručky. Prostě Hipp je fajn. Nejvíce mám ráda tělové mléko a malá zase kačenku do vody( zábava a ještě voňavá).
Používáme rádi šampon, neštípe do očí a moc hezky voní. Malá si vlásky sama i mydlí, líbí se jí, jak to pění. 🙂
ahojky tak my uz sice doma nemame male miminko ale i tak pouzivame pletove mleko,sprchovy gel ,připravek do koupele,šampon kdyz byl pepca malinkej jezdila jsem hodne casto nakupovat do Nemecka dalo se tam poridit vic vyrobku od Hipp a musim řict ze mi to docela i chybí Pepča už nema takovou spotřebu jako když byl miminko =)
nejraději požíváme sprchový gel v pumpičce. Synkovi umývám při každém přebalení zadeček pod tekoucí vodou a díky pumpičce zvládám jednou rukou držet syna a pravou umývat zadek, krásně voňavou kosmetikou .-)
Máme zatím jen vlhčené ubrousky, ale libí se mi, jak voní! A jsou opravdu příjemné. Na kosmetiku do koupele se zatím chystáme 🙂
Já zatím s HIPP tolik zkušeností nemám, protože mám miminko doma celkem krátce, ale v těhotenství jsem používala olej na strie a super. Krásně voněl a dobře se roztíral. Ještě teď ho používám a mažu si s ním i jizvu po císaři. Jinak v porodnici používají také kosmetiku HIPP a tam jsem měla možnost vyzkoušet dětský olej, tělový krém a krém na opruzeniny a taky super. Hlavně se mi moc líbí vůně vašich výrobků. Takže až spotřebuju zásobu kosmetiky co jsme dostali, tak určitě zkusím i něco od HIPP. 😉
Už od porodnice používáme kosmetiku Hipp a hlavně vlčené ubrousky bez nich ani krok 😉
nejraději - to je moooc složité 🙂 při koupání používáme sprchový gel a pak i mléko - líbí se mi, že je pak pokožka hezky hedvábná. Nic jiného už nepoužívá - malý dostal ještě olejíček - zatím jsem nevyzkoušela, ale myslím, že bude také skvělý.
Překvapil mě krém proti mrazu - stačí opravdu malinko a vždy mi zbyl > trpím na popraskané rty a když byla zima tak jsem si zbytek natřela na pusu > a naprosto úžasné!!!
Takže za mě asi krém proti mrazu a větru 🙂.
Často používám vlhčené ubrousky, ale nejradši mám masážní olej na strie. Během prvního těhotenství jsem neměla na břiše ani jednu. Mohu jen doporučit 😉
my máme nejraději mycí pěnu 🙂
@lidka_hipp jehoooo... ta kačenka je senzačníííí, ještě jsem ji neviděla 😀 chichi 😀 😀 😀
od Hippu máme rádi pěnu do koupele, ta tak krááásně voní a mám ji moc ráda, vlhčené ubrousky jsme už taky vyzkoušeli a kačenka ta na nás čeká v šuplíku, už ji jen vyndat a použít, tak doufám, že bude super jako ostatní výrobky 🙂 🙂
Máme rádi od Hippu hlavně přesnídávky. Kosmetiku jsem teď koupila pěnu do koupele a teprve to testujeme. Krásně voní. 🙂 Bohužel u nás neprošly vlhčené ubrousky, malá se osypala, ale to ona se osype po úplně všech značkách. Teď chceme zkusit i šampón. 🙂
Mám ráda Hipp vlhčené ubrousky - jsou akorát vlhké a dobře se vyndavají (žádné ty záseky, že se další ubrousek nevytáhne - díky za to). Nazimu jsem teď pořídila krémík Zima a vítr a je super, mažu si ho i já 😀
U nás je oblíbený sprchový gel na tělo a vlasy... Nádherně voní a Miky je po něm heboučky doslova jako miminko 😊
Pro nás jsou super vlhčené ubrousky, kačenková pěna do koupele a pleťový olej. Vše voní nádherně čistou vůní, která mě nikdy neomrzí 🙂 od Hippu máme ale snad úplně všechno a není produkt, který by nám nevyhovoval 🙂

Hezký den, my máme Hipp celkově moc rádi. Nejoblíbenější jsou vlhčené ubrousky. Ty jako jediné dcerka snáší bez jakéhokoliv podráždění a ta vůně je strašně příjemná a u nás velice oblíbená. Ubrousky nosíme neustále sebou.