icon

SOUTĚŽ: mléko HiPP Combiotik

lidka_hipp
3. únor 2016

Jsem moc ráda, že hodně z vás má dobré zkušenosti s naší mléčnou výživou HiPP Combiotik. Je pro nás moc příjemné mít informace přímo od vás 🙂 Myslím, že by bylo fajn udělat radost vám, které už naše mlíčko rády používáte a také třeba potěšit ty maminky, které by mlíčko HiPP Combiotik rády vyzkoušely. Proto je tu dnešní soutěž 🙂

Soutěžíme o pět balíčků našeho pokračovacího mléka, které si můžete vybrat podle věku svého miminka. V každém balíčku pak budou čtyři balení mlíčka HiPP Combiotik.

Stačí napsat, proč vám naše mléko vyhovuje nebo proč byste ho rády vyzkoušely. Pět odpovědí odměníme krásným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ: mléko HiPP Combiotik
Strana
z5
ellektron
3. únor 2016

Mlíčko Hipp máme už dlouhou dobu. Je jediné, po kterém Lucku, když byla ještě malinké miminko nebolelo bříško 🙂 Vyzkoušeli jsme a už jsme u něho zůstaly 🙂

verona31
3. únor 2016

Mličko jsme ještě neměli, ale ja tu čtu jen samou chvalu na veškere vyrobky od Hippu tak proč ho nezkusit. 😀 a treba po roce trapení se spinkanim, kdyz vypijem mličko od Hippu budem lepe spinkat a maminka bude šťastna 😀

hubule
3. únor 2016

S mlekem hipp zatim zadnou zkusenost nemame, radi bychom ho vyzkousely, protoze nas maly je citlivka a po mleku nejmenovane znacky se mu kolem pusinky udelala vyrazka. Proto bychom radi vyzkouseli tuto znacku, protoze s kosmetikou hipp jsme velice spokojeni..🙂

lenysek1988
3. únor 2016

Zatím kojím a na oběd zkoušíme ochutnávat zeleninu, ovoce a maso. Proč bych ráda zkusila Hipp? Obsahuje probiotika a tím pádem už nemusím nic řešit. A když to eště obsahuje a prebiotika, tak je to 3v1 a to je dobrý. 🙂

svatbataz
3. únor 2016

Malému je půl roku, začali jsme s příkrmy a musím říct, že se v tom stále docela plácám. Je kojený, roste jako "z vody" ale otázka "normálního jídla" je pro mě stále španělská vesnice, stále nevím, co kdy jak a v jakém množství zařadit, aby se měl dobře... Ráda bych nějaké mlíčko vyzkoušela, ale vlastně ani nevím, jak bych s ním naložila, tak leda byste na něm měli návod i pro hloupý 🙂

markytka_1
3. únor 2016

My budeme muset už v brzké době vyzkoušet, zatím jsme jej ještě nepotřebovali, ale jelikož už ho mám méně a naše Klárka mlíčko tuze ráda, bude zapotřebí. Doufám, že jí bude chutnat tak dobře jako i jiné vaše výrobky.

peckab
3. únor 2016

Zdravím, jsem v očekávání miminka a rozhodla jsem se používat kosmetiku Hipp a take samozřejmě všechny vyrobky od teto značky 🙂 Pevně věřím že budu spokojená a mám už nakoupenou slušnou zásobičku 😉

jitka_cv
3. únor 2016

Mlíčko Hipp by jsme rádi vyzkoušeli, protože dcerka nám začíná jiné UM bojkotovat a my by jsme jí chtěli dávat mlíčko co nejdéle, hlavně kvůli vitamínům.

nika2606
3. únor 2016

Hezky den,mám 8 měsíční dcerku,zatím kojím,ale bohužel mám mléka málo a budu muset začit nějaké kupovat.S Hippem jsem byla vždy moc spokojená co se týká všech výrobků,vyrůstala na něm moje již 11 letá dcera,tak že zůstanu určitě značce věrná Krásný den všem 😉

kutr26
3. únor 2016

U nás jsme od třech měsíců dávali na doporučení lékařky Nutrilon Allergy Care protože to vypadalo na alergii na bílkovinu kravského mléka.A asi kolem roku když vše vypadalo dobře jsme přešli na sunar ale teď (malá má dva roky) mi ho už nechce vůbec pít tak přemýšlím právě o mlíčku od Hipp na které jsem četla samé kladné recenze.Tak tenhle výherní balíček by nám udělal radost a aspoň by jsme vyzkoušeli 😉

kkrotilova
3. únor 2016

Matyáškovi je zítra 23m a mlíčko moc rád, takže bychom ho rádi vyzkoušeli

smilie23
3. únor 2016

Já bych chtěla vyzkoušet Hipp mlíčko, protože je náš malý hodně vybíravý. Zajímá mě, jestli mu bude chutnat.

jankana13
3. únor 2016

Mlicko Hipp jsme dostaly uz v porodnice,jelikoz nemohu kojit,tak jsme u nej zustaly. Prckovi je 6mesicu a je naprosto spokojeny, zacne boleni briska. Nejvice me zaujalo,ze obsahuje probiotika I prebiotika. Za me jste nejlepsi a menit urcite nebudu,ikdyz zmenily jsme pocatecni na pokracujici 😉😉😉😉😉

charlotteg
3. únor 2016

Hipp jsme začali dávat kvůli špatné zkušenosti s nutrilonem, malý mel strašne bolesti břicha, často zvracet, zkoušeli jsme všelijaké kapky nic nepomahalo přesli jsme na Hipp a Bolesti břicha hned zmizeli i zvracení A hned byl spokojené miminko 🙂 teď už vím že kdybych měla další dítě a nemohla kojit jako u malého tak bych určitě dávala Hipp bio combiotic, jsme moc spokojeni a už bych neměnila 🙂

spendlicek
3. únor 2016

Líbí se mi, že Hipp je bio a obsahuje probiotika 🙂 Musím, bohužel, při kojení přikrmovat a tak chci maličké dávat to nejlepší po mateřském mléku 😉

tajemna30
3. únor 2016

Dobrý den, mladší syn, bude mít 1,5 roku a je pořád hodně ve dne i v noci kojený. Rádi bychom zejména to noční kojení už omezili, a věříme že mlíčko Hipp by nám s tím mohlo pomoci. A proč právě Hipp - s mlíčkem od Vás ještě zkušenost nemáme, ale s dalšími výrobky od Vás ano, a jsme moc spokojeni, a věříme, že Vaše mlíčko bude pro nás tou správnou volbou, malému bude chutnat, nebude mu dělat problémy, a já sobecky doufám, v klidnější spánek. 🙂

duzicka
3. únor 2016

Mlíčko Hipp nám velice vyhovuje. Syn ho pije už rok a vůbec ho nebolí bříško, nemá zácpu nebo jiné problémy, což s některými jinými mlíčky měl . Jsme moc moc spokojeni 🙂

bedna21
3. únor 2016

moje dcerka ma rada toto mlecko a ja jej rada robim radost 🙂

sandi777
3. únor 2016

Dobrý den, jak už jsem i jinde psala po trochu trnité cestě jsme dospěli k tomuto mléku, které u nás vyhrálo na plné čáře. Malému je už 8 měsíců a stále máme č.1 . Dle naší dr není problém na něm setrvat do 1 roku života. Popravdě mám trochu strach přejít na 2, zda ji bude taky tak dobře tolerovat. Jednou to budeme muset zkusit , jsem na něj velmi zvědavá 🙂 🌸

mykolaapsi
3. únor 2016

Umělá mlíčko od Hipp už zahřívá bříško i mého druhého syna. U obou kluků jsem nejdřív chvilku kojila, pak Hippem dokrmovala a po nějaké době již byli zcela ne něm. Hipp jsem začala používat u prvního synka na radu naší pediatričky. Sedl mu, nikdy ho nebolelo bříško a byl spokojený a veselý. Proto jsem u druhého neváhala a sáhla rovnou po Hippu. Ač to nemusí být zásluha právě Hippu, kluci nejsou skoro nemocní, krásně prospívají a jsou moc šikovní a bystří. Na UM od Hippu nedám dopustit, i když bych samozřejmě raději kojila 😉

lavlamy
3. únor 2016

V květnu 2015, když byly synovi 4 měsíce, jsme museli do nemocnice, protože odmítal přijímat potravu v jakékoli podobě. Celý den jsem čekala, co z lékařů vyleze, jak nám pomohou! Syn nejedl už druhý den a já byla zoufalá. Nakonec přistoupili k testování různých UM. HIPP přišel na řadu až jako čtvrtý (což zpětně vůbec nechápu - tak kvalitní mléko!) a jako jediný zabral. Od té doby ho synovi kupuji, a i přes vyšší prodejní cenu. A jaké jsou přednosti? Mléko jako jedno z mála "nesmrdí" a hlavně - synovi strašně chutná! Proto kupuji i mléčné kaše této značky, stejně jako čaje a kosmetiku 🙂.

lleni
3. únor 2016

Zatím kojím, ale ráda bych brzy nějaké UM vyzkoušela a mléko Hipp je mi sympatické tím, že je bio a slyšela jsem na něj zatím jen samou chválu 🙂

kubicek11
3. únor 2016

Musím říct, že mlíko HIPP Combiotik je prostě super. Je to první mléko, které používáme již několik měsíců. A chutná i mě, jako mámě. Když jsem chutnala jiná umělá mléka (samozřejmě ne všechna 🙂 ), tak měla takový chuťový ocas. Prostě to nebylo ono. Ale Hipp combiotik je jiný. Je to základ naší večerní kašičky (a to byste měli vidět, jak se po ní malej večer sápe 😀) a chutná i mě. Dost často si udělám mlíčko do šálku a dám si ho s piškotama. Já vím, že je pro děti, ale chutná i mě a já si nemůžu pomoct 😀 A hlavně a to je to nejdůležitější. Vím, že malému dávat to nejlepší. Zůstaneme u tohohle mléka co nejdéle to půjde, protože když čtu, co je v obyčejném mléce v krabici (a nejen v mléce) tak je mi z toho smutno. Takže hipp hipp hurá 😀

princeznaj
3. únor 2016

Já jsem získala možnost vyzkoušet mlíčko Hipp díky MK a dnům s Hipp 🙂 v té době jsme ještě plně kojili, ale teď už se postupně snažím malému mlíčko zavést, aby potom, když přestanu kojit, nebyl bez mlíčka 🙂 Hipp mu moc chutná, sedí mu a nedělá mu problémy s bříškem, což u našeho vybíravce není samozřejmostí 😅

anuliina
3. únor 2016

Patřím mezi ty štastné maminky, které mohli kojit svoje miminko, a jsem za to nesmírně ráda. Holčička se narodila s trochu většími rozměry, a lékařka mi už v porodnici tvrdila, že máme malého "žroutíka"
Zatímco jiné maminky nakojili stěží 30ml, naše Amálka už si v pohodě vytáhla 60-70ml.
A tak to vlastně pokračovalo až do 6. měsíce. Kojila jsem dnem i nocí po hodině, hodině a půl.
Občas to bylo vysilující, proto jsem docela uvítala, když už jsme přešli na příkrmy, a nebyli jsme jen na mlíčku.Do teď je to náš malý "Otesánek!.Nemá problém spapat celou skleničku příkrmu, a kašičku z 200ml vody. Občas už se nám po dlouhém dni stalo, že moje mlíčko prostě nebylo, a náš Otesánek se potřeboval dopapat umělým mlíčkem. Tak jsme samozřejmě sáhli po Hippu, se kterým máme jen tu nejlepší zkušenost už z minulosti. Je hrozně úsměvné vidět ji jak si mlíčko vychutnává, a pak prostě položí hlavičku na stranu a usne.

bodlinka7
3. únor 2016

Dobry den
Synek pije Bebivitu, je perfektni, ze v ni neni palmovy olej. A Hipp bych rada vyzkousela, jestli by mu nevyhovoval vic, treba by vypil i vic mlicka vecer a lepe by spinkal. A ja taky 🙂

avori
3. únor 2016

Zdravím, zatím naši holčičku kojím MM ale občas už nám nestačí a nebo ho máme málo, tak musím dokrmovat UM. Bohužel jsme ještě UM od Hippu nevyzkoušeli, používali jsme jinou značku UM. Určitě bychom mléko Hipp Bio Combiotik rádi vyzkoušeli a možná bude našemu jedlíkovi i vice vyhovovat a chutnat. 🙂

vequi
3. únor 2016

Mléko Hipp máme od začátku. Když jsem po měsíci a půl přišla o mléko a nemohla kojit, rozhodovala jsem, které mléko zkusíme a protože jsem měla ublinkávací miminko, tak jsme na radu známého zkusili Hipp 1 HA a pak jsme plynule přešli i na pokračovací Hipp 🙂. Mléko nám vyhovuje z hlediska dobrého trávení, chuti, dobře se rozpouští při přípravě a jeho složení je velmi bohaté pro zdravý vývoj dítěte. Máme 17 měsíců a stále nám chutná 🙂

laska.nezna.hranic
3. únor 2016

s mlíčkem HIPP zatím zkušenost nemáme, ale vzhledem k tomu, že jinak je to má nejoblíbenější značka, tak by asi nebylo co řešit 🙂

pmikesova
4. únor 2016

Po vyzkouseni nekolika znacek umeleho mleka, kdy se tedy po nekterych kroutil jak had. ( sice se jmenuje Cervicek, tak ma pravo se kroutit , ale ne , kdyz he to zpusobeno bolesti briska). Jsem nakonec cirou nahodou ochutnali hipp. Byli jsme u zname, ktera ma stejne stare dvojcatka, jako je nas syn, kdyz mel prcek hladik, pripravila jsem si davjovac s vyzivou na stul, ze udelam mlicko, ale kamaradky starsi 2lety syn nam to vysypal. Tak jsme museli udelat mlicko, ktere mela pro dvojcatka a malej byl po nem tak spokojeny, vubec se nekroutil, brisko nebolelo, takze hned cestou domu jsme koupili jednu krabici.

Strana
z5