icon

Věděly jste pohlaví miminka předem?

lidka_hipp
5. únor 2016

Čekání na miminko je celkem dlouhé 😀 Nevím, jak vy, ale já byla hrozně zvědavá, jaké moje miminko bude. Protože nevydržím na překvapení čekat moc dlouho 😉 nechala jsem si říct pohlaví předem. Takže jsem věděla, že čekám Aničku a mohla se pustit do nákupů oblečků 😀 Jak to bylo u vás? Nechaly jste se překvapit?

Věděly jste pohlaví miminka předem?
Strana
z3
kata1988
5. únor 2016

chtěla jsem to vědět od začátku a i kdybych nechtěla, tak na ultrazvuku v 20.tt bylo jako první po zapnutí ultrazvuku vidět přirození 😀

nocarka
5. únor 2016

Já jsem celou dobu věděla, že to bude chlapeček 🙂 Nějaký můj vnitřní smysl mi to pověděl :D Od doktora jsem si to už "jen" nechala potvrdit 🙂 Máme 3 dny do TP, tak uvidíme :D

joslin
5. únor 2016

ahojky 🙂 u nás to bylo poznat až na druhém screeningu 🙂 prcek měl nohy do praku a byl děsný zlobr-tajnůstkář 🙂 je to kluk jak buk a do dneška zlobr. Ale je pravda, že jsem tak nějako tušila, že to kluk bude. Každopádně, pokud se nám zadaří druhé mimčo, tak pohlaví budu vědět jen já a manželovi ani nepípnu, chichi. Ať je hezky natěšenej. Hezký den všem!

zachrpe
5. únor 2016

Přítel si strašně moc přál dcerku - Justýnku. I já jsem byla zvědavá, tak jsme si to nechali říct a pohlaví se nezměnilo. Sice jsem tatínka nakonec přehlasovala a máme doma Elišku 😀 , ale rodině jsme to neřekli a měli to jako překvapení !!! 😀

bobulka_216
5. únor 2016

My jsme si to chtěli nechat říct 🙂 budovali jsme pokojíček a přece jen jsme to nechtěli vše jen v neutrálních barvách ... pohlaví nám řekli až v 28TT 🙂 nechtěla se nám malá ukázat asi stydlivka 😉

elucik
5. únor 2016

Byla jsem strašlivě zvědavá, v srpnu jsem otěhotněla, ale s překvapením jsme počkali do vánoc.Pan doktor mě dal obálku, ve které byla namalovana holčička s culicky. Přítele jsem doma nacapala, jak se na obálku dívá proti světlu, ale bylo to v obálce tak dobře ukryté,že nic nezjistil. O to, to bylo na vánoce větší překvapení. Nejlepší dárek pod stromecek..

fouskovi
5. únor 2016

My jsme si to původně chtěli nechat říct na ultrazvuku ve 20tt se miminko tak hezky otočilo,že nic nebylo vidět a pak když jsme šli na ten poslední tak už jsme řekli ,že si to necháme jako překvapení.Všichni tvrdili,že to bude holka a maáme doma skoro 5 měsícu starého chlapečka. 😉

luckapol
5. únor 2016

S mužem jsme pohlaví chtěli vědět, takže jsme si ho nechali říct. Já měla od začátku tušení, že to bude holčička. Ve 13 tt byl na holčičku tip a ve 20 tt už byla jasně vidět.

kiki83
5. únor 2016

u nas jsme vedeli pohlavi jeste nez se potvrdilo tehotenstvi...meli jsme totiz za sebou 3. IVF a cekali na geneticke vysetreni embryji a po nem nam pak zustalo 5 embryjek-4kluci a 1holka...na transfer jsme se pak s manzelem shodli na 2klucich a jeden mi tu ted lozi po zemi 😉 takze priste pak zkusime zas 2kluky nebo zvlast holku(ty jsou pry odolnejsi). Ale veci jsme zacali porizovat az v druhe puli tehotenstvi,protoze jsem porad mela nejake zdravotni problemy a pak uz jsem vedela,ze by nas chlapecek svet venku v pripade nutnosti zvladl.

sosama
5. únor 2016

Chtěla jsem to vědět, abych se líp připravila. Moc jsem si přála holčičku a je to holčička. Ovšem přítel se chtěl nechat překvapit, takže jsem musela růžové schovávat a hlavně se neprokecnout. U porodu byl a do poslední chvíle netušil...Nakonec je rád, že máme holčičku, kterou si také přál 😵

bbrittany
5. únor 2016

Jasně že jsme si to nechali říct, to bych prostě nevydržela. Měla jsem tušení, že to bude kluk, ale máme doma princeznu 😊

suzina08
5. únor 2016

My jsme si to říct nechali, byli jsme s manželem oba zvědavci a narodil se nám krásný a zdravý chlapeček 🙂 I u druhého bych si to určitě nechala říct 🙂

dindonka
5. únor 2016

U prvniho jsem netrpelive pocitala tydny kdy uz bude pohlavi tak nejak jiste. A tesila jak blazen. U druheho dite mi pohlavi bylo jasne hned jak jsem zjistilabze jsem tehu. Tlacenka, salamy a hory pepre mluvili za vse. Byla jsem si jista ze to bude kluk. Kdyz mi doktor rekl ze vidi holku, neverila jsem mu. A pozdeji se vzdy potvrdil kluk. Takze podruhe se mi prozradilo pohlavi samo. Ale nevydrzela bychbaz do porodu

lenysek1988
5. únor 2016

Nechala jsem si to říct a všichni v mém okolí nevěřili že bude holčička. Měla jsem po krušnějším začátku, krásné těhotenství. Spíš mě to prospělo. Každej říkal pěkná maminka,takže kluk.

dendulalacek
5. únor 2016

Věděli jsme dopředu, že si to nenecháme říct a budeme se těšit na překvápko. A také jsem překvápko měla. Po akutním císaři jsem dostala sms od manžela s informací, že máme tu nejkrásnější holčičku na světě.

xluccca
5. únor 2016

Věděli jsme dopředu, že to bude chlapeček a moc jsme se těšili! Když nám to doktorka oznámila, tak táta byl tak šťastný, až mě to úplně dojalo🙂

uzsezasenudim
5. únor 2016

Překvápko! Čekat vícerčata, necháme si to říct. Ale u jednoho človíčka? Nikdy! O to víc se těšíme na porod a následný shledání 🙂

mrkew
5. únor 2016

Ano ja bych to nevydržela přála jsem si holčičku a máme magdalenku nechali jsme si ji zvěčnit na obraz

kaccistar
5. únor 2016

veděla, ale už by som si to nedala povedať. Každý sa potom pýtal a chcel hneď vedieť aj mená. Radšej by som sa už teraz nechala prekvapiť, predsa len aspň nejaké fakt veľké prekvapenie v živote, ktoré stojí za to 🙂

ladyhacek
5. únor 2016

Já nechtěla, ale manžel ano. Malý se nám však nechtěl ukázat. Snažila jsme se miminko označovat ono, ale skákal mi tam on - asi nějak podvědomě > a pak jsem místo prďola řekla tak co nejsi beruška? A ve 30. týdnu se ukázal - a říct jsme si to nechali 🙂. U druhého si budu trvat na svém a necháme se překvapit.

mimar
5. únor 2016

Nechali jsme si to říct jakmile to bylo možné. A jelikož máme jednovaječné dvojčátka Aničku a Amálku tak se tatínek pokaždé na ultazvuku ptal zdali to jsou opravdu obě holky. A vždy mu říkali že ano a i paní doktorka ukazovala že je to holka tak že to druhé taky musí být holka. Hold byl tatínek z prvu zklamanej ale jakmile se na něj holky poprvé usmáli tak je z nich celej poprděnej 🙂 😀

pidisek
5. únor 2016

u nás do pateho mesice dva kluci, až potom se ten jeden rozhodl, že bude holka, takže máme páreček 😀

soleilll
5. únor 2016

Samozřejmě, že ano. Při dnešních technologiích nechápu lidi, kteří si to říct nenechají a už vůbec nechápu, že to vydrží nevědět. 🙂 Když pominu zvědavost, zdá se mi to praktické.

kubicek11
5. únor 2016

Byli jsme zvědaví, tak jsme si to nechali říct, ale je zajímavé, že jsem na mimi hned mluvila v mužském rodě...tak nevím, jestli to byla nějaká intuice či co 🙂

gabreta77
5. únor 2016

Ahoj, my to vědět nechtěli, ani u jednoho. Hlavně že jsme byli všichni v pořádku. Máme dvě krásné holčičky a jsme šťastní. K. 🙂

radka35
5. únor 2016

dlouho jsme vědět nechtěli,ale pak po odběru plodové vody jsem byla moc zvědavá a tak jsem aspoń mohla koupit věci vhodné pro holku u druhé taky tak.Po odběru plodovky jsem to věděla jistě.A aspoń jsem nemusel měnit barvy oblečení a mohla rodinu směrovat k nákupu vhodnějších barev než modrých 😀

zuzaaanka
5. únor 2016

Ja to nejak tusila v den poceti. Pak kdyz se me doktorka ptala, zda chceme vedet co to je, rekla jsem ze je to kluk a ze chci hlavne vedet, jak je velky a kolik meri 😀 uplne automaticky, aniz bych nad tim premyslela.

markytka_1
5. únor 2016

Nevydrželi jsme a hned jsme věděli 🙂

monnn
5. únor 2016

1. jsme si nechávali jako překvapení,(já jsem byla přesvědčena,že je to holka)ale dva dny před porodem se DR. na UTZ prořekla a byl to kluk 😉 ,druhé jsme si nechali říct,ale DR. nám to neřekli na 100% takže jsem byla jako na trní,výbavičku jsme měli koupenou převážně v neutrální barvě,jen pár věciček jsem koupila v růžové a už je nosíme,některé jsou už i malé 😀

monnn
5. únor 2016

@zuzaaanka nám podle těch počítadel ať už .... to vyšlo přesně naopak,v obou případech 😀

Strana
z3