Věděly jste pohlaví miminka předem?
Čekání na miminko je celkem dlouhé 😀 Nevím, jak vy, ale já byla hrozně zvědavá, jaké moje miminko bude. Protože nevydržím na překvapení čekat moc dlouho 😉 nechala jsem si říct pohlaví předem. Takže jsem věděla, že čekám Aničku a mohla se pustit do nákupů oblečků 😀 Jak to bylo u vás? Nechaly jste se překvapit?

Já jsem celou dobu věděla, že to bude chlapeček 🙂 Nějaký můj vnitřní smysl mi to pověděl :D Od doktora jsem si to už "jen" nechala potvrdit 🙂 Máme 3 dny do TP, tak uvidíme :D
ahojky 🙂 u nás to bylo poznat až na druhém screeningu 🙂 prcek měl nohy do praku a byl děsný zlobr-tajnůstkář 🙂 je to kluk jak buk a do dneška zlobr. Ale je pravda, že jsem tak nějako tušila, že to kluk bude. Každopádně, pokud se nám zadaří druhé mimčo, tak pohlaví budu vědět jen já a manželovi ani nepípnu, chichi. Ať je hezky natěšenej. Hezký den všem!
Přítel si strašně moc přál dcerku - Justýnku. I já jsem byla zvědavá, tak jsme si to nechali říct a pohlaví se nezměnilo. Sice jsem tatínka nakonec přehlasovala a máme doma Elišku 😀 , ale rodině jsme to neřekli a měli to jako překvapení !!! 😀
My jsme si to chtěli nechat říct 🙂 budovali jsme pokojíček a přece jen jsme to nechtěli vše jen v neutrálních barvách ... pohlaví nám řekli až v 28TT 🙂 nechtěla se nám malá ukázat asi stydlivka 😉
Byla jsem strašlivě zvědavá, v srpnu jsem otěhotněla, ale s překvapením jsme počkali do vánoc.Pan doktor mě dal obálku, ve které byla namalovana holčička s culicky. Přítele jsem doma nacapala, jak se na obálku dívá proti světlu, ale bylo to v obálce tak dobře ukryté,že nic nezjistil. O to, to bylo na vánoce větší překvapení. Nejlepší dárek pod stromecek..
My jsme si to původně chtěli nechat říct na ultrazvuku ve 20tt se miminko tak hezky otočilo,že nic nebylo vidět a pak když jsme šli na ten poslední tak už jsme řekli ,že si to necháme jako překvapení.Všichni tvrdili,že to bude holka a maáme doma skoro 5 měsícu starého chlapečka. 😉
S mužem jsme pohlaví chtěli vědět, takže jsme si ho nechali říct. Já měla od začátku tušení, že to bude holčička. Ve 13 tt byl na holčičku tip a ve 20 tt už byla jasně vidět.
u nas jsme vedeli pohlavi jeste nez se potvrdilo tehotenstvi...meli jsme totiz za sebou 3. IVF a cekali na geneticke vysetreni embryji a po nem nam pak zustalo 5 embryjek-4kluci a 1holka...na transfer jsme se pak s manzelem shodli na 2klucich a jeden mi tu ted lozi po zemi 😉 takze priste pak zkusime zas 2kluky nebo zvlast holku(ty jsou pry odolnejsi). Ale veci jsme zacali porizovat az v druhe puli tehotenstvi,protoze jsem porad mela nejake zdravotni problemy a pak uz jsem vedela,ze by nas chlapecek svet venku v pripade nutnosti zvladl.
Chtěla jsem to vědět, abych se líp připravila. Moc jsem si přála holčičku a je to holčička. Ovšem přítel se chtěl nechat překvapit, takže jsem musela růžové schovávat a hlavně se neprokecnout. U porodu byl a do poslední chvíle netušil...Nakonec je rád, že máme holčičku, kterou si také přál 😵
Jasně že jsme si to nechali říct, to bych prostě nevydržela. Měla jsem tušení, že to bude kluk, ale máme doma princeznu 😊
My jsme si to říct nechali, byli jsme s manželem oba zvědavci a narodil se nám krásný a zdravý chlapeček 🙂 I u druhého bych si to určitě nechala říct 🙂
U prvniho jsem netrpelive pocitala tydny kdy uz bude pohlavi tak nejak jiste. A tesila jak blazen. U druheho dite mi pohlavi bylo jasne hned jak jsem zjistilabze jsem tehu. Tlacenka, salamy a hory pepre mluvili za vse. Byla jsem si jista ze to bude kluk. Kdyz mi doktor rekl ze vidi holku, neverila jsem mu. A pozdeji se vzdy potvrdil kluk. Takze podruhe se mi prozradilo pohlavi samo. Ale nevydrzela bychbaz do porodu
Nechala jsem si to říct a všichni v mém okolí nevěřili že bude holčička. Měla jsem po krušnějším začátku, krásné těhotenství. Spíš mě to prospělo. Každej říkal pěkná maminka,takže kluk.
Věděli jsme dopředu, že si to nenecháme říct a budeme se těšit na překvápko. A také jsem překvápko měla. Po akutním císaři jsem dostala sms od manžela s informací, že máme tu nejkrásnější holčičku na světě.
Věděli jsme dopředu, že to bude chlapeček a moc jsme se těšili! Když nám to doktorka oznámila, tak táta byl tak šťastný, až mě to úplně dojalo🙂
Překvápko! Čekat vícerčata, necháme si to říct. Ale u jednoho človíčka? Nikdy! O to víc se těšíme na porod a následný shledání 🙂
veděla, ale už by som si to nedala povedať. Každý sa potom pýtal a chcel hneď vedieť aj mená. Radšej by som sa už teraz nechala prekvapiť, predsa len aspň nejaké fakt veľké prekvapenie v živote, ktoré stojí za to 🙂
Já nechtěla, ale manžel ano. Malý se nám však nechtěl ukázat. Snažila jsme se miminko označovat ono, ale skákal mi tam on - asi nějak podvědomě > a pak jsem místo prďola řekla tak co nejsi beruška? A ve 30. týdnu se ukázal - a říct jsme si to nechali 🙂. U druhého si budu trvat na svém a necháme se překvapit.
Nechali jsme si to říct jakmile to bylo možné. A jelikož máme jednovaječné dvojčátka Aničku a Amálku tak se tatínek pokaždé na ultazvuku ptal zdali to jsou opravdu obě holky. A vždy mu říkali že ano a i paní doktorka ukazovala že je to holka tak že to druhé taky musí být holka. Hold byl tatínek z prvu zklamanej ale jakmile se na něj holky poprvé usmáli tak je z nich celej poprděnej 🙂 😀
u nás do pateho mesice dva kluci, až potom se ten jeden rozhodl, že bude holka, takže máme páreček 😀
Samozřejmě, že ano. Při dnešních technologiích nechápu lidi, kteří si to říct nenechají a už vůbec nechápu, že to vydrží nevědět. 🙂 Když pominu zvědavost, zdá se mi to praktické.
Byli jsme zvědaví, tak jsme si to nechali říct, ale je zajímavé, že jsem na mimi hned mluvila v mužském rodě...tak nevím, jestli to byla nějaká intuice či co 🙂
Ahoj, my to vědět nechtěli, ani u jednoho. Hlavně že jsme byli všichni v pořádku. Máme dvě krásné holčičky a jsme šťastní. K. 🙂
dlouho jsme vědět nechtěli,ale pak po odběru plodové vody jsem byla moc zvědavá a tak jsem aspoń mohla koupit věci vhodné pro holku u druhé taky tak.Po odběru plodovky jsem to věděla jistě.A aspoń jsem nemusel měnit barvy oblečení a mohla rodinu směrovat k nákupu vhodnějších barev než modrých 😀
Ja to nejak tusila v den poceti. Pak kdyz se me doktorka ptala, zda chceme vedet co to je, rekla jsem ze je to kluk a ze chci hlavne vedet, jak je velky a kolik meri 😀 uplne automaticky, aniz bych nad tim premyslela.
Nevydrželi jsme a hned jsme věděli 🙂
1. jsme si nechávali jako překvapení,(já jsem byla přesvědčena,že je to holka)ale dva dny před porodem se DR. na UTZ prořekla a byl to kluk 😉 ,druhé jsme si nechali říct,ale DR. nám to neřekli na 100% takže jsem byla jako na trní,výbavičku jsme měli koupenou převážně v neutrální barvě,jen pár věciček jsem koupila v růžové a už je nosíme,některé jsou už i malé 😀

chtěla jsem to vědět od začátku a i kdybych nechtěla, tak na ultrazvuku v 20.tt bylo jako první po zapnutí ultrazvuku vidět přirození 😀