VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

Tak bohužel nám nebylo dopřáno, abych mohla dceru kojit, ale díky bohu za Hipp 1 Bio Combiotik. U druhé dcery jsme opravdu vybírali pečlivěji než u první. U ní nám byl vyloženě vnucen Nutrilon. Ovšem teď byla volba pouze na nás a jsem ráda, že jsme si vybrali právě Hipp. Krásně přibírá, netrpí na prdíky, a krásně spinka. Děkujeme
Verča začíná s dýní, moc jí nejede, takže je z toho spíš bodypainting 😀
Tak se také zapojuji do soutěže, zadání sice znělo jídlo, ale nemůžu si odpustit fotku s birelem, protože naše mládě se nám po jakémkoliv pití, které připomíná alespoň vzdáleně pivo s pěnou, sápe 😀 no a z jídla mu nejvíce chutná zelenina, okurky v létě a mrkvička a dýně a na jedné fotce je vzpomínka na jogurt. Ten má taky celkem rád. 😎
dejte mi talíř, do ruky lžičku v momentě v bříšku mém bude všecko ....máme takovou malou "otesánku" ..nejlepší je ovšem to co má na talíři nebo v ruce někdo druhý ...o to větší zklamání nastává,když zjistí,že ona mělo to samé 😀..zájem o jídlo dokazuje hlasitým "mňam, mňam" a snahou vyšphat se do židličky...jinak novinkou je každou lžičku pofoukat kdyby byla horká ..to nevadí, že na ní je jogurt

Fotka dítka s jídlem? U nás nemožné, bo on (jednoroční kluk), proste u jídla odmítá sedět, takže mi třeba sedí na stole a hraje si, na klíně, nebo jsme u hraček a já mam plné ruce toho mu podávat hračky a jídlo,ze foceni proste nejde... Ale jedna ukázková jeho jezeni- leží na me a nohy ma na stole, ponožka je někde odhozena 🙂
A co nejradši ji? Beztak to co jim já 🙂 Jinak ma rad v jídle rajčata, dále ma rad pečivo a bily jogurt 🙂