VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

Moje děti jí naprosto vše. Nemám nic, co bych jim nemohla dát, protože jim to nechutná. Vše zkusí a něčeho sní míň, něčeho víc, ale nic neodmítnou. Ale když se syn mohl na 3. narozeniny zakousnout do celého traktoru, to byla velká radost. A naše malá...ta jen pořád kontroluje, jestli nááááhodou brácha nemá něco lepšího. 🙂
Tak starší basti téměř vše, dlouho byl nemasovy, ale pak ochutnal řízek a bylo 😀 nejradši ma "dort", což může být skoro cokoliv aspoň trochu sladké chuti. Třeba krupicova kaše 😀 snazim se sladit zdravě, aby z něj nebyla cukrovka kulicka 🙂
Takhle dopadlo, když máma zkušebně upekla rohlíky plněné tvarohem. Svacina v autě, rohlík nechtěl pustit z ruky.
Mladší zatím jenom prsa, zato ve velkém 😀
Po polévce od Hippu 😀
Mámo zapomněla jsi mi to otevřít 🙂 Jinak podle fotky je jasné, že milujeme ovocné kapsičky do ručičky, jjj škoda, že nejsou větší, nikdy na mě totiž nic nezbude 😎
Jinak už baštíme skoro všechno, zítra slavíme rok, tak už je to s tím jídlem lepší a naše malá Simonka je docela vděčný strávník, papká hezky 😉

Štěpíkův obídek......mňamy