icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč

lidka_hipp
1. únor 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč
Strana
z9
zaverecneprace
3. únor 2016

Milé Hipp,
je mi jasné, že má fotka asi bude odporovat Vaší strategii, kdy nabízíte kojenecká mléka. Já ale stále kojím svého 2,5 letého syna a jsem na to hrdá. Pokud maminky ze zdravotních důvodů kojit nemůžou, pak ano, umělé mléko HIPP je skvělá volba. Jinak je lepší mateřské mléčko!
Ale z Vašich dobrůtek máme oblíbenou sladkou přesnídavku s jogurtem a vločkami a snad všechna pitíčka. 🙂

jituska23
3. únor 2016

Muj drahousek je dost vybiravy,z ovoce ma rad pouze tresne a jablko. Jogurty bohuzel neji. Na svacinu jsme ted objevili tu neeeej pochoutku, a to ovocne tycinky HIPP,malej je zboznuje, ale jedna nikdy nestaci,potrebuje alespon 3 kusy a to pak stoji...ale hlavne ze mu alepspon neco chutna 😝

sluniczkoo
3. únor 2016

Tadeášek s křupkou. Konečně něco jiného než mrkev a jiná zelenina 😀 😀 😀

janicka53
3. únor 2016

Našemu synovi chutná všechno, bohužel nic co je vařené. Zkoušela jsem už i to, že jsem uvařené jídlo dala do pohárku, abych ho oklamala, že je to koupeno. No hned jsem byla odhalena :(

suzinka1608
3. únor 2016

Náš chlapček má zatial najradsej len mamkine prso(este aj najblizsie 2mesiace), prikrmy zacneme o par mesiacov - ale aspon prikladam vtipne fotky , co s nim "tatínek" vystraja 🙂

mkrelo
3. únor 2016

U nás vedlo MM,pote,co jsem začala s příkrmy a objevováním nových potravin to začala byt zelenina,ovoce,maso..něco domácího, něco ve skleničkách. Chtěla jsem,aby syn mel i přísun ryb a oblíbil si od Hipp skleničku s lososem. TOP u nás zůstala zelenina,ovoce,a nejraději má víkendové snídaně s tátou a rohlíkem. .

ciusinka
3. únor 2016

Nas Marco prichyteny pri cine s kukuricnou chrumkou 😀 Inak nie je vobec vyberavy a spapa vsetko, co mu dam, miluje ovocie aj zeleninku - najviac hrusky, cukinu a zelene fazulky 🙂 Nepohrdne ziadnym maskom, rybou, cetovinami, vlastne nicim 😀 Takisto miluje vsetky Hipp ovocne vyzivy, ktore v tychto mesiacoch dostava kazdy den, vdaka comu ma pestru stravu 🙂 Takisto ma rad Hipp zeleninove a zeleninovo-masove prikrmy, ktore vzdy spapa do posledneho susta 🙂 Je to proste nas maly - velky jedak 🙂

petya231
3. únor 2016

pořád plně kojím , takže o tom žádna co Tobiáškovi chutná nejvíc.. 🙂
už jsme ale začali ochutnávat i zeleninku , a nejvíc mu asi chutnal špenát s bramborem no jen ten jeho výraz o tom asi nemluví .. 😀 😀

verona31
3. únor 2016

Na fotce Jeníček dlabe kaši a sám, ale teď už je moc nechcem a dlabem jiny ňamky. Bohužel u nas nic moc od Hippu neseženu a tak musíme do německa, ale od Hippu dlabem všechno😀

ellektron
3. únor 2016

Byly chvíle, kdy Lucku víc než vlastní jídlo, zajímalo, co má náš kocour v misce 🙂 Teď už je ale větší a kromě mlíčka má nejradši nastrouhané jablíčko nebo hrušku 🙂

sebinka2013
3. únor 2016

Milujeme mandarinky 🙂

monunkaaa
3. únor 2016

Naše Kristýnka je opravdu úžasný strávník.. Baští naprosto všechno, ať to má zelenou barvu, oranžovou nebo nažloutlou, prostě důležitý je, že to je jídlo 🙂
Přidávám fotky radosti z toho, že dostala křupku 🙂

dubina
3. únor 2016

Syn miluje těstoviny, brambory, rýži, ovoce, polévky....vlastně jí skoro všechno :D.

smilie23
3. únor 2016

Teodor má nejraději banán a různé kašičky.

kkrotilova
3. únor 2016

Tak to je náš Matyášek, když zrovna dával najevo, abychom ho nerušili při obědě 😀

kkrotilova
3. únor 2016

minipiškotky

elis130
3. únor 2016

Naše malá má nejradši mlíčko zatím 🙂

duzicka
3. únor 2016

Sním všechno, co se mi vejde do pusinky. Nejraději mám ale všechny ňamky - křupky, piškoty, kroužky, atd. Jen mi jich maminka nedává tolik, kolik bych chtěl :D

tak2014
3. únor 2016

u nás teď frčí křupky 🙂

alla25
3. únor 2016

naší princezně Andrejce moooc chutná zeleninka a v posledních dnech i její nožičky 😀 😝

janiczkad
3. únor 2016

Malá je vděčný strávník - sní vše co ji uvařím, kupované příkrmy také nejsou problém. S ovocem jsme ze začátku trochu bojovaly, ale už papká i to 🙂
Na fotografii zrovna testujeme novou jídelní židličku u babi a dědy s provizorním "bryndáčkem", na oběd byl zrovna příkrm od Hippu 😉

bodlinka7
3. únor 2016

Dobry den,
Synek miluje testoviny, maso, bramborovou kasi, ovocne kapsicky Hipp a zrovna tady na te fotce ukradl kousek cokolady, kterou ale dostava velmi malo. Asi proto ji krade 😀

nikabere
3. únor 2016

U nás už se v 18m i vaří pod mottem "napřed si je uvařím a pak si je pěkně taky sním" 🙂

mollypet
3. únor 2016

Starší brouček mi nejraději ujídá v kuchyni co je zrovna na dosah, nejradši frčí na řízkách, rohlíkách a samozřejmě na sladkostech, v létě bez zmrzky ani ránu 🙂 A mladší se i v 6měsících nejraději drží svého "vemínka" a je spokojený s mlíčkem od mamky, zatím všechny mé pokusy dostat do něj něco jiného úspěšně bojkotuje..na fotkách je neúspěšný pokus s brokolicí 😀

prdecek
4. únor 2016

náš mladší, když prvně zkoušel křupky 🙂

phoebe37
4. únor 2016

jo Coca cola a hamburger 🙂 samožřejme si raději dá mlíčko nebo kašičku..

jonasska
4. únor 2016

Kvalita fotky nic moc, ale ta radost z mlíčka Hipp Bio combiotic 1 hned po ránu.... A tady si tu lahvičku držela poprvé úplně sama 🙂

mimar
4. únor 2016

Krmení našich holek Aničky a Amálka. Nejraději Máme piškoty s Hipp míčkem. Ale papáme jinak vše co nám dají protože nás ještě musí krmit. A takhle to dopadlo když nás krmí tatínek tak to máme všude ☺.

mako2014
4. únor 2016

U nás nejvíce chutná obilná kašička od Hippu. Když ji malá vidí, začne kopat, kroutit se a huláká v sedačce 😀 , taky miluje první mrkvičku a špenát s bramborou 🙂. U nás Hipp vede. Hlavně se mi líbí, že je BIO. Bříško po tom neolí, jen trochu víc prdí 🙂, ale s tím se musí počítat 😀

pidisek
4. únor 2016

....jen se mi nepodařilo zjistit, jestli na melounu byla značka Hipp 🙂 snedla ho i s kůrou 😀 😀

Strana
z9