VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

U nás vedlo MM,pote,co jsem začala s příkrmy a objevováním nových potravin to začala byt zelenina,ovoce,maso..něco domácího, něco ve skleničkách. Chtěla jsem,aby syn mel i přísun ryb a oblíbil si od Hipp skleničku s lososem. TOP u nás zůstala zelenina,ovoce,a nejraději má víkendové snídaně s tátou a rohlíkem. .
Nas Marco prichyteny pri cine s kukuricnou chrumkou 😀 Inak nie je vobec vyberavy a spapa vsetko, co mu dam, miluje ovocie aj zeleninku - najviac hrusky, cukinu a zelene fazulky 🙂 Nepohrdne ziadnym maskom, rybou, cetovinami, vlastne nicim 😀 Takisto miluje vsetky Hipp ovocne vyzivy, ktore v tychto mesiacoch dostava kazdy den, vdaka comu ma pestru stravu 🙂 Takisto ma rad Hipp zeleninove a zeleninovo-masove prikrmy, ktore vzdy spapa do posledneho susta 🙂 Je to proste nas maly - velky jedak 🙂
Starší brouček mi nejraději ujídá v kuchyni co je zrovna na dosah, nejradši frčí na řízkách, rohlíkách a samozřejmě na sladkostech, v létě bez zmrzky ani ránu 🙂 A mladší se i v 6měsících nejraději drží svého "vemínka" a je spokojený s mlíčkem od mamky, zatím všechny mé pokusy dostat do něj něco jiného úspěšně bojkotuje..na fotkách je neúspěšný pokus s brokolicí 😀

Milé Hipp,
je mi jasné, že má fotka asi bude odporovat Vaší strategii, kdy nabízíte kojenecká mléka. Já ale stále kojím svého 2,5 letého syna a jsem na to hrdá. Pokud maminky ze zdravotních důvodů kojit nemůžou, pak ano, umělé mléko HIPP je skvělá volba. Jinak je lepší mateřské mléčko!
Ale z Vašich dobrůtek máme oblíbenou sladkou přesnídavku s jogurtem a vločkami a snad všechna pitíčka. 🙂