icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč

lidka_hipp
1. únor 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč
Strana
z9
ta_kacka
2. únor 2016

Fotka dítka s jídlem? U nás nemožné, bo on (jednoroční kluk), proste u jídla odmítá sedět, takže mi třeba sedí na stole a hraje si, na klíně, nebo jsme u hraček a já mam plné ruce toho mu podávat hračky a jídlo,ze foceni proste nejde... Ale jedna ukázková jeho jezeni- leží na me a nohy ma na stole, ponožka je někde odhozena 🙂
A co nejradši ji? Beztak to co jim já 🙂 Jinak ma rad v jídle rajčata, dále ma rad pečivo a bily jogurt 🙂

zuzuzzanka
2. únor 2016

Těstovinky jsou nejlepší 😀

leuszka
2. únor 2016

Náš Patriček má nejradši krupičku 🙂

jasmina26
2. únor 2016

První příkrm 🙂

mipahoji
2. únor 2016

U nás vedou jogurty 🙂

mari90
2. únor 2016

Nase mala, ac nejsem uplne moc rada, miluje piskoty 🙂

meckousheck
2. únor 2016

Naše malinká Viktorka si dopřává svého "cucíku" <3

brixavonpavli
2. únor 2016

Elence nejvíc chutnají batáty s hovězím masíkem 🙂

kspp1
2. únor 2016

U nás se ujíždí na teplém granku před hajáním. To patří k hajání zcela neodmyslitelně. Vím, že to není extra zdravé, ale dcerka jinak mléko vůbec nechce. Když jsem jí říkala, že se půjde koupat a pak hajat, tak mi odvětila: Nejdřív hajat 🙂

petraudr
2. únor 2016

Nám chutná červená řepa, i když na fotce to tak nevypadá :D

emma2010
2. únor 2016

Tak bohužel nám nebylo dopřáno, abych mohla dceru kojit, ale díky bohu za Hipp 1 Bio Combiotik. U druhé dcery jsme opravdu vybírali pečlivěji než u první. U ní nám byl vyloženě vnucen Nutrilon. Ovšem teď byla volba pouze na nás a jsem ráda, že jsme si vybrali právě Hipp. Krásně přibírá, netrpí na prdíky, a krásně spinka. Děkujeme

lenkarejholcova
2. únor 2016

Nám chutní nejvíce mlíčko Hipp Combiotik 1 a dnes jsem si prvně vychutnával skleničku První mrkev 🙂

sendy82
2. únor 2016

Ovoce byla a je prostě největší mňamka do teď ač jsou dnes trojčátka už pětiletá. Tuhle fotku mám moc ráda. ..když je příjem musí být i výdej 🙂

p1983k
2. únor 2016

Tak u nás se papá teprve 14 dní,takže tady je první ochutnávka dýně..výraz mluví za vše. Takže Davídkovi nejvíc chutná jen mlíčko od maminky 😀

kellenka
2. únor 2016

Naše stále plně kojená Elí má moc ráda vše co jí maminka "uvaří" ikdyž nás již brzy čekají již první příkrmy 🙂

zuzinka2312
2. únor 2016

První přišlo na řadu ouško u prvního narozeninového dortíku Lucinky ♥

handous
3. únor 2016

Na den jejích 1.narozenin dostala slavnostně perníček( nevím jestli můžu jmenovat značku) a radost byla obrovská. Jen maminka už tak nadšená nebyla, když po ní musela uklízet drobky pomalu i ve vedlejší místnosti 🙂

lidka_novak
3. únor 2016

Verča začíná s dýní, moc jí nejede, takže je z toho spíš bodypainting 😀

lidka_novak
3. únor 2016
jitim
3. únor 2016

Máme doma opravdu jedlíka. Jediné slovo co v roce nádherně umí je "ham". Ochutná ráda úplně všechno co jí dáme(a někdy i nedáme-viz foto-příprava na zavařování dýně🙂). Protože má alergii na kravské mléko, jsme moc vděční za bezmléčné kaše Hipp.

smallinka
3. únor 2016

U babičky při krmení nezapomínám na všechny okolo 😀

tortois
3. únor 2016

Začínáme s příkrmy a zatím u Ellinky Andulinky vede mrkvička a maminčino mlíčko 😉

teresap
3. únor 2016

První dýně. Hipp Hipp hurá 🙂

elucik
3. únor 2016

To jsme byly ještě malinký, není nad poradny kousek masicka 🙂..

ji_tuli
3. únor 2016

Tak se také zapojuji do soutěže, zadání sice znělo jídlo, ale nemůžu si odpustit fotku s birelem, protože naše mládě se nám po jakémkoliv pití, které připomíná alespoň vzdáleně pivo s pěnou, sápe 😀 no a z jídla mu nejvíce chutná zelenina, okurky v létě a mrkvička a dýně a na jedné fotce je vzpomínka na jogurt. Ten má taky celkem rád. 😎

marki133
3. únor 2016

U nás je nejoblíbenější jednoznačně mlíčko HiPP 🙂, ještě teď když Aničce rostou zoubky a nechce nic jiného - jen mléko.

magdadunajova
3. únor 2016

Nejvíc naší holčičce chutná mléko Hipp Combiotik 1, protože pěkně voní, nepění a malá neublinkává.

markysek2
3. únor 2016

dejte mi talíř, do ruky lžičku v momentě v bříšku mém bude všecko ....máme takovou malou "otesánku" ..nejlepší je ovšem to co má na talíři nebo v ruce někdo druhý ...o to větší zklamání nastává,když zjistí,že ona mělo to samé 😀..zájem o jídlo dokazuje hlasitým "mňam, mňam" a snahou vyšphat se do židličky...jinak novinkou je každou lžičku pofoukat kdyby byla horká ..to nevadí, že na ní je jogurt

jarka_no
3. únor 2016

Ríša má nejraději kašičky - banánovou, vanilkovou, ale kromě toho i batáty, dýně apod. Na této fotce se snažil uvařit a poté sníst kašičku. Sice jí tam bylo málo, ale po focení už takhle čistý nebyl 🙂

karinvy
3. únor 2016

"Teda mamko já mám teprve rok a to mám jako všechno sníst jo?" aneb naše mala herečka Sofinka 😀

Strana
z9