Začínají Dny HiPP: Co vás čeká?
Jsem moc ráda, že se opět můžeme setkat během Dnů HiPP! Těším se, že tu potkám "známé tváře", ale seznámím se i s dalšími maminkami, které zatím neznám 🙂 Opět jsem tu od toho, abych vás provedla našimi Dny HiPP, odpovídala na vaše otázky (když něco nebudu vědět, mám v záloze spoustu skvělých kolegů a kolegyň, včetně moc milé nutriční terapeutky), reagovala na vaše připomínky a vůbec se starala o to, aby vám bylo se mnou a HiPP dobře 🙂 Budu ráda, když se dozvíte o dětské výživě a péči o miminka i ta větší 🙂 vše co potřebujete. HiPP to jsou nejen kvalitní a chutné příkrmy v BIO, ale také mléka s obsahem probiotik a praebiotik, šetrná kosmetika s BIO mandlovým olejem a výrobky pro těhulky. Všechno, co vyrábíme, prochází velmi přísnými kontrolami, a tak vám můžu zaručit, že se k vám dostane jen to nejlepší. Otestovala jsem to sama na sobě i na své holčičce 🙂
Samozřejmě si s vámi budu ráda povídat o všem, co vás zajímá a také mám připravené soutěže o hezké ceny 🙂

Dobrý den Lidko, vítáme Vás zase mezi námi a těšíme se na dny i soutěže s Vámi 🙂
Dobrý den, i my používáme ubrousky a tělové mléko od Hipp..Ze začátku jsme používali něco jiného ale po tom co jsme tělové mléko dostali jako dárek vede u nás na plné čáře 🙂
Zdravím 🙂 mému 7měsíčnímu synovi se sice snažím vařit, ale většinou sáhnu v obchodě právě po příkrmech od vás.. musím říct že losos s mrkví a bramborem je opravdu top.. všechno ochutnávám a opravdu jsem cítila rybu.. tak bych vám chtěla poděkovat za kvalitu 🙂 hezký večer V. a L.
@lidka_hipp děkuji za seznam čajů 🙂. Až se s malou dostanu do města, tak určitě nějaké nakoupím, ať nemá jen fenykl 😠 😀
Chtela jsem se zeptat, nemate nejaky sampon pro deti, kterym se ve vlaskach delaji jeste supinky? Mam v okoli par deti, ktere by to ocenily a jejich maminku jakbysmet, zvlaste pro holcicky s delsimi vlasky 🙂 diky
Super 😀 na dny s Hipp se těším 😵 díky nim jsme otestovali mlíčko a já výborné, jiné už ani zkoušet nebudeme 🙂 velká spokojenost jako se vším, co jsme od značky Hipp vyzkoušeli 😘
@zuzaaanka Děkuji za zajímavý nápad, předám jej kolegům, ať mají aktuální maminkovský postřeh 🙂
@princeznaj Jsem ráda, že vám naše mlíčko vyhovuje, protože jsme na něj opravdu hrdí 🙂
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký je rozdíl mezi sprchovým krémem a sprchovým gelem? Co je vhodnější pro novorozence? Chystám se nakoupit kosmetiku od hippu, ale trošku tápu, na stránkách jsem moc informací o jednotlivých produktech neobjevila - tedy objevila, ale ne ten rozdíl a co je lepší 🙂
Předem moc děkuji za odpověď
dobrý den,jé to je fajn - další dny s Hipp !!!
@duty Díky za důvěru i za otázku 🙂 Myslím, že odpověď není, co je lepší, ale co vám a miminku bude víc vyhovovat. Ale "donutila" jste mě jít do koupelny a zkontrolovat vlastní kosmetické zásoby 😀 Sprchový gel HiPP je konzistencí podobný běžnému sprchovému gelu, i když má mnohem šetrnější složení. Sprchový krém je konzistencí podobný více tělovému mléku a je jakoby "hutnější", to je výhoda třeba v zimě, kdy je pokožka přirozeně sušší. Ale nemusíte se bát, že by po něm zůstával nepříjemný pocit mastnoty, to opravdu ne. Postačí vám moje odpověď? 🙂
@monnn 😀
Dobrý večer, jsou tu opět moje oblíbené dny s Hipp, super🙂. Měla bych dotaz, kde v kamenné prodejně seženu Ovoce-Rooibos čaj s isomaltulosou a Čaj s příchutí ovoce a meduňky s isomaltulosou, u nás to snad nikde nemají, sháním už od podzimu☹ a ještě jeden dotaz, podle minulých dnů Hipp jsem malému koupila pěnu do koupele s kačenkou, ale jsem z tohoto výrobku poněkud na rozpacích...té pěny se tvoří minimum a musela jsem snad 100x zmáčknou tu kachní hlavu, aby ve vaně byla nějaká pěna...dělám něco špatně?
@zanri Také se s vámi ráda opět potkávám 🙂 Pokud jde o tyto čaje, jedná se pouze o doprodej, proto je nemůžete sehnat.
Pokud jde o mycí kachničku, tak ta obsahuje jemnou pěnu na mytí celého těla. Hodně ji mají děti rády při každodenní hygieně rukou a obličeje 🙂 Ale chápu, že pokud chcete malému dopřát koupel plnou bohaté pěny, nemusí vám vyhovovat. Pak bych raději volila náš HiPP Přípravek do koupele (pěna), který by mohl lépe odpovídat vašim požadavkům.
@lidka_hipp ano stačí, děkuji moc - vyzkoušíme obojí a uvidíme 😀 obojím mohu omývat novorozence?
@lidka_hipp Doprodej? Vždyť to jsou dva nejlepší čaje na trhu! V tom případě rychle nakoupím někde přes net do zásoby, i když jsem chtěla ušetřit na poštovném... Děkuji za tip, podívám se po tom přípravku do koupele.
@lidka_hipp Ty čaje nejsou skoro nikde, lze to objednat přes Vás?
@duty Sprchový gel i sprchový krém jsou vhodné už od narození.
@zanri Mrzí mě, že jsem vás zklamala. Tyto čaje už bohužel nejsou k dispozici, a tak na ně narazíte asi spíš jen náhodou v některých eshopech. Našla jsem alespoň variantu rooibos: https://www.drmax.cz/matka-a-dite/caje-pro-teho...
Jéé zase dny s HIPP, ty máme rádi 🙂 Doufám, že tentokrát i něco vyhrajeme ;) i když s dítětem, dostává náš vztah s manželm dost zabrat, takže bych spíš potřebovala štěstí v lásce 🙂 A ještě se zeptám - kupovala jsem dětské suchary HIPP, ale najednou zmizeli z trhu? Kde je jim konec? Díky 🙂
My máme Hipp moc rádi. Malému jsou už 2 roky a od mala používám tuto kosmetiku, vlhčené ubrousky, umělé mléko a masozeleninové příkrmy. Mému synovi vyhovuje a tak jsem spokojená 🙂
@mipahoji Ráda vás vidím 🙂 Kamarádka psycholožka mi říkala, že narození dítěte je pro vztah asi největší zátěž. No věřila bych jí 🙂 Suchary bohužel už neprodáváme, ale třeba by vám mohly chutnat BIO Dětské keksy, více informací tady: http://www.hipp.cz/index.php?id=14545
@vkatu My máme rádi maminky a děti, co mají rádi HiPP 🙂
Zajimalo by me prosim jaky rozdil je, kdyz pouziji na mazani olej nebo mleko,samozrejme chapu ten zasadni,ale na co pouzivat mleko a na co olej. Dekuji
@cb Pro vyživení pokožky a péči o ni jsou vhodné jak tělové mléko, tak olej. Hodně je to o vašich osobních preferencích. Některé maminky dávají přednost tomu, když mohu miminko po koupeli masírovat a vychutnat si společný čas. Pro mě osobně to bylo skvělé pár měsíců, ale pak Anička začala hodně lozit a na klidnou masáž to už nevyšlo 😀 Tělové mléko se oproti oleji o něco rychleji vstřebá, a asi bude vyhovovat i vám, protože jej můžou používat nejen miminka, ale doslova celá rodina 🙂
@lidka_hipp aha,diky. takze mleko nam staci,protoze dcerka masaz nesnasi,maximalne masaz briska akceptuje ;) a mleko vyuzijeme vsichni. super!
@lidka_hipp aha,diky. takze mleko nam staci,protoze dcerka masaz nesnasi,maximalne masaz briska akceptuje ;) a mleko vyuzijeme vsichni. super!
@lidka_hipp Tak nakonec jsem nějaké čaje objednala, snad přijdou. A když se tyto čaje doprodávají, máte nějaké novinky místo nich?
@zanri Máme jednak BIO sáčkové čaje: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/napoje/sack... a také novinku HiPP Baby Fenyklový čaj, který je rozpustný: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/napoje/caje/
@lidka_hipp tyto čajíky jsou skvělé 🙂 každý zvlášť zabalený !! 😉
@lidka_hipp Škoda, s fenyklem neuspěji (ani já ho teda nemusím) a sáčkové nemohu použít do studené vody☹. A není něco v plánu? Našla jsem, že dřív byl nějaký rozpustný s lesním ovocem, ten by byl určitě skvělý.

@mazlik1 Tady najdete kompletní informace o našich sáčkových čajích: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/napoje/sack... Ze sáčkových čajů vám můžeme nabídnout: BIO Fenyklový čaj, BIO Heřmánkový čaj, BIO Šípkový čaj, BIO Jablečno-fenyklový čaj (to je můj osobní favorit 🙂 j a BIO Ovocný čaj.
@tomikkubik Příkrmy HiPP jsou určitě dobrá volba 🙂 Tady najdete více informací o našich příkrmech, včetně toho, z jakých surovin se připravují, i v jakém věku nabídnout jaký druh: http://www.hipp.cz/prikrmy/pruvodce/
@tria002 Štěstí bývá vrtkavé 🙂
@monikacumpelikova Máte velké významné plus 😀 Ale sama vidíte, že HiPP kosmetiku si maminky moc chválí a je testována doslova na našich dětech 😀
@superterik To je opravdu moc krásná vzpomínka 🙂 Doufám, že i další miminko bude vonět po HiPPu 🙂
@markytka_1 Jsem moc ráda, že jste se s malou těšily 🙂 Děkuji za připomínku našeho balzámu Vítr & Zima, který je vhodný pro aktuální proměnlivé počasí 🙂