icon

SOUTĚŽ: Nejoblíbenější čaj

lidka_hipp
17. pro 2014

Nevím, jak vy, ale já mám za sebou docela náročný den. Vyzvedávala jsem poslední dárky, řešila svoje bolavé zuby a přemýšlela, jak zvládnout (před)vánoční návštěvy. Jak teď sedím u počítače a mám tu hrníček s horkým čajem, napadlo mě, že bych vám mohla nabídnout soutěž o naše HiPP čaje slazené isomaltulosou. Co říkáte? 🙂 Napište mi, jaký čaj mají vaše děti a nejraději a proč. Máte se svým miláčkem stejné chutě? 🙂

Pět vybraných odpovědí se může těšit na balíček HiPP čajů. Naše čaje slazené isomaltusosou byly v Německu oceněny „Šťastným zoubkem“, což je mezinárodní symbol kvality, který získají výrobky šetrné k zubní sklovině a dokazuje, že výrobek byl vědecky testován nezávislou asociací „Aktion zahnfreundlich e.V.“ HiPP čaje s isomaltulosou jsou šetrné k zubní sklovině, protože ke štěpení isomaltulosy nedochází v ústní dutině, ale až v tenkém střevě. Vybírat můžete hned z pěti zajímavých příchutí. Více na: http://goo.gl/iiWrZQ

SOUTĚŽ: Nejoblíbenější čaj
Strana
z3
1denca
19. pro 2014

Náš Vojtíšek má moc rád ovocný, na dobrou noc a šípkový čajík. Škoda že neděláte hruškový, ten kupujeme od Sunárku. Třeba nějaké novinky mít budete a my je moc rádi ochutnáme 🙂

zhalickova
19. pro 2014

Mám úžasné dítě, které vypije každý čajík, který mu dám. Ať už je to sáčkový nebo granulovaný. Přes den má buď ovocný nebo bylinkový sáčkový čaj a na noc chystám granulovaný. Ráda jí i v deseti měsících dávám fenyklový granulovaný čajík Hipp, ne proto, že by měla problémy s bříškem, ale jako prevence, aby tyto problémy nezačaly, malé chutné a já se tak vždycky vracím do doby, kdy byla úplně malinkaté miminko.

privka1984
19. pro 2014

Od vas jsme zatim nezkouseli cajiky, ale brzy vyzkousime 🙂. I kdyz je malymu 14 mesicu dava prednost kojeni 🙂, nekdy bych uz uvitala, kdyby pil vice, snad nam k tomu pomuzou vase cajiky 🙂 .

fmartinkaf
19. pro 2014

U nás Šípková růženka na noc 🙂. A milujeme jí hlavně my s přítelem, protoze dostála svého názvu :D

bleibina
20. pro 2014

Můj syn má nejraději Hip Jablečno-meduňkový nápoj v prášku, ale kdyby mohl, tak asi vypije všechno včetně piva 🙂.

vilibalda
20. pro 2014

Moje děti čaje skoro vůbec nepijí, dávají přednost vodě se šťávou, já zase naopak nic kromě čajů nepiju 😀 Nejraději mám ovocné.

Strana
z3