SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

Syn miluje plyšového medvídka memáčka. Spí s ním a tahá ho i na výlety ven. Posazuje ho na nočník a nejraději by ho i krmil.
syn miluje mašinky, vláčky a vlaky....spousta hraček je buď právě vláček nebo musí mít aspoň motiv vláčku (pexeso, knížka,puzle)...ovšem bez čeho neudělá ani krok je Žirafka...a vše začlo nevinně, večer před prvním dnem ve školce, kde musel bohužel zůstat i spát, aby mu nebylo smutno dala jsem mu na výběr z plyšových zvířátek v poličce o které neměl zájem, vybral si právě Žirafku...domluva byla jasná, půjde do školky abymu dělala společnost a bude spát v šatně (nechtěla jsem tahat hračku tam a zpět, právě z důvodu co když jí tam necháme), ovšem z omylu jsem byla vyvedena hned co jsem si ho šla ze školky vyzvednout..od té doby žirafka je všude..v posteli, den tráví v obyváku, chodí do školky, je na fotkách ze školky, jezdí k babičce ....a běda když zůstane ve školce..už se samozřejmě stalo, jednou odešla s tátou na noční (zůstala v tašce)...zatím je s ní srostlý, jen doufám, že zůstane jen ve školkových letech a do těch školních už vyrazíme směle bez ní 😀 😀
Vzhledem k tomu, že jsou dnes naší dceři 4 týdny, tak nejoblíbenější hračkou je mámino prso. Když je hlad nakrmí, když se malá nudí, jde aspoň žužlat 🙂 Na další hračky si teprve zvykáme 🙂

U nás je nejlepší "hračka" sestřička Natálka. Můžu ji tahat za vlasy, uši, zlobit ji a když není doma, tak potom jakákoliv hračka co má cedulku, a čím delší tím lepší, nebo chobotnička jak je vidět na první fotce, ta má také hodně věcí na tahání.