Bezesné noci aneb dětská kolika

gabrisova_vivaxcz
23. led 2017

Milé fanynky Modrého koníka,

mnohé z vás mají zkušenosti s kojeneckou kolikou, kterou doprovází neutišitelný pláč a bezesné noci maminky a děťátka. Kojenecká kolika je často způsobená ještě nevyvinutou střevní mikroflórou novorozence. Řešením tohoto problému můžou byt přírodní kapky ColiPrev s enzymem laktáza, které rozkládají nestrávenou laktózu v dětském bříšku a odstraní tak nepříjemné křeče, nadouvání a bolesti děťátka. Především o tomto výživovém doplňku Vám budu přinášet informace během tohoto týdne. A jaké jsou vaše očekávání? Co byste se rády dozvěděly v této souvislosti? Jaké informace vás zajímají?

mississka11
24. led 2017

Dobrý den, zajímalo by mě složení 🙂 a také cena. Mám skoro šestitýdenního syna a kolika je téměř na denním pořádku. Když ho chytne ve tři ráno, jsě nucena dokonce použít rektální rourku, aby nevzbudil starší dceru. Používali jsme Espumisan, ale bez efektu a teď Infacol, ale že by byl nějaký zázračný se tedy říct nedá. A ještě bych se zeptala na objem balení a na jak dlouho zhruba vydrží?

gabrisova_vivaxcz
autor
24. led 2017

Dobrý den, ColiPrev je složený jen z přírodních ingrediencí, přičemž enzym laktáza je jeho hlavní složkou. Ingredience jsou 56,9% laktáza, zahušťovadlo, voda, stabilizátor. Mají 15ml a podle zkušeností vydrží cca měsíc. Jsou slaďoučké, takže miminku budou chutnat 🙂 určitě se podívejte na stránky www.detskekoliky.cz, kde se dozvíte i cenu 🙂