icon

Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Ahoj a přeji krásný den, maminky!

Jsem Klára a budu s vámi trávit celý týden. Už se moc těším! Jsem součástí týmu značky KiK, kterou jistě znáte. KiK je obchod s oblečením a různými doplňky. Najdete zde ale i dekorace, se kterými můžete ozdobit váš domov, abyste se v něm cítili co nejlépe.

V průběhu týdne vám představím několik výrobků, které by vás mohli zaujmout. Také se můžete těšit na několik soutěží a skvělé ceny. Na naše výrobky se můžete podívat zde: www.kik.cz

A na začátek bych se vás ráda zeptala, co jste si naposledy pořídili v KiKu a proč jste si to pořídili?

Vaše Klára

Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?
Strana
z4
babunka1
22. říj 2018

Já jsem naposledy pořídila nějaké drobnosti pro dceru a balonky na její narozeninovou oslavu. Dekorací a různých "blbinek" tam mají požehnaně a navíc za super ceny 🙂

tuliberka
22. říj 2018

Vánoční dekorace 😍😍😍 a stále chodím okukovat další. ❤

katerinasmyckova
22. říj 2018

Naposledy to byli ponožky a kreativní věcičky pro děti.máte jich spoustu a my hrozně radi tvořime.

pmikesova
22. říj 2018

Dělám v MŠ, takže tvoří stále, jak doma, tak v práci😂 a různé "blbustky " na tvoření kupují právě v KIKu, je to toho vždy plno a za pár. A jedna podzimní pracovala na ukázku.

pmikesova
22. říj 2018

@pmikesova UPS, to mělo být do jiné diskuse. Asi nějaký šotek🤔

sona1212
22. říj 2018

Sobě mikiny abych nezmrzla v zimě a jinak dekorace na Haloween a proč? Aby jsme to měli doma krásné a protože miluju tyhle Haloweenske a podzimni dekorace😊

pitrsova
22. říj 2018

Vánoční ozdoby červené a zlaté 🙂 A proč?Protože za 63 dnů je ŠRĚDRÝ DEN 🙂

mariska90
23. říj 2018

Vždy když jdu kolem vašeho obchodu tak se stavím podívat. Většinou projdu celý sortiment, ale nejčastěji teď kupuji věci pro dcerku.

michaelah94
23. říj 2018

Naposledy jsem si pořídila teplou bundu v nádherné růžové barvě.. Sice jsem na zimu už bundu koupenou měla ale jak jsem ji viděla, tak jsem ji prostě musela mít 😃. No a samozřejmě nezůstalo jen u bundy, koupila jsem si ještě pohodlné černé tepláky, svetřík se srdíčky a protože jsme m si pořídili hafana, tak jsem nakoupila i pro něj (kostičku na kousání a nějaké ty hračky). No ale 5.11. jedeme na screening ve 20 tt, kde bychom už měli vědět pohlaví našeho miminka, tak už se těším, až se konečně budu moct pořádně při nakupování vyřádit 😃.

cejina
23. říj 2018

Vanocni dekorace, veci na tvoreni s detma, dcerce prosivanou vestu s jednorozcema a pro sebe vanocni hrnecek, uz se tesim az si do nej udelam cajik na vanoce 😉

janulenka94
23. říj 2018

Pro sebe samozdřejmě nic 😃 ale pro prďolku neco fešáckého 😃 chtela jsme kombinezku ale prisa jsem pozde na toho našeho tůču uz jste nemeli 😂

matty.
23. říj 2018

Rada v kiku nakupuji doplnky do bytu ale i detske obleceni

gzugzik
23. říj 2018

Včera jsem pořídila pro sebe a moje dvě malé myšky chlupaté bačkůrky. Vřele doporučuji.

romaz
23. říj 2018

O víkendu. Moc se mi líbily vaše balicí papíry, hned jsem si je koupila. Už se těším až do nich zabalím dárky

pomoztekacence
24. říj 2018

Já nakupují v kiku hlavně dceři obleceni,ale naposledy jsem koupila i keramickou lamu a podprsenky.Už se však tesim az se do kiku opět dostanu a koupim si tu softvelovou bundu co jsem vyděla v letáku. Opět zase krásné zboží, jako vždy, snad do té doby ještě budou. 🙂

actiimelka
24. říj 2018

Včera jsem udělala rychlý nákup vánočních věciček Bohužel jsem si spletla otevírací dobu a přišla jsem 10minut před závíračkou... tak jsem pobrala něco málo a omluvila se panim prodavačkám.
Dnes se tam zajedu podívat a projdu si to celé pěkně v klídečku
Posílám fotečku, ale jinak než s tou mou cácorkou to vyfotit nešlo 😃

klara_kik
autorModerátor
24. říj 2018

@gzugzik Ty jsou boží! ❤😍

gzugzik
24. říj 2018

@klara_kik jj, museli jsme je hned mít 😍😂😇

mariejosef
25. říj 2018

Kupuji všem doma v Kik,ale nyní mám těžce nemocnou maminku 😞 tak kupuji hlavně jí,aby se jí pohodlně leželo XXL módu a prádlo ❤

houfinka
27. říj 2018

Naposledy jsem koupila pyžamko a pruhované ponožky, obojí mělo úspěch!

lu1710
28. říj 2018

Naposledy body rolacek pro malou ke krku ať má, jinde jsem neviděla. A taky baterky do hraček. Chodíme tam často, máme to u nás ve městě.

krtcice
28. říj 2018

Kik miluju!!! Nakupujem tam hlavně oblečení, hračky a různé dekorace.

Strana
z4