Dny se značkou KiK jsou tu! Těšíte se?
Ahoj a přeji krásný den, maminky!
Jsem Klára a budu s vámi trávit celý týden. Už se moc těším! Jsem součástí týmu značky KiK, kterou jistě znáte. KiK je obchod s oblečením a různými doplňky. Najdete zde ale i dekorace, se kterými můžete ozdobit váš domov, abyste se v něm cítili co nejlépe.
V průběhu týdne vám představím několik výrobků, které by vás mohli zaujmout. Také se můžete těšit na několik soutěží a skvělé ceny. Na naše výrobky se můžete podívat zde: www.kik.cz
A na začátek bych se vás ráda zeptala, co jste si naposledy pořídili v KiKu a proč jste si to pořídili?
Vaše Klára

Vánoční dekorace 😍😍😍 a stále chodím okukovat další. ❤
Naposledy to byli ponožky a kreativní věcičky pro děti.máte jich spoustu a my hrozně radi tvořime.
Sobě mikiny abych nezmrzla v zimě a jinak dekorace na Haloween a proč? Aby jsme to měli doma krásné a protože miluju tyhle Haloweenske a podzimni dekorace😊
Vánoční ozdoby červené a zlaté 🙂 A proč?Protože za 63 dnů je ŠRĚDRÝ DEN 🙂
Vždy když jdu kolem vašeho obchodu tak se stavím podívat. Většinou projdu celý sortiment, ale nejčastěji teď kupuji věci pro dcerku.
Naposledy jsem si pořídila teplou bundu v nádherné růžové barvě.. Sice jsem na zimu už bundu koupenou měla ale jak jsem ji viděla, tak jsem ji prostě musela mít 😃. No a samozřejmě nezůstalo jen u bundy, koupila jsem si ještě pohodlné černé tepláky, svetřík se srdíčky a protože jsme m si pořídili hafana, tak jsem nakoupila i pro něj (kostičku na kousání a nějaké ty hračky). No ale 5.11. jedeme na screening ve 20 tt, kde bychom už měli vědět pohlaví našeho miminka, tak už se těším, až se konečně budu moct pořádně při nakupování vyřádit 😃.
Vanocni dekorace, veci na tvoreni s detma, dcerce prosivanou vestu s jednorozcema a pro sebe vanocni hrnecek, uz se tesim az si do nej udelam cajik na vanoce 😉
Rada v kiku nakupuji doplnky do bytu ale i detske obleceni
Já nakupují v kiku hlavně dceři obleceni,ale naposledy jsem koupila i keramickou lamu a podprsenky.Už se však tesim az se do kiku opět dostanu a koupim si tu softvelovou bundu co jsem vyděla v letáku. Opět zase krásné zboží, jako vždy, snad do té doby ještě budou. 🙂
Včera jsem udělala rychlý nákup vánočních věciček Bohužel jsem si spletla otevírací dobu a přišla jsem 10minut před závíračkou... tak jsem pobrala něco málo a omluvila se panim prodavačkám.
Dnes se tam zajedu podívat a projdu si to celé pěkně v klídečku
Posílám fotečku, ale jinak než s tou mou cácorkou to vyfotit nešlo 😃
Kupuji všem doma v Kik,ale nyní mám těžce nemocnou maminku 😞 tak kupuji hlavně jí,aby se jí pohodlně leželo XXL módu a prádlo ❤
Naposledy jsem koupila pyžamko a pruhované ponožky, obojí mělo úspěch!
Naposledy body rolacek pro malou ke krku ať má, jinde jsem neviděla. A taky baterky do hraček. Chodíme tam často, máme to u nás ve městě.
Kik miluju!!! Nakupujem tam hlavně oblečení, hračky a různé dekorace.

Já jsem naposledy pořídila nějaké drobnosti pro dceru a balonky na její narozeninovou oslavu. Dekorací a různých "blbinek" tam mají požehnaně a navíc za super ceny 🙂