icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
ladyhacek
22. říj 2018

A má zo být z kiku? 😉
To se da těžko říct záleží na náladě. Aktuálně právě z kiku šedý svetřík je skvělý, příjmy, volný a hlavně v něm nejsou vidět vložky do podprsenky.
A pak ráda nosím softshell bundu také z kiku je teplá a s hodně teplým svetrem jdem s ní zvládla i zimu 🙂.
Jinak nejraději nosím většinou staré vytáhne svetry na doma 🙂 mám bílý co už bílý moc není pokaždé říkám jak ho vyhodím a drží se mě stále

janca15l
22. říj 2018

Nejradsi mam skinny dziny a tricko. Super je, ze se daji se kombinovat s ruznymi doplnky, dobre to vypada a hlavne jsou pohodlne. Coz jako maminka na materske ocenuji predevsim 🙂

scruffy
22. říj 2018

Podzimní módu miluju, takže jsem se celý rok těšila, až budu moct vytáhnout ze skříně kožené kotníkové boty a huňaté teplé svetry v barvách spadaného listí.

eeevee
22. říj 2018

Nyní na mateřské jsem si oblíbila zejména jeans v kombinaci s nějakým pěkným volnějším tričkem (ideálně s výstřihem), plus na podzim s kardiganem nebo sakem 🙂 kdysi jsem ještě ujížděla na šátcích, ale tato mánie mě už před nejalou dobou opustila a mám jen dva nejoblíbenější :D

slunickonika
22. říj 2018

Nejraději oblékám šaty 👗 a je skoro jedno jaké (letní, zimní, plesové, společenské) nebo na jakou příležitost. Mám jich jen pár, tak si vždy vychutnám danou událost a moment😊 Jinak většinou totiž nosím džíny, triko, svetr, obléknout se se synem hlavně rychle a pohodlně 😀

tuliberka
22. říj 2018

Džíny, cardigan, svetry. 🍂🍏🍂

bielanevesta
22. říj 2018

Úplne najradšej džíny/legíny, nejaký pohodlný top a keď sú chladnejšie dni, tak mikinu. Proste pohodlie nadovšetko

anet_c
22. říj 2018

I Vám pěkný den, já nejraději nosím a nedám dopustit na různé doplňky, jako jsou šperky, pásky, šátky, brýle, kabelky, ale i oblíbený parfém.. Prostě to, co dotvoří obyčejné džíny a tričko a dodá šmrnc.. Vždyť i maminka na mateřské, která vyběhne jen narychlo nakoupit nebo na procházku s pejskem se musí cítit dobře a jako žena, no ne? 🙂 Mějte se, Aneta.

valuvka
22. říj 2018

U mě v šatníku je králem šátek 😉 ten mi nesmí chybět, je to krásný doplněk jak k šatům, tak kalhotám a v zimě i hřeje 😉

kamilanikola
22. říj 2018

Nejradši mám džíny, triko, lehký svetr a vestu.🎈

lenkahonza1
22. říj 2018

Nejradsi nosim dziny, hned po nich zase leginy. Pohodli je u me nadevse.😊

pmikesova
22. říj 2018

Já se celé léto těšila na různé šaly a šátky, plno ruznych barvicek a materiálů, konečně je zase doba na to je vytáhnout a střídat dle nálady😀

amalka89
22. říj 2018

Driv sem oblečení hodně řešila, dneska mám nejraději tepláky. Škoda, že se mnou nemůžou všude:D

simkru
22. říj 2018

U mně to asi nebude úplně originální odpověď, mám ale moc ráda žirafy a mými dvěma nejoblíbenějšími kousky jsou tričko a mikina právě s tímto krásným zvířetem. 😍 Dva a půl roku jsem se do tohoto oblečení nemohla dosta, teď se mi ale podařilo od července zhubnout 25kg a byla úplně nejvíc šťastná, když jsem si věci žehlila a chystala že si je druh den vezmu na sebe. 🙂

pampsi
22. říj 2018

Nejraději nosím tepláky a obzvláště teď na mateřské jsem zjistila, že mi vůbec nevadí v nich jít i na nákupy 😂

gumovamedvidka
22. říj 2018

Sportovní kalhoty 🙂 krátké, dlouhé 🙂

monyszek
22. říj 2018

Džíny..a hodně nosím mikiny s kapucí s ,, klokaní kapsou"🤣

j1tka
22. říj 2018

Škoda, že se má napsat jen jeden kousek, ale když jeden, tak jeden. Tak u mne to vedou kalhoty-nejraději ryflové. V sukni či v šatech skoro vůbec nechodím, v kalhotách se cítím nejlépe a hodí se k nim vše. Halenka, top, triko, sako, lepší halenka do společnosti....

rojan
22. říj 2018

Na co nedá maminka 3 neposedných rošťáků dopustit? Jedině na slušivé sportovní tepláky, které nikde neškrtí, nepadají a dobře padnou, protože jedině tak jí nikdy nespadnou, když se svými dětmi překonává všechny nástrahy dní všedních i nevšedních🙂

jajinka25
22. říj 2018

ja si ted koupila ružovou heboučkou mikinu......v tyto podzimní chladné dny fakt super volba, teploučka až na krk a taaaaak příjemná 😍

khapi
22. říj 2018

Nejraději nosím softshellku. Teplá a skvěle padne.

kutr26
22. říj 2018

Já nejraději nosím legíny protože jsou opravdu moc pohodlné a cítím se v nich dobře 🙂

lucie_1986
22. říj 2018

Nedám dopustit na svoje šátky a šály. Mám jich spousty a nejen že jsou báječným módním doplňkem, ale v těchto dnech i krásně zahřejí.

petrasik
22. říj 2018

@klara_kik Jednoznačně zavinovací šaty s dlouhým rukávem. Mám několikery a nosím je téměř denně už několik let. Obecně ráda nosím šaty, a tento model lze nosit v létě a se svetrem/kabátem i v zimě. Nosila jsem je i během dvou těhotenství a nyní v nich pohodlně kojím. A stále se cítím pohodlně a žensky.

blondbery
22. říj 2018

@klara_kik nejradeji nosim riflovou sukni,jen jejich vyber v obchodech je bohuzel velmi maly..

pexi
22. říj 2018

Momentálně to určitě bude senzační mikina, kterou jsem dostala jako naprosto perfektní dárek 🙂

coreprincess
22. říj 2018

@klara_kik nejraději nosím své ,,těhotenskě džíny” 😂 nejen, ze jsem je ráda nosila, když jsem měla velké bricho v očekávání synka a později i dvojčat..nikde nic netlačilo. Ale miluju je i teď, kdy jsem ještě neshodila to, co po dvojcatech chci. A do staršího šatníku se zatím nevejdu. Takže nějaké ,,netěhotenské kalhoty” by se hodily 😊

janulitko
22. říj 2018

@klara_kik Nejradeji nosim sve dotrhane rifle 🙂

pestas
22. říj 2018

U me jednoznacne vede jakekoliv tricko na kterem je sova, jelikoz svy miluju a sbiram🙂

nikoollkaa
22. říj 2018

Džíny ty u mne nesmí chybět

Strana