icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
olunka
22. říj 2018

PRO Mě je to ted cardigan 🙂 podzim je tady ...

noskovii
22. říj 2018

Na doma určitě tepláky. Na ven mám rada džíny v kombinaci se svetrem, k tomu tenisky. Prostě sportovně elegantní outfit 🙂

zlutykonik
22. říj 2018

Černé kalhoty, jdou ke všemu

septums
22. říj 2018

Ja nedam dopustit na vestu, ta oživí každý outfit 🙂

zimkova
22. říj 2018

Nejvíce miluju ze svého šatníku šátek značky Desigual a k němu šaty od stejné značky. 🙂 Jsou to mé nej, nej kousky 🙂

lotosek
22. říj 2018

Já jsem šátková - pašmína v zimě místo šály, v létě místo svetru jako pléd. Hevábný lehký šátek samozřejmě na krk, do vlasů jako čelenku nebo u culíku šátkem převázat gumičku - to už se skoro nenosí, přitom to vypadá velmi mladistvě.

renass
22. říj 2018

Nejpohodlnějšì jsou pro mě džegíny, které se dokonale přizpůsobí postavě a velice dobře nahradí mnohdy nepohodlné džínové kalhoty🙂.

lavita
22. říj 2018

Podprsenku 🙂

halasovci007
22. říj 2018

Kik navštěvuji často, padne mi zde kde co od džín po spodní prádlo..Mám ráda i svetříky nebo v létě overaly a šatičky.. Ale popravdě, nejvíce mám ráda ty dekorace..Snad pokaždé něco koupím a to i tehdy, když se jdu "jen podívat 😀"..Njn Kik závislost a mor 🙂

1maries
22. říj 2018

U mě je teď doma top kousek volné tričko, jelikož je pohodlné při kojení 🙂. A ven jsou to džíny a jednobarevné tričko s nápisem.

smisek19
22. říj 2018

Kojící top je pro mě prostě TOP 😍😉

verena
22. říj 2018

Ja to mam dle sezóny, v létě téměř vyhradne šaty a sukně, v zimě kalhoty. Ted mam rada jegginy, vypadají jako normální kalhoty a přitom nepřidávají v pase. Do práce pak různé elegantní svetříky, halenky, trička. A o víkendech triko s černou mikinOu na zip 🙂.

dzogobela
22. říj 2018

Rozhodne a dlouhodobe dziny 🙂 pro me pohodlne a navic zakryji celulitidu 🙂 kdyz jsem byla mladsi nosila jsem je i v lete, v parnech 😃

elher
22. říj 2018

já mám nejradši pyžamo event. teď v těhotenství volnou noční košily. Trávím v něm nejvíce času doma. Jedno vždy nosím místo tepláků, druhé pak na spaní. JE to pro mě nejpohodlnější 🙂 Jednoznačně mám v šatníků i nejvíce pyžam, odhaduji tak 15-20 kousků.

sulcovajana
22. říj 2018

Teplé ponožky😉

zuzije
22. říj 2018

Určitě pohodlná a teplá mikina

noelani
22. říj 2018

Legíny! 🙂 Hodí se k tričku, delšímu svetříku, k letním i teplejším šatům.... 🙂

hhranolka
22. říj 2018

já jsem si hodně oblíbila tricko, které má dole lehkou gumicku - tudíz krásně skryje moje ne uplně dokonalé bríško a připadám si pak šik a jinak samozřejmě rifle 🙂

ellora
22. říj 2018

Za mě je to jednoznačně kšiltovka. Dříve jsem kšiltovky nosila jen občas, ale po té co se díky kojení zhoršila kvalita mých vlasů, se kšiltovka stala nedílnou součástí mého šatníku. Vlasy do gumičky a kšiltovku na hlavu, to už byla automatika, když jsem měla vyjít ven 😃 A i když se moje vlasy opět vrátily do dobré kondice, u kšiltovek jsem zůstala a ráda je kombinuji s oblečením, aby se vždy barvově hodily k tomu co mám na sobě, ať už k botám, kabelce, tričku apod.

wosk
22. říj 2018

Posledních 6 let je to jednoznačně kojící (a těhotenské) oblečení, hlavně trička! Protože času, který jsem za posledních 6 let nekojila... toho bylo jako šafránu 😂 😂 😂

eliskan
22. říj 2018

Já mám nejradši džíny. V nich se cítím fakt dobře. 🙂

xxkatie
22. říj 2018

nejde vybrat jen jednu věc 🙂 softshelové bundy, pyžamko, termoponožky a hvězdičkové kalhoty, které jsou fajn na doma, na ven, aj na spaní, protože jsou lehké a z velmi příjemného materiálu 🙂

mirtha
22. říj 2018

Moc zdravim 🙂 Nevim jestli se kabelka počítá mezi oblečení ale k narozeninám jsem dostala moji dlouho vytouzenou kabelku, kterou nosim hrozne rada. Je to muj takovy maly skvost a i po pul roce se na ni nemuze vynadivat. Jinak nejvytizenejsim kouskem z meho satniku jsou jednoznacne dziny. Nestarnouci skvela klasika 🙂

cerveliska
22. říj 2018

Já miluji svou fleesovou bundu a vůbec se za to nestydím 🙂

hochmic
22. říj 2018

Já mám nejraději mikiny, schová se tam nějaké to kilčo navíc a konečně vím co s rukama a to schovat do kapes.

barusa23
22. říj 2018

Po narození dětí nedám dopustit na svou podprsenku. Podprsenek mám sice plný šuplík ale jen jednu "tu pravou". Tu budu nosit dokud bude držet pohromadě! 😀

ustarana
22. říj 2018

Mikiny a latkove boty. Ale jinak vse, co jsem si v Kiku porodila se mi nosi dobre

lucluclucluc
22. říj 2018

Nejradši mám župan 😉 Když ho mám na sobě, znamená to, že je ještě chvíli čas

marcetta_k
22. říj 2018

Za mě jsou TOP mikinošaty - jsou neskutečně pohodlné a na podzim naprosto ideální. Oblečení sama šiju, takže se snažím ladit s dcerkou. Stejné máme zatím jen jedny mikinošaty, takže tyhle jsou jasná volba 🙂

almara2
22. říj 2018

Dobrý den, já momentálně nejvíc užiju tepláky a mikinu😃 a toto oblečení mám i nejraději.

Strana