Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Na doma určitě tepláky. Na ven mám rada džíny v kombinaci se svetrem, k tomu tenisky. Prostě sportovně elegantní outfit 🙂
Černé kalhoty, jdou ke všemu
Ja nedam dopustit na vestu, ta oživí každý outfit 🙂
Nejvíce miluju ze svého šatníku šátek značky Desigual a k němu šaty od stejné značky. 🙂 Jsou to mé nej, nej kousky 🙂
Já jsem šátková - pašmína v zimě místo šály, v létě místo svetru jako pléd. Hevábný lehký šátek samozřejmě na krk, do vlasů jako čelenku nebo u culíku šátkem převázat gumičku - to už se skoro nenosí, přitom to vypadá velmi mladistvě.
Nejpohodlnějšì jsou pro mě džegíny, které se dokonale přizpůsobí postavě a velice dobře nahradí mnohdy nepohodlné džínové kalhoty🙂.
Podprsenku 🙂
Kik navštěvuji často, padne mi zde kde co od džín po spodní prádlo..Mám ráda i svetříky nebo v létě overaly a šatičky.. Ale popravdě, nejvíce mám ráda ty dekorace..Snad pokaždé něco koupím a to i tehdy, když se jdu "jen podívat 😀"..Njn Kik závislost a mor 🙂
U mě je teď doma top kousek volné tričko, jelikož je pohodlné při kojení 🙂. A ven jsou to džíny a jednobarevné tričko s nápisem.
Kojící top je pro mě prostě TOP 😍😉
Ja to mam dle sezóny, v létě téměř vyhradne šaty a sukně, v zimě kalhoty. Ted mam rada jegginy, vypadají jako normální kalhoty a přitom nepřidávají v pase. Do práce pak různé elegantní svetříky, halenky, trička. A o víkendech triko s černou mikinOu na zip 🙂.
Rozhodne a dlouhodobe dziny 🙂 pro me pohodlne a navic zakryji celulitidu 🙂 kdyz jsem byla mladsi nosila jsem je i v lete, v parnech 😃
já mám nejradši pyžamo event. teď v těhotenství volnou noční košily. Trávím v něm nejvíce času doma. Jedno vždy nosím místo tepláků, druhé pak na spaní. JE to pro mě nejpohodlnější 🙂 Jednoznačně mám v šatníků i nejvíce pyžam, odhaduji tak 15-20 kousků.
Teplé ponožky😉
Určitě pohodlná a teplá mikina
Legíny! 🙂 Hodí se k tričku, delšímu svetříku, k letním i teplejším šatům.... 🙂
já jsem si hodně oblíbila tricko, které má dole lehkou gumicku - tudíz krásně skryje moje ne uplně dokonalé bríško a připadám si pak šik a jinak samozřejmě rifle 🙂
Za mě je to jednoznačně kšiltovka. Dříve jsem kšiltovky nosila jen občas, ale po té co se díky kojení zhoršila kvalita mých vlasů, se kšiltovka stala nedílnou součástí mého šatníku. Vlasy do gumičky a kšiltovku na hlavu, to už byla automatika, když jsem měla vyjít ven 😃 A i když se moje vlasy opět vrátily do dobré kondice, u kšiltovek jsem zůstala a ráda je kombinuji s oblečením, aby se vždy barvově hodily k tomu co mám na sobě, ať už k botám, kabelce, tričku apod.
Posledních 6 let je to jednoznačně kojící (a těhotenské) oblečení, hlavně trička! Protože času, který jsem za posledních 6 let nekojila... toho bylo jako šafránu 😂 😂 😂
Já mám nejradši džíny. V nich se cítím fakt dobře. 🙂
Moc zdravim 🙂 Nevim jestli se kabelka počítá mezi oblečení ale k narozeninám jsem dostala moji dlouho vytouzenou kabelku, kterou nosim hrozne rada. Je to muj takovy maly skvost a i po pul roce se na ni nemuze vynadivat. Jinak nejvytizenejsim kouskem z meho satniku jsou jednoznacne dziny. Nestarnouci skvela klasika 🙂
Já miluji svou fleesovou bundu a vůbec se za to nestydím 🙂
Já mám nejraději mikiny, schová se tam nějaké to kilčo navíc a konečně vím co s rukama a to schovat do kapes.
Po narození dětí nedám dopustit na svou podprsenku. Podprsenek mám sice plný šuplík ale jen jednu "tu pravou". Tu budu nosit dokud bude držet pohromadě! 😀
Mikiny a latkove boty. Ale jinak vse, co jsem si v Kiku porodila se mi nosi dobre
Nejradši mám župan 😉 Když ho mám na sobě, znamená to, že je ještě chvíli čas
Dobrý den, já momentálně nejvíc užiju tepláky a mikinu😃 a toto oblečení mám i nejraději.

PRO Mě je to ted cardigan 🙂 podzim je tady ...