Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Pro mne jsou nejvíce nejnej legíny, pohodlí nade vše. Teď už k padajícího listí jsou supr k různě stylovým kozajdám, a už se vidím, jak šupitám ven🍁.
Aaaale úplně nejnejnejnéj vede kardigan, bez kterého nejdu ani s košem🤦♀️🤣, takže kardigan je má tip “topka”👍🏻👍🏻👍🏻
Ať žije podzim;)
Nejraději oblékám džiny.
Momentálně s pomalu rostoucím břichem vedou "džegíny", protože zatím tak nějak rostou se mnou a to se hodí ☺.
Zavzpomínám na léto...nedám dopustit na plavky z KIKu. Mám větší velikost a i já si vždy vyberu krásné a dobře padnoucí plavky. A protože moc ráda plavu, využiji je celoročně.
Nejraději z kiku mám basic kousky. Takže se neobejdou bez basic triček, tílek a legin. Mám jich doma od každé barvy a vždy se těším jestli se neobjeví nějaká nová barva 😊
Za mě tedy Capri z Kiku, nosím je v létě i v zimě místo tepláků na doma, jsou úžasné , pohodlné a jako máma na mateřské, bydlící na vesnicí jsem naprosto spokojená s tímto trendy kouskem... 😍
Já mám ráda šaty - i v létě i v zimě.
U mě jsou legíny vítěz, jsou hezké, dobře se nosí.
Ja tedy spis v Kiku nakupuji pro moji 7 mesicni holcicku,ale nedavno jsem narazila na leginy a musim rict jsou vazne moc pohodlne takze za me velka spokojenost a pak jsem si tam poridila jeste salu tak se tesim az budu nosit ;)
Kardigany a svetry nyní 🍁
@klara_kik mám moc rada, teple a pohodlne obleceni, protože jsem věčně zmrzla. Ale moc rada nosím džíny, ale zrovna dnes jsem si říkala, jak moc miluju svoje zateplene kalhoty. Vlastně jsou skoro obycejne, ale ta bavlna uvnitř úplně hlásí a to teploucko, i když venku tak moc fouká, je k nezaplacení 😃
Miluju své bílé šaty s modrými květy. ❤️ 😊
Dlouhá léta jsem šaty nenosila. Kvůli silnějším lytkům byly pro mě, stejně jako sukně, tabu. Když jsem ale uviděla tyto, musela jsem je mít. A když jsem v nich poprvé vyrazila mezi lidi a slýchala samou chválu, byly pochybnosti o mých lýtkách tatam. Od té doby přibylo v mém šatníku šatů ještě několik a já se strašně těším na každou příležitost, kdy je na sebe mohu obléknout 😊😊
Nedám dopustit na šaty 😉
Teď na podzim jsou to termo ponožky!
dobre padnuce rifle, to je pre mna zaklad 🙂
Jednoznačně černé leginy. A hlavně dost věcí pro dětičky. 💖
Z Kiku nejraději s dlouhým trička s dlouhým rukávem a tepláky, kupuju ale v dětském, protože při mě vysce 183cm mi nejlíp sedí velikost dívčí 176 😃 jsou dlouhé a uzkw. Pro dceru jsem milovala ty jejich sametove mikiny pro miminka. 😍
Můj jednoznačně nejoblíbenější kousek oblečení je červený trenčkot. Mám ho už neuvěřitelných 10 let - co ten už se mnou prožil a zažil. K mojí velké lítosti už ale asi letošní rok nepřežije, začala se trhat podšívka... :(
Džíny. Do práce, do kina, s kámoškou na kafe. Hodí se prostě všude a může se k nim vzít cokoli...
Raglánový svetr. Ten miluju.
Džíny, na bych tričko a na to propinaci svetr. V jednoduchosti je krása a hlavně pohodlí 🙂
Ačkoliv to není nejoriginálnější kousek šatníku a spíše neviditelný než viditelný za mě vede sportovní podprsenka, každá z nás chce vypadat dobře Vtip je v tom že většina žen pozdeji pochopí ,že pokud chce vypadat dobře musí makat a pokud bude makat tak existují i různé doplňky, které vám to jedině zpříjemní. Co jsem začala trénovat a zamávala se spoustou kg ,které jsem nosila navic ,pátrala jsem po vhodném oblečení tohoto druhu . 😊 vždycky bylo za trest cvičit kondiční trénink, když jak se říká prsa nedrzeli kde měli. Ač se to zdá jako malý problém, najít a vybrat vhodnou sportovní podprsenku konkrétně pro větší prsa je oříšek. V kiku se mi to povedlo hned na poprvé- což mě samozřejmě velmi mile překvapilo a poměru cena - kvalita snad můžu jediné zatleskat. Po nějakém čase jsem zjistila ,že je mi v té sportovní podprsence tak dobře a fajn ,že se pomalu stala součástí mých všedních dní. Když jsme venku s malou a já se za ní musím rozběhnout, tak mi prsa drží na správném místě a nemusím mít strach o svůj krásný úsměv 🤣 . Ač se to nezdá í sportovní podprsenka umí krásně vytvarovat a poradit si s větším poprsím- za mě rozhodně palec nahoru a top kousek ,který se zdál nenápadný tak nakonec hodně dobře využitelný a multifunkční. 😊
Rozhodně letní rozevláté šaty, protože miluju léto, protože podtrhují ženskost, protože šaty prostě sluší skoro každé a protože se jimi dá leccos zamaskovat a leccos zvýraznit...
Já nedam dopustit na tilka a roztrhany dziny 😀 Člověk se se čtyřma dětma zapoti a tak aspon nema mokry kolace v podpaží a oroseny čelo 🤣 jinak pamatuju, jak jsem si koupila super deravy kalhoty asi za 1500,- , potkal me v nich deda a povídá: "Prosim te, copa to máš na sobě? Vyhod to a kup si nový..." wtf? 😳🤭 akorat me bohuzel opouští a budu muset vybrat kalhoty opravdu novy 🙄
Já úplně nejradeji nosím tepláky,sportovní trička a tenisky! Cítím se v tom pohodlně a jelikož mám dvě děti a nemám moc času se moc připravovat když jdu ven tak na sebe hodím nějaké sportovní oblečení někdy když se mi nechce česat, tak si dám na hlavu i ksiltovku A můžu vyrazit ven na procházku 😁😊cítím se dobře a to je hlavní! 😉
já jsem si teď oblíbila kardigany, jsou teplé, že zahřejí, jsou pohodlné a ještě dokáží schovat nějaké to kilo na víc, takže za mě top kousek v mém šatníku 🙂 a dají se nosit celoročně a hodí se téměř ke všemu 🙂
Po porodu jsem si oblíbila džínovou sukni s laclem. Schová i větší zadek a hlavně bříško, než se dostane do formy. Nosím jí ráda i dneska a myslím,že využiji i v dalším těhotenství.
Pro mě je to kožená bunda do pasu s nadčasovým střihem. Mám ji už 10let a stále mi ji někdo chválí 🙂 Čas se na ni teda už docela projevuje, ale v dobrém, má originální patinu 🙂 🙂

@klara_kik Nosím nejradši kraťasy a žabky. V poslední době jsem si kik opravdu hodně oblíbila,jen jsou mi v něm všechny kalhoty totálně krátké,takže při mých 185 cm výšky musí přijít na řadu nejdřív párání a pak různé náplety a nástavce,ale jinak super.