icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
keilin
24. říj 2018

já rozhodně černá sukně..je univerzální a dá se nosit v každém počasí ..teda ne v mínus 20 ale jinak jo :D

misa.pelikanova
24. říj 2018

Nejraději nosím leginky, sukně a šaty. Jsem prostě letní typ 🙂

klovalka
24. říj 2018

Ahoj, za mě to je dobře padnoucí spodní prádlo. To je základ.

filija
24. říj 2018

Miluju různé šátky, hlavně velké, aby se do nich dalo zachumlat

minoonka
24. říj 2018

Aktuálně pohodlné tepláky a triko...po mateřské se to zase doufám změní 😎

kahramana
24. říj 2018

černé strečové úzké kalhoty 👖. Jsou naprosto univerzální, můžu si k nim vzít halenku, sako a vyrazit klidně do práce ci na schůzku, jen s lehkou dzinovou bundou pak zvládnu veškeré nákupy a stejně tak, když je doplním o mikinu a tenisky, zvládnu nahanet malou dcerku venku na hřišti nebo vyrazit s kočárkem na procházku. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása, ale i síla, fakt mě baví, ze je v podstatě můžu nosit pořád a pokaždé budou vypadat trochu jinak. Jeden den, tri outfity a žádné velké prevlikani aspon u sebe, což máma fakt ocení :D

sirka1
24. říj 2018

Nejraději nosím šátky nebo šály. Krásně se tímhle doplňkem doladí jakýkoli outfit a dodá i obyčejné kombinaci něco víc. A zároveň mi netáhne na krk. Už i můj syn miluje "muchlání" s šátky, takže když nemůžu nějaký najít, zaručeně ho najdu někde založený.

100jana
24. říj 2018

@klara_kik Nedám dopustit na duté šály, ať už lehčí na jaro či podzim nebo teplé huňaté na zimu. Bez šály ani ránu 🙂

petralak
24. říj 2018

Teď mám nejraději svou teplou vestu s kapucí, která mě záchrání před větrem i deštěm

tarien
24. říj 2018

Nejoblíbenějším kouskem jsou rifle. Pohodlne,dají se kombinovat s více styly a beha se v nich za dětmi uplne paradne ;)

jeaninna
24. říj 2018

Určitě kvalitní spodní prádlo, bez něj si to ve většině případů opravdu nedovedu představit, a nedám na něj dopustit! 😂👌

strelka007
24. říj 2018

Teplé ponožky! Začla nám sezóna ledových nohou 😀

zvedavka_1
24. říj 2018

Já mám nejraději šaty, v létě je člověk oblečen během vteřinky a v zimě taky vypadají dobře,ke kozačkám.. Ale je fakt, že kdybyste se ptala na to, co nosím nejčastěji, tak teď džíny 🙂

stepkaa
24. říj 2018

1 kus je málo...mám hodně oblečení s Kiku...ať je to podzimní vestička,letní plavečky v námořnické barvě s vyšším sedem...Nejvíc jsem si kiku oblíbila riflovou bundičku s našitými perličkami.Nosím ji do práce jako zdr.sestřička,ale i klidně si ji pak vezmu na disco i zábavu či koncert.....Je prostě sexy a nadčasová...ale i a cena bylo pro mě dost..700kč..tak doufám,že ji unosím....p,s.byl by ot krásný dárek k svátku 31.10.
Štěpka

radunkap
24. říj 2018

Rifle! Nosím stále jak k tričku, tak i ke košili či halence! Mimochodem zrovna rifle z Kiku jsem nosila až do porodu-bokovky a ne jedna maminka se mě ptala, odkud je mám, že chcou taky takové těhu rifle🙂 přitom byly klasické s dirama nad kolenama 🙂

lenatko91
24. říj 2018

Nejraději modré šaty áčkového střihu. Jsou pohodlné a manžel je z nich vždycky úplně vedle 😊

fidorka01
24. říj 2018

Můj nejlepší kousek jsou černé šaty, ke kterým se hodí jak legíny, tak silonky. Jsou vhodné jak na svatbu, na pohřeb ba i do práce. Jsou moje top a doufám,že mi ještě budou dlouho sloužit.

pilsner
24. říj 2018

Nejraději nosím háčkovaný cardigan, hodí se k riflím i ke kalhotám a zakryje širší boky 🙂

medya
24. říj 2018

Nedám dopustit na pásek!!! Najít něco na moji postavu je boj. Sice v Kik je xxl zóna ale...
Pásek kalhoty udrží tam kde mají být, triko ozdobí a šaty ve kterých vypadám jak v pytli zúžím v pase a hned je to o něčem jiném. Jednoznačně pásek ale když ten není tak se spokojím s šátkem. 👍

snezenkaa
24. říj 2018

Já tedka nosím ráda, plátěné kabáty s opaskem,. tzv.balonáky,.jsou ke všemu, jak k sukni, tak ke kalhotám,..do každé chvilky,.. hodím k tomu šálu,..je to takový můj styl,.vždycky mi připomínal vojenskou uniformu kterou nosí hradní stráž 🙂

zusama
24. říj 2018

Džiny nebo leginy,a mikina

dzannett
24. říj 2018

Já odkdy jsem na mateřské..ráda nosím legíny 🙂

nikinelinaty
24. říj 2018

Nejraději mam mikinu na zip

marta88
24. říj 2018

Kožená bunda s džegíny 👍

pajacopanek
24. říj 2018

Sexi pohodlné spodní prádlo je pro nás s partnerem to nej...... Vždy dělám módní přehlídku a hned máme pěkný večer ..... 😃

hanach93
24. říj 2018

Tak jelikož je podzim tak už jsem zase vytahla punčocháče 😂

saji
24. říj 2018

Ja nosim nejradeji svetrik a mikinu 😍

peacev
24. říj 2018

Džíny, ty nikdy neomrzí 🙂

danfal
24. říj 2018

Poslední dobou nedám dopustit na šaty. Nosím je často, k tomu nějaký pěkný kazatel nebo bundu a cítím se neskutečně žensky. Moc se těším na případnou výhru a porotcovani v soutěži bych si taky užila.

mayaso
24. říj 2018

Jee, no to by byla paráda jednou zasednout v porotě. Vždycky jsem se na podiu trápila nervozitou, tak teď bych ráda poznala, jaké to je na druhé straně 🙂 a k otázce... jsem kalhotový typ, takže legíny, jeany, delší kraťasy - to je něco pro mě... k tomu pohodlné botky a cardigan. Ideální kombinace. Obzvláště do toho letošního krásného podzimu <3 Tak hodně štěstí všem. Mája

Strana