icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
zuzaaanka
23. říj 2018

Za me leginy a tunika, pohodlne a zenske, s vhodnymi doplnky i do zimy 🙂

milis666
23. říj 2018

Je to dlouhý šedý cardigan do kterého se celá zabalím.Při letních večerech u grilu a i teď při podzimních procházkách s kočárkem.Manželovi se nelíbí, ale já ho prostě miluju 🙂

crochetka1
23. říj 2018

Jako vizážistka a fotografka mám ráda sladěné věci a oblečení odpovídající dané příležitosti. Věc na kterou nedám dopustit, je v tomto počasí vždy stylová bunda s kterou doladím i vše ostatní. Jistotou je koženka, která se hodí ke sportovnímu, ale podtrhne i elegantní oblečení. U nás ladíme i dcerkou 🙂

miskamed
23. říj 2018

Ja mám momentálně nejradši svoje tehotenske kalhoty😀 nic tak pohodlneho jsem na sobě ještě neměla a po porodu mi budou asi tak moc chybět, ze je budu nosit dál😀

lenicka2323
23. říj 2018

Já zbožňuji různé cardigany a dlouhé svetry hodi se snad ke všemu a po porodu schovají přesně to co schovat maji navíc i příjemně zahřeji při chladných podzimních večerech můžu v nich vyrazit na procházku s kočárkem ale i se v klidu zabalit u čaje a filmu👍😊

brendamonique
23. říj 2018

Doma ujíždím na jednobarevných (hl. černých) basic tričkách s kr. rukávem (právě z Kik)
Jinak venku jsem již poslední dny zabalená ve své milované parce ❤

misuge_dak
23. říj 2018

jde to se mnou z kopce.........vedou tepláky...........mateřská

gzugzik
23. říj 2018

Nedám dopustit na leginy či teplaky. Ne že bych v nich chodila mezi lidi, ale miluji když se v pohodli domova pěkně nacpu a nikde mě nic netlačí 😂😂. Jinak samozřejmě dziny, kardigan či kabátek a k tomu pěknou salu či šátek.

pajapajunka
23. říj 2018

Co nosím nejradši? Tepláky 😀 vždycky se teším až přijdu z práce a budu se moct převléknout do pohodlného.

cajkma
23. říj 2018

Já nedám dopustit na svých pár cardiganů. Hodí se skoro ke všemu a nikdy s ním nezkazím žádný outfit.

jenna3
23. říj 2018

Vedou džíny a tričko, nosím téměř každý den. Ale mám ráda i elegantní módu

jane46
23. říj 2018

Župan. Chlupatý, dlouhý, červený (moje TOP barva) a příjemný. A nosím ho večer, když už děti spí a já si mužů užít taky jen sebe, klid, mého chlapa a pořádný relax.

reboni
23. říj 2018

Jelikož ted travime s dětmi hodně času venku na zahradě, tak já nejraději nosim pohodlne tepláky 🙂

ametystka
23. říj 2018

Mám ráda letní květované šaty ,protože se nemačkají a jsou pohodlné.🌞

jane085
23. říj 2018

Tepláky 😁 doma je nosím každý den

zuzova
24. říj 2018

Hned me napadly dziny...bezkonkurencni

martinka8338
24. říj 2018

Nakupuju casto pro maleho,sebe i manzela,naposledy mam bundu podzimni,mam rada i ty serepeticky a kokina 🙂

pomoztekacence
24. říj 2018

Ted na podzim nosim leginy a mou chlupatou teplou vestu na libovolné tricko.Když jsem v práci bilou košili. Pres léto šaty a ryfle nebo leginy s vetsinou karovanymi kosilemi.

pomoztekacence
24. říj 2018

Ale brzy budu nosit i vaší krásnou softvelovou bundu,doufám ze ještě budou,jsem na nemocenské tak se tam ted momentálně nemám jak dostat.Strašně se mi libi

mari90
24. říj 2018

Ja mam nejradeji leginy

akrim123
24. říj 2018

Já miluji léto a proto si ráda obléknu šaty které nosím i doma.V chladném počasí pak džíny a k nim černý kabát či cardigan.

elizej
24. říj 2018

Moc rada nosim saty. Daji se nosit cely rok. Na podzim nasadim teplejsi puncochy a je to 🙂 Navic ted v tehotenstvi jsou saty tim nejpohodlnejsim kouskem obleceni - nikde neskrti a puncochy zahreji i brisko, kdyz si je vytahnu skoro az k prsum 😀

maximaty
24. říj 2018

Nedám dopustit na teplé ponožky a teplé flanelové pyžamo 🤣. V tomhle počasí a s tehotenskym bříškem je to pro mě ideální oblečení...

andy82
24. říj 2018

Tělovou podprsenku

mandyn
24. říj 2018

Nejraději nosím chlupatý a měkkoučký župan, nejraději bych v něm lenošila celý den😀

karinga
24. říj 2018

Koženou bundu/křivák 🙂 dokonale podtrhne v podstatě jakýkoli kousek oblečení. Dá se nosit v létě i k šatům, k jakýmkoli kalhotům 🙂 neprofoukne a prostě jsem najednou sama sebou. Najednou jsem rocková!

maplush
24. říj 2018

Sukně, nejradši ke kolenům- schová mi boky a stehna a přitom je to pohodlné a nikde netlačí 🙂

vlaxyz
24. říj 2018

U mě vede rozhodně kardigan 😍 Můžu přibrat, shodit a i tak mi vždycky bude. Mám jeden oblíbený až pod kolena a ten mě zahřívá v práci když chcou kuřáci pít vesele venku při 5°C. 🤣🤣

actiimelka
24. říj 2018

U mě jsou to legíny a skvělé spodní prádlo ☺☺

Strana