Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Je to dlouhý šedý cardigan do kterého se celá zabalím.Při letních večerech u grilu a i teď při podzimních procházkách s kočárkem.Manželovi se nelíbí, ale já ho prostě miluju 🙂
Jako vizážistka a fotografka mám ráda sladěné věci a oblečení odpovídající dané příležitosti. Věc na kterou nedám dopustit, je v tomto počasí vždy stylová bunda s kterou doladím i vše ostatní. Jistotou je koženka, která se hodí ke sportovnímu, ale podtrhne i elegantní oblečení. U nás ladíme i dcerkou 🙂
Ja mám momentálně nejradši svoje tehotenske kalhoty😀 nic tak pohodlneho jsem na sobě ještě neměla a po porodu mi budou asi tak moc chybět, ze je budu nosit dál😀
Já zbožňuji různé cardigany a dlouhé svetry hodi se snad ke všemu a po porodu schovají přesně to co schovat maji navíc i příjemně zahřeji při chladných podzimních večerech můžu v nich vyrazit na procházku s kočárkem ale i se v klidu zabalit u čaje a filmu👍😊
Doma ujíždím na jednobarevných (hl. černých) basic tričkách s kr. rukávem (právě z Kik)
Jinak venku jsem již poslední dny zabalená ve své milované parce ❤
jde to se mnou z kopce.........vedou tepláky...........mateřská
Nedám dopustit na leginy či teplaky. Ne že bych v nich chodila mezi lidi, ale miluji když se v pohodli domova pěkně nacpu a nikde mě nic netlačí 😂😂. Jinak samozřejmě dziny, kardigan či kabátek a k tomu pěknou salu či šátek.
Co nosím nejradši? Tepláky 😀 vždycky se teším až přijdu z práce a budu se moct převléknout do pohodlného.
Já nedám dopustit na svých pár cardiganů. Hodí se skoro ke všemu a nikdy s ním nezkazím žádný outfit.
Vedou džíny a tričko, nosím téměř každý den. Ale mám ráda i elegantní módu
Župan. Chlupatý, dlouhý, červený (moje TOP barva) a příjemný. A nosím ho večer, když už děti spí a já si mužů užít taky jen sebe, klid, mého chlapa a pořádný relax.
Jelikož ted travime s dětmi hodně času venku na zahradě, tak já nejraději nosim pohodlne tepláky 🙂
Mám ráda letní květované šaty ,protože se nemačkají a jsou pohodlné.🌞
Tepláky 😁 doma je nosím každý den
Hned me napadly dziny...bezkonkurencni
Nakupuju casto pro maleho,sebe i manzela,naposledy mam bundu podzimni,mam rada i ty serepeticky a kokina 🙂
Ted na podzim nosim leginy a mou chlupatou teplou vestu na libovolné tricko.Když jsem v práci bilou košili. Pres léto šaty a ryfle nebo leginy s vetsinou karovanymi kosilemi.
Ale brzy budu nosit i vaší krásnou softvelovou bundu,doufám ze ještě budou,jsem na nemocenské tak se tam ted momentálně nemám jak dostat.Strašně se mi libi
Ja mam nejradeji leginy
Já miluji léto a proto si ráda obléknu šaty které nosím i doma.V chladném počasí pak džíny a k nim černý kabát či cardigan.
Moc rada nosim saty. Daji se nosit cely rok. Na podzim nasadim teplejsi puncochy a je to 🙂 Navic ted v tehotenstvi jsou saty tim nejpohodlnejsim kouskem obleceni - nikde neskrti a puncochy zahreji i brisko, kdyz si je vytahnu skoro az k prsum 😀
Nedám dopustit na teplé ponožky a teplé flanelové pyžamo 🤣. V tomhle počasí a s tehotenskym bříškem je to pro mě ideální oblečení...
Tělovou podprsenku
Nejraději nosím chlupatý a měkkoučký župan, nejraději bych v něm lenošila celý den😀
Koženou bundu/křivák 🙂 dokonale podtrhne v podstatě jakýkoli kousek oblečení. Dá se nosit v létě i k šatům, k jakýmkoli kalhotům 🙂 neprofoukne a prostě jsem najednou sama sebou. Najednou jsem rocková!
Sukně, nejradši ke kolenům- schová mi boky a stehna a přitom je to pohodlné a nikde netlačí 🙂
U mě vede rozhodně kardigan 😍 Můžu přibrat, shodit a i tak mi vždycky bude. Mám jeden oblíbený až pod kolena a ten mě zahřívá v práci když chcou kuřáci pít vesele venku při 5°C. 🤣🤣
U mě jsou to legíny a skvělé spodní prádlo ☺☺

Za me leginy a tunika, pohodlne a zenske, s vhodnymi doplnky i do zimy 🙂