icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
katzenka18
23. říj 2018

V posledni dobe protoze jsme maminka sestimesicniho kloucka tak mam nejradsi trika ktera umoznuji pohodlne nakojit, takze bud s vystrihem nebo s knoflíčky 😊

lenkamor
23. říj 2018

Džíny a teď, když se ochladilo i čepici ;)

properjoey
23. říj 2018

Nejradši nosím teplé ponožky,nosím je jakmile teplota klesne pod 25 stupňů,takže skoro celý rok🤣a to si asi umíte představit tu spotřebu,během 3 týdnů tam mám díru

matty.
23. říj 2018

V tomhle počasí nedám dopustit na svoji bundičku a šál, ktery k ní padne jako ulitý.

gaxi
23. říj 2018

@klara_kik ted v tehotenstvi nedam dopustit na leginy z kiku, koupila jsem troje, protoze v jinem obchode jsem nenasla zadne, ktere by byly jen trochu tak pohodlne a za skvelou cenu, jako ty z kiku.

hanafaustyna
23. říj 2018

Nejraději nosím dlouhé triko šikmo střižené,které zamaskuje moje bricho

kikimaruska
23. říj 2018

Nejraději nosím dámské spodní bavlněné košilky 🙂. Pohybuji se dost venku a sehnat pěkné a za rozumnou cenu je těžké. Do Kiku si pro ně chodím "na jistotu".

jirinakuk
23. říj 2018

Na doma tepláky a jinak nejraději nosím džíny😀

petritao
23. říj 2018

Za mě jednoznačně pyžamo a tepláky, ty jsou nejpohodlnější😂 a když už musím mezi lidi ( jinam než na pískoviště😅 ), tak skvěle padnoucí džíny👖 😃 .

zuzichichi
23. říj 2018

Teď v těhu a tomto počasí nedám dopustit na legíny, bez nich bych snad ani nevyšla ven. Se sukní nejpohodlnější oblečení, i těhu kalhoty mne škrtí 😊

harmonicka
23. říj 2018

Momentálně nedám dopustit na svůj fialový semišový kabátek🙂

sjuznska88
23. říj 2018

Kojici tilko. A vdaka tomu nemusim nosit podprsenku(neznasam ich 😂) tym, ze je zospodu gumicka, vsetko pekne drzi ako ma. Vyuzitie jak v lete, tak aj v zime 😊

mona91
23. říj 2018

@sjuznska88 v kiku maj kojici věci?

sjuznska88
23. říj 2018

@mona91 ne, teda aspon neviem o tom. Ale otazka nebola smerovana na top kusok z kiku. To by potom boli asi teplaky 😛

tynka23
23. říj 2018

Nejradši mám šaty. Speciálně jedny, v japonském stylu, černé s barevnou výšivkou, se stojáčkem, ke kolenům, hodí se ke všemu. V létě do nich hupsnu a jdu, v zimě se svetříkem a punčocháčema. Prostě kousek značka ideál 🙂.

mona91
23. říj 2018

@sjuznska88 jeee no Jo vlastně 🙂 já si rikala ze by mi něco uteklo 🙂

pouzarovaj
23. říj 2018

Nejoblíbenějším kouskem v mém šatníku jsou jedny šaty z Desigualu. Tahle značka se mi líbí především ve své střídmější, méně "divoké" podobě, vždycky mi ale přišla poměrně drahá. Na začátku června jsem vyrazila na poslední předdovolenkové nákupy do obchodního centra a náhodou zabrousila do obchodu Desigual. Akorát probíhala akce 50% slev , tak jsem neodolala a rozhlédla se po nějakých šatech - byť jsem pro ně nešla, mohly by se hodit, že? Nakonec jsem místo výprodejových šatů odcházela s šaty z poslední kolekce, platební karta zaplakala, ale já získala nejhezčí a nejoblíbenější kousek šatníku, který byl až do minulého týdne velmi často v kurzu a to jak na dovolené, tak jen tak na nákupy nebo i od září na nošení do práce.

elradova
23. říj 2018

Rozhodne nedam dopustit na riflovou bundu, kdykoliv je potreba outfit nejak doplnit, tak sahnu vzdy po ni jako prvni 💄👠👗

diginka1993
23. říj 2018

Od té doby co jsem zhubla po porodu, začala cvičit a konečně se sama sobě líbím, tak mám ráda asi nejvíc svoje džíny, do kterých se zase vejdu a vypadám v nich líp než dřív 👍těším se až si pujdu něco koupit a bude mi to sedět 😄😊

lizzi007
23. říj 2018

Krome leta tak nikdy nesmim zapomenout na satek. Jakykoliv, ale cim vic hunatejsi tim lepsi. 😉 Nesnasim kdyz mi tahne na krk a diky nim muzu byt hezky zachumlana a v teplicku. 🙂

titule
23. říj 2018

@klara_kik Dlouhe mikiny 🙂 Jinak se chystam na nakup dzegin a teplaku, ktere maji prave v Kik! 🙂

nefertiti20
23. říj 2018

Nejlepší kousek? Určitě skvěle padnoucí podprsenka, kdy mě po celém nic netlačí, nebolí.

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@gaxi Také mám z KiKu několikery legíny a musím říct, že bych neměnila 🙂.

evusk
23. říj 2018

Nejradši nosím legíny. Jsou pohodlné, při nepatrném přírůstku se okamžitě přizpůsobí mé postavě. Opačně taktéž. Navíc se v jednobarevném podání hodí ke všemu . Prostě nemají chybu🙂🙂

jajinkaboh
23. říj 2018

Nedám dopustit na XXL módu pro mou mamku(především šaty nebo dlouhá trička), jelikož hezké oblečení na větší dámy se hůře shání..Já nejraději kupuju především trička,tílka.

vubecnetusim
23. říj 2018

Nejradeji nosim jakekoliv saty. Prijdu si v nich krasne zensky ;) A cim jsem starsi, tim radsi se zensky oblekam. Satu uz mam plnou skrin a jeste s doplnovanim rozhodne nekoncim!

evee24
23. říj 2018

Já miluju overaly. Jinak bych byla nejraději v teplakach 😊 ale doma. Venku se chci cítit jako žena a snažím se nosit šaty a overaly

88petule
23. říj 2018

Ja nedam dopustit na kardigan. 😅 Mam jich vic a nosím je na trička/kosile celoročně. 👍 A ted v těhotenství je nosím opravdu furt. 😅🙏

nada3
23. říj 2018

Kam nemůžu mít triko, džíny a tenisky, jsem nervózní 🙂

mkrelo
23. říj 2018

Pro mě jsou to jednoznačně bavlněné kalhotky, které, když opravdu sedí, tak se cítím celý den dobře. A poslední rok,po návratu z rodičovské dovolené zpět do práce mě kolegyně naučila obnovit v šatníku jednoduché šaty, sukně..a cítím se tak opravdu více žensky....

Strana