icon

Podzimní soutěž se značkou KiK

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Pěkný den dámy,

mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.

Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.

Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?

Už se moc těším na vaše odpovědi!

Vaše Klára

Podzimní soutěž se značkou KiK
endredi
23. říj 2018

@klara_kik Miluju jakékoli roláky včetně těch svetrových, nedám na ně dopustit, zvlášť když nosím prcka v nosítku a zapomenu na šátek((o:

yvonneullmann
23. říj 2018

Jakýkoli přehoz na ten nedám dopustit, bez něj nesmím na podzim vůbec domov opustit. Nejradeji barvu černou, zužuje mě dosti :D nebojte se ne tolik že vypadám jak kopec kostí :D

duluxka
23. říj 2018

Tak já nedám dopustit na pořádné spodní prádlo. Bez něj nedám ani ránu.

sticker
knoflyk
23. říj 2018

Ja jsem moc stastna, ze jsem si poridila šedé bavlněné sako (zrovna i dokonce v KIKu) 😊 Hodi se ke vsemu, muzu byt sportovne i elegantne oblecena.

anetg
23. říj 2018

@klara_kik nedám dopustit na legíny, pohodlné na doma, s delším tričkem elegantní navenek a když je zima zahřejí pod rifle 😊

terezabinkova
23. říj 2018

Nedám dopustit na šaty a sukně, už se vždy těším, až je budu moci ze skříně vytáhnout. Bohužel nejsem typ, co je nosí i v zimním období... Jinak celoročně mám ráda džíny a černé úzké kalhoty a basic trička bez potisku.

ls_21
23. říj 2018

Normálně mám ráda džíny, tričko a pohodlné sako. Teď jsem nejraději v měkkých teplákách nebo těhotenských legínách a nahoru cokoliv, z čeho mi neleze spodní půlka břicha🙂

bh8
23. říj 2018

Moc rada nosim dlouhe svetry, vesty atd. Muz me prosil, at si uz zadne habity nekupuju 😀 ale citim se v tom fakt dobre

martinkkaa86
23. říj 2018

Nejraději nosim džíny a v současné době jelikož kojim, tak bych se neobešla bez kojici podprsenky a trička s vystrihem 😀

vendy_em
23. říj 2018

Já zbožnuju z KIKu svůj šedivý flaušový kabátek. kupovala jsem ho už před dvěma lety a nosím ho pořád, je naprosto k nezaplacení. a to byl za hubičku.

janulina90
23. říj 2018

Já teď zbožňuju kardigany a všelijaké vytahané svetry 😀 kdyby mi někdo před deseti lety ukázal v čem budu chodit, tak se mu vysměju 😀 Ale teď oceňuju hlavně praktičnost, dlouhé-takže mi netáhne na záda a teplé 🙂

luj89
23. říj 2018

Ze vseho nejradeji mam pyzamo 😉. je pohodlne, bavlnene, prijemne teple a hlavne mi evokuje spanek a odpocinek 😉

amoretspes
23. říj 2018

Konečně jsem sehnala dlouhé rifle,takže jsou nejoblíbenější,pac konečně mi nekončí nad kotníky.
Ještě že existují oddělení pro dětské velikosti 170-176 ;)

monika51
23. říj 2018

@klara_kik no vzhledem k tomu, že neustále běhám za dětmi, ať doma nebo venku, a převážnou část dne trávíme na zemi, tak nedám dopustit na pohodlné teplákové 3/4....😀 Jinak nejraději nosím funkční bundu, je do každého počasí, nepromokne, neprofoukne, a v tyhle dny je obvzláště ceněna 🙂

syrinxka
23. říj 2018

@klara_kik Zbožňuji svoji podzimní bundu z Kik, bohužel byla ale poslední, a i když bych potřebovala o číslo větší, neodolala jsem a musela jsem ji prostě mít :D řekla jsem si, že do ní zhubnu. Nicméně člověk míní, život mění. Stalo se to, že čekáme miminko, tak bude na mě muset ještě počkat ve skříni 🙂

miatia
23. říj 2018

Tak jsem se teď hluboce zamyslela 😂 u mě nejspíš trička maskovacího střihu, protože přece jen ty kila jaksi jsou vidět 🐘 dále pak kardigany a pružné rifle či leginy 😉

dancamich
23. říj 2018

Mam rada svuj cerny kabat. Sice ho mam tri roky, ale je stale jako novy 🙂

natalunka
23. říj 2018

Teď nejvíce nosím šaty, řekla jsem si, že nebudu pořád chodit jak vandrák v ryflích, ale že se začnu oblíkat pěkně, když už konečně vyrazím nějam z domu a nejsem tam celý den zavřená s miminkem. Koupila jsem si k narozeninám dvoje krásný slavnostní na oslavy nebo do restsuraci a pak mśm ještě z pleteniny, které jsou více uvolněné a hodi se bezvadně na podzimní procházky 👍🏻Přijde mi, že se v poslední době holky oblékají málo žensky, což je fakt škoda 🙇🏼‍♀️

cerena
23. říj 2018

Nedám dopustit na legíny (ke kolenům i dlouhé) a trička s 3/4 rukávem pod zadek. Po období těhotenství nesnáším cokoliv upnuteho v pase. I když kila už jsou zaplaťpánbůh dole, od těhotenství mi cokoliv upnuteho v pase nesmirne vadí.

yelowangel
23. říj 2018

Jednoznačně pohodlný kalhoty. V mojí práci se potřebuju ohýbat a nemůže mě nic škrtit ani vylézat.

nikyselen
23. říj 2018

v kiku nejradsi nakupuju nasim holkam naposled to byly kalhoty a dceri leginy na tanecky.
Muj oblíbený kousek jsou pletene saty,ale mam v nich vytahany tehu pupek,takze budu muset poridit nove.Take satek kolem krku na podzim je nezbytna soucast satniku,denne rikam i dceri nezapomen na nakrcnik..

momilu
23. říj 2018

Absolutně nejčastěji nosím šátek "tunýlek"... nedám na něj dopusit 🙂

markytka_1
23. říj 2018

U mě vedou leginy, nedám na ně dopustit 🙂 jsou pohodlné a příjemné 🙂

timissa
23. říj 2018

Najradšej mám momentálne svoje domáce oblečenie so Snoopym 🙂

pexinka81
23. říj 2018

Zdravím Klárko...moje nejoblíbenější oblečení je to "domací"...to se nosí nejlépe, v teple domova, v klidu, s dětičkami a sladkým skoro nic neděláním...(pokud si odmyslím tedy péči o domácnost, péči o tři děti, manžela 🙂 a pejska 🙂) ....a kousek bez kterého se opravdu neobejdu, a tudíž je i můj nejoblíbenější a nejvíce nepostradatelnější, je podprsenka a kalhotky....už jsou tamtam doby, kdy se dalo chodit bez obojího 😀 ...zdravím Petra

krikul
23. říj 2018

Nejradši nosim černé džíny. Hodí se ke všemu a všechno se hodí k nim a černá navíc přece zestihluje 😊

cerlada
23. říj 2018

Nejčastěji nosím jeansovou bundu do pasu. Hodí se k šatům, ke kalhotům, zkrátka ke všemu. Je to sportovní elagance, cítím se v tom skvěle a když chci vybočit, stačí použít rtěnku a hned se celý outfit rázem promění. Nevynechala jsem svou oblíbenou bundu ani při těhotenském focení, no není to prostě ten univerzální kousek, kterej se bude nosit až do samotného roztrhání?

zzandulkaa
23. říj 2018

V poslední době nosím hlavně černé džíny a sotva se ochladí, nedám dopustit na šátky. Bez nich ani ránu až do léta.

rybarka37
23. říj 2018

Jelikož teď kojím tak jsou to trička na knoflíky, ty jsou pro mě teď nejpohodlnější

janikas85
23. říj 2018

Pohodlné a dobře padnoucí džíny

Strana