Podzimní soutěž se značkou KiK
Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára

Jeans kraťasy, nosím je od jara až téměř do podzimu. Mám přímo z Kiku jedny s krajkou, takže k nim mohu nosit tenisky, žabky ale i balerinky nebo podpatky. Cítím se tak pohodlně při pohybu ale i když jdu za ,,dámičku" 😁

Jednoznačně mezi nejoblíbenější kousky patří podprsenky z kik
Nejraději mám mikinu je po celém obvodu chlupatá ,tak dostala jméno pan Bobr už je se mnou pár let a mám ji ráda. Vzhledem k tomu ,že jsem na mateřské a nemohu si finančně vyskakovat ,tak vedou i tepláky mám ráda hodně barev takže jsou barevné a hodně oblíbená je i zimní bunda je pohodlná a hezky se nosí.
@michaelah94 Vypadá pěkně a navíc moc pohodlně! 🙂
Já nedám dopustit na tepláky :D . A teď v chladném počasí není nic lepšího než hodit se do teploučkého overálku a za oknem pozorovat to škaredé počasí venku 🙂
Nejradsi nosim dziny,nejake triko a cardigan. V tehotenstvi sem nejradsi nosila leginy.
rifle a cardigany 🙂
Teplee pletene ponozky od tety, at je leto nebo zima, ja bych bez nich neusnula 😴🙂
Svetry a cardigany, rifle a sukně 😁😁😁
Ted v zimnim pocasi urcite dlouhy svetr 😊
Určitě můj černý kardigan, k černým tříčtvrťákům nebo k džínám s jakýmkoli tričkem nebo halenkou je to paráda!
@klara_kik To je <3
Ráda nosím různé šátky, skvěle to oživý outfit a navíc i zahřeje.
Vybrat jen jeden je těžký, ale nedám dopustit na jedny červené kalhotky s krajkou. Hned jak je vyperu, musím si je vít znova 😀 Jsou taak pohodlný a i ten zadek v nich vypadá celkem k světu 😀 Bohužel jsem je dostala jako dárek. Jinak bych si je pořídila 7x 😀
Nejraději nosím kalhoty, teď momentálně vedou legíny, jak už tady bylo psáno schovají i nějaké to kilo navíc...ale na co asi nejvíc nedám dopustit jsou trička, mám je nejraději pro jejich pohodlnost, mám jich desítky-různých barev, střihů, některé jen barevné, jiné s motivy, nebo aplikacemi, jiné třeba s krajkou apod. 😀 Trička miluju 😍
U mě vedou, mimo dětského oblečení, leginy a džíny......pohodlné a padnoucí🙂
Dobrý den,
nedám dopustit na kalhoty, které nosím skoro pořád,kvůli jejich pohodlnosti.Kolikrat mi je i líto,že je musím vyprat a vzít si místo nich jiné.😀
Nedám dopustit na své šaty, a to hlavně kvůli jejich pohodlnosti a multifunkčnosti. Jsou z lehkého teplákového materiálu a příjemně se nosí. Jako maminka na mateřské dovolené ocením, že k nim přes den krásně doladím tenisky a sportovní bundu. Večer v nich můžu zajít třeba do restaurace, protože k nim skvěle padnou i boty na vysokém podpatku a sako.
Legíny se zajímavými vzory.
Po narozeni syna nedam dopustit na dzeginy. Sou pohodlne, netlaci me na citlive kuzi bricha po cisari a muzu si je vzit vsude, hodi se k vice stylum 😊
Ujíždím si na kloboucich, v létě slamaky, v zimě vlněný
Jsem spíše sportovní typ takže mám jednu oblíbenou mikinu, má vysoký límec takže když je velká zima zapnu až ke krku a nepotrebuju ani šálu
Jednoznacne tunika, schova co treba a vyzdvihne to pekne

Nejraději nakupují podprsenky,i bez zkoušení vím hned kterou velikost a padne jak sita na me.Ted jsem si koupila i druhou vestu a bez ní v tomto počasí neudělám krok.Mikiny taky miluji a o bundě ani nemluvím.Miluji všechny věci co od vás mám a vždy vyberu něco na sebe i když mám nadměrnou velikost.😍😘